folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadin Erkek Esitmidir???

Kadin Erkek Esitmidir???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    nickimyok bunu yazdı:
    -----------------------------

eşitizdir.. eywallah umrumda deil sonuçta hiç bi konuda bi erkei hiç bi zaman ezemicek:)

amma velakin. filiz daha üstün nası oluo şimdi hele psikoloji olarak hiç ama hiç deme

Duygularına göre hareket eden kadınlar, kafalarını kullanarak yürüyen erkekler

iki taraftanda terkedelin sayısı hemen hemen aynıdır ama ağlayan sayısı kadınlarda daha fazla:D ( güçsüzlükmü aşırı duygusallıkmı )

zengin bi koca bulsamda evlensem zihniyeti hepiniz belli dönemlerinde kafanızdan geçmiştir hatta bi çounuzunda kafasında bu saplantı takılıp kalmıştır ( kadınlar daha üstün ya ondan hayatını toparlıcak zengin bi koca arıolar )

megaloman olan siz
    Bknz filiz: kadınlar daha üstündür
    Bknz nicksiz: eşitiz :)
    mütavevazi olan gene biz:D

( yarım uyak oldu galiba :S ) :Pp

bu arada kadın dırdırı sizin beyninizin mükemmeliyetinden gelio olsada o dırdırı kaldırabilen kafa dünya üzerinde bi tek erkeklerde var bunuda unutmamak lazım:)

iso son noktayı koymuştur abicim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

İşlerine geldiği zaman Kadın ve Erkek Eşittir
    İşlerine geldiği zaman Kadın naifdir Erkek aslandır.
    İşlerine geldiği zaman Kadın aslandır Erkek onu dinlemelidir hep

Liste uzar gider daha isterseniz yazayım isterseniz

Kısacası onlar mars biz venüs öle uzar gider bunlar aga  

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Kanun Önünde Eşitse Daha Neyi Tartışıyosunuz:D egonuzu falan sanırım:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    her erkekte esit degildir.kim kendini guclu hissediyorsa o daha yuksektir.kadini erkegi yok

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

bence eşit olmalıydı ama bu eşitlik hiç bir zaman görülemedi

gerek aşşağıda yazdıklarım yüzünden gerekse töre adı altında kadın ı bi öküz den farksız yapan saçma görüşler yüzünden.

bir kadın şarkı yaptıktan sonra soyunarak klip çekiyorsa

kadın burda bi silah bi eşya konumuna girer ve asla eşitiz deme hakkına sahip değildir.

bu şu olaya benziyor; ben ülkemi satarsam vs... ülkemi seviyorum demeye hakkım yoktur.

kadının bi eşya olarak kullanılmasındaki tek sebepte kadındır.

yani kadın kendini silah olarak görür, ama biz erkeklerle eşitiz der.

ben onlarla eşit olabilcek kadar aşşağılık biri değilim. 

(lafım tüm kadınlara değil yanlış anlaşılmasın sadece kendini kullandıranlardan bahsediyorum)

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Milattan öncede aynı konu tartışılıyordu. Allah katında herkes eşittir.

@filiz, bir tartışma konusu açarken ilk önce kendi görüş ve fikirlerini beyan etmelisin. Konuya açıklık getirip, beyin fırtınası oluştururken o yönde bir eğilimin oluşmasına yardımcı olmalısın. Bu şekilde konu açmak pek mantıklı değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

@filiz, bir tartışma konusu açarken ilk önce kendi görüş ve fikirlerini beyan etmelisin. Konuya açıklık getirip, beyin fırtınası oluştururken o yönde bir eğilimin oluşmasına yardımcı olmalısın. Bu şekilde konu açmak pek mantıklı değil.

öncelikle 48 saat aradan sonr tekrar merhaba. İlk başta şunu demek istiyorum allah katında kadın eşit???nasıl yani EŞİT?hocam dua et gündem yasakları var yoksa döktürürümdüm kurandan incileri...

onu geçtim bir kadınla bir erkeği nasıl eşit tutabiliyorsunuz tekrar şunlara cevap verin

Ülkeyi yönetenlerin, bilim adamlarının, büyük liderlerin kaçka kaçı kadın?Demek akılda, zekilikte üstünüz.

onu geçtim hadi güçte orda da üstünüz.Hea teşirde şurda burda o kadarda üstün değiliz onuda kabul edelim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcpc
    pcpc's avatar
    Erkek

kardeş ne yönden eşitmidir

teknisyen12199
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

Sormak gereksiz bence

Eskiden Türklerin kadınlarına nasıl sahip çıktığı bilinirdi onlar evlerin gülüydü ama sonra bu filiz gibi cazgırlar çıkınca gevur erkekleri gibi ayağınıza kapanmadık

kadınlığını bilirsen erkekte erkekliğini bilirse erkek zaten seni el üstünde tutar

ama sen"biz üstünüz nihahaha" dersen avcunu yalarsın zaten seni alıcak erkekte sadece cinsellik için alır emin ol

Bu arada yanımda tıp okuyan biri var ve erkek kadın beyni konusunda şöyle söz ediyor

kadınların beyni birçok işe çalışır ama konsantre olamazlar akıllarının tümünü o işe veremezler bu nedenlede yönetici olamazlar parayı iyi kullanamazlar formüller geliştiremez birşeyleri ele alamazlar

Erkeklerin beyni ise az şeye çalışmasına rağmen çok iyi konsantre olur ve yöneticilik gibi şeyleri yapabilirler

şimdi gelip bana ayşe bıdıbıdıkızı bu firmada yönetici deme yöneticilerin %95 i erkek

hea bu arada kadınların beyninint epki süresi bile azdır hemde 1.5 kat kadar farkla bi azlık söz konusudur

evet kadınalr acıya bizden çok daha fazla dayanır çünkü çocuk doğuruyorlar yaradılış bu yöndededir

hea şunuda bilki senn o evindeki bize dırdır etmeni sağlayan pc lerde hiç kadınların payı yoktur bunlan geliştiren programını yazan pazarlıyan hep erkeklerdir

Din yönünden bakarsak;

(Kadın, zayıf yaratılışlıdır. Zayıflığını susarak yenin! Evdeki kusurlarını görmemeye çalışın!) [İbni Lal]

(Kocası razı oluncaya kadar, kadının namazları ve hiçbir iyiliği kabul olmaz.) [Taberani]

(İyi kadınlar, Allah�a itaat eder ve kocalarının haklarını gözetir. Kocaları yokken, onların namuslarını ve mallarını, Allah�ın yardımı ile korurlar.) [Nisa 34] Demekki Kadınları erkekler koruyor

(Kocası razı olduğu halde ölen kadın Cennete girer.) [Tirmizi]

Kadınlardanda evliya olur ama bi anlık sürer hiç uzun evliya kalan kadın yoktur bu arada

Bu arada sen tek taşımı kendim aldım gibi tiplerdensin unutma ki kadınlara bu duygular ucuz işçi arayışını karşılamak için aşılandı

Eğer kadını erkeği razı ederse tüm erkekler kadınlarına kendindne çok değer verir ama yok giderde kızlar forum sitelerinde yırtınır ben üstünüm derse onu alıcak erkek ya zevk için ya para için alır... çünkü erkekler sizin gibi ezilmeye gelmez

sarışın kızların baştan çıkaramayacağı erkek çok senn çevrendeki erkekleri bilmem ama benm çevrem bi kadın için çevresini satıcak adamlar diğil

erkek zaten üstün olmak zorundadır çünkü onun bakıcağı bi ailesi vardır

kızları evleninceye kadar babası muhafaza eder daha snrada bu muhafaza işi Kocasına geçer demişin bana laf attılar kuzenim atladı ya seni orda düzselerdi ( gerçi umursarmıydın böyle şeyleri bilmiyorum ama) o zaman görürdüm yine kime sığınıcağını gider bi erkeğe anlatırdın illaki öcünü alsınlar die

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

@filiz, bir tartışma konusu açarken ilk önce kendi görüş ve fikirlerini beyan etmelisin. Konuya açıklık getirip, beyin fırtınası oluştururken o yönde bir eğilimin oluşmasına yardımcı olmalısın. Bu şekilde konu açmak pek mantıklı değil.

öncelikle 48 saat aradan sonr tekrar merhaba. İlk başta şunu demek istiyorum allah katında kadın eşit???nasıl yani EŞİT?hocam dua et gündem yasakları var yoksa döktürürümdüm kurandan incileri...

onu geçtim bir kadınla bir erkeği nasıl eşit tutabiliyorsunuz tekrar şunlara cevap verin

Ülkeyi yönetenlerin, bilim adamlarının, büyük liderlerin kaçka kaçı kadın?Demek akılda, zekilikte üstünüz.

onu geçtim hadi güçte orda da üstünüz.Hea teşirde şurda burda o kadarda üstün değiliz onuda kabul edelim.

Allah katında herkes eşittir. İslam ahlakıda bunu ön görür.
Toplam Hit: 23297 Toplam Mesaj: 186