Kadin Erkek Esitmidir???
-
biyolojik olarak kadın daha dayanıklıdır. ( soğuğa falan )
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------CchaatlakkK bunu yazdı:
-----------------------------
sewdim lan seni hatta sadece sewmedim bayıldım bacım sana:)) diyor ve kadınlara hakkettikleri gibi davranmayan erkeklerin malesef sıkça bulunduğu bir ülkede yaşadığımız olmanın biz dişilere verdiği üzüntüyü de eklemek istiyorum..
-----------------------------tsk ederim bacim :)
bence biz kadinlar kendimizi bizden düsük varliklara ezdirmeyelim :P
ayip olur caaaaaaanim :)))
düşük :D komiksin sen yav.düşün şimdi şu anda hiç bir erkek yok.Düşün.Cinsel anlamı unut.Napacaksınız?Arabadan anlamazsınız, teknikten anlamazsınız, sanayiden şundan bundan anlamazsınız.Evde boru patlasa bittiniz.Ne yapacaksınız?
Kadınların olmadığını düşünelim.Yaşarız.Üniverste çağında yaşadıkta ;) naper.NAsıl üstün oluyorsunuz
-
erkeklerde akil olsaydi zaten kadinin cazibesinin kurbani omazdi :)
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------& dine girmiyorum bile.Kadın peygamber vs..Bildiğiniz gibi erkeklere huri var kadınlar avucunu yalıyor bu yüzdne dinden kadına girmiyicem ama diyer konualrda haklıyız üzgünüz..
-----------------------------bilmiosan ögreteyim bare ;)
huri dedigin varlik ne erkek nede kadindir avucunuzu siz erkekler yalayin cünkü öteki tarafda cinsellik diye bise yoktur.
ögrende gellllllllllllllllllll
& erkeklerde akil olsaydi zaten kadinin cazibesinin kurbani omazdi :)
-----------------------------Öncelikle Dediğim gibi din tarafına girmiyorum dedim.
Cazibe...Aşk.İşte sağlam aşık olsanız anlarsınız diyicem ama.
Çok kolay.Aşık olup sizide oynatmak çok kolay.O cazibesini kullananı süründürmekte var :) bu mu üstünlük peki
-
cem uzan demiş ki ;
" Her kızın beyni olacak "
-
zumsuk bunu yazdı:
filiz bunu yazdı:
-----------------------------& dine girmiyorum bile.Kadın peygamber vs..Bildiğiniz gibi erkeklere huri var kadınlar avucunu yalıyor bu yüzdne dinden kadına girmiyicem ama diyer konualrda haklıyız üzgünüz..
-----------------------------bilmiosan ögreteyim bare ;)
huri dedigin varlik ne erkek nede kadindir avucunuzu siz erkekler yalayin cünkü öteki tarafda cinsellik diye bise yoktur.
ögrende gellllllllllllllllllll
& erkeklerde akil olsaydi zaten kadinin cazibesinin kurbani omazdi :)
-----------------------------Öncelikle Dediğim gibi din tarafına girmiyorum dedim.
Çok kolay.Aşık olup sizide oynatmak çok kolay.O cazibesini kullananı süründürmekte var :) bu mu üstünlük peki
-----------------------------ilk defa hemfikirim senlen (:
kız sende de var bi ikilemlik ama demicem şimdi banlanmayak durduk yere :D
bu arada bak burayıda karıştırmaya başlıyonuz :P
-
Öncelikle Dediğim gibi din tarafına girmiyorum dedim.
-----------------------------akil olarak kadin herzaman erkekten üstündür bu bir gercek. inkar etmeyelim.
ha kadin aklini veya cazibesini ne maksatla kullaniosa üstünmüdür degilmidir karekterini kendisi belirler.
buda bir kadinin elinde olan bisey.
-
ibosoft bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kız sende de var bi ikilemlik ama demicem şimdi banlanmayak durduk yere :D
lesbiyen dilim -
kadın erkek eşit falan değildir zaten eşit olsa biri kadın diğeri erkek olmazdı=)
öte yandan toplumun yapısına, eğitime, maddi faktorlere ,sosyal çehreye , bulunulan statuye göre de eşitlik üstünlük kavramı farklılık gösterir bu konuda eşit ya da değildir diye bir genelleme yapmak yanlış olur
-
cevap olarak yazcaktım ama ayrı bi topic olması daha ii olur gibime geldi :d
bknz.. >> http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53744