Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
ayhun forum folder Amerikadaki konsere silahli saldiri  Amerkada yapilan silahli saldiri hakkinda bilgili arkadaslar bu konuda ne dusunuyorsunuz. Saldiriyi kim uslenir?
 https://tr.sputniknews.com/abd/201710021030385385-las-vegas-konser-saldiri-yarali/
 
tahribati ilgilendiren bir konu degil 02/Eki/17 16:44
MhmdAlmz forum folder İsviçre de Bebek yiyen heykel Hocalarım şu İsviçre de Bebek yiyen adam heykeli nedir? Bilen var mı sizce neden yapılmıştır bu heykel? Bilen yeşillendirsin lütfen
 
 
Konu gizli  ilerde açacağım şuan için gizli 
konunun siteyle ilgisi yok gereksiz gizli 02/Eki/17 15:23
ari41 forum folder 2.konu silinebilir X duble 01/Eki/17 18:46
SkynetX forum folder Dünya Neden Düz Olamaz? (Bu Yobazlığa Bir Son Verelim) MOD NOT. Hocam soylemek istedigini anliyorum ama bu konudan bir tane bile cok fazla. Diger konuya tasimak istediginiz mesajiniz varsa kopyalayabilin diye silmiyorum, kilitliyorum. Zamanasimina ugrayinca silecegim.
 
 
 
Bu saçmalığa inananlar belki ciddiler belki de trollüyorlar fakat ülkemizde bilimin zaten b'si yokken bu saçmalığa kalpten inanan milyonların çıkması normal. Biz önlemimizi alalım ve neden düz olamayacağını daha önce tekrar edilmesine rağmen tekrar hatırlatalım. 
Bunu yaparken de düz dünyacıların yapığı gibi hiç bir kanıtı ispatı matematiksel temeli olmadan neticemizden uydurup Birleşmiş Milletlerin logosuna bakıp yapmıyoruz.
Kapı gibi ispatlar var.
http://khosann.com/duz-dunya-teorisini-curuten-12-kanit/
Yukarıda verdiğim yazıyı tekrar tekrar okuyoruz.
 
Düz dünyaya -gerçekten- inananların psikolojik sorunları vardır. Hiçbir ispatları yoktur.Hele matematiksel ispatları hiç yoktur. 
Düz dünyaya inanlara soruyorum:
Kafamı kaldırdığımda Güneşin Ayın, teleskopla baktığımda diğer gezegenlerin yuvarlak olduğunu görüyorken neden dünyanın düz olduğuna inanayım?
Tek bir soru ......
 
(yeni konu açmamın nedeni dikkat çekmesi, arada kaybolmaması için.)
 
 
 
siteye bu konudan iki tane fazla 01/Eki/17 00:07
burhan808 forum folder BULUNDU - Çok Acil (B Rh +) Kan ihtiyacı BULUNDU TEŞEKKÜRLER Çok Acil (B Rh +) Kan ihtiyacı - Yer istanbul Bahçelievler Medikalpark hastanesi
Arkadaşlar bir yakınıma kan ihtiyacımız var, kan vermek isteyen arkadaşlar 50780815** nolu hattan ulaşırsa çok sevinirim.
 
bulundugu icin siliyorum ihtiyac halinde yeniden acabilirsiniz gecmis olsun 01/Eki/17 00:05
67Impala forum folder Physics ve chemistry için pdf arıyorum University physics with modern physics (13th edition) (young and freedman)
general chemistry principles and modern applications 11th edition 
pdf olarak aramadığım arşiv kalmadı ,belki pdf olarak elinde olan vardır.
ayni konu iki defa acilmis. under sildi 30/Eyl/17 16:21
SaviorAngel forum folder Grafik İşleri Yapılır Merhaba müridler tüm gece boşum canım acayip sıkıldı varsa logo ihtiyacı olanlar pm geçsin
sadece logoda çalışmıyorum her türlü tasarım işlerinde burdayım
kısaca grafik işleri için burdayım 
istek uzerine. under 30/Eyl/17 12:51
zeybekustasi forum folder 100 Lerce $ Vaadeden Biri BEYLER BEYLER DURUN HEMEN SALDIRMAYIN,
KOŞULSUZ İNANSAK KONUYU NİYE AÇALIM? BİLİYORUM AKLINIZDAN GEÇENLERİN AYNI BENİM AKLIMDAN DA GEÇİYOR HİÇ MERAK ETMEYİN. O NEDENLE ÖYLE SAÇMA BÖYLE SAÇMA DEMEYE HİÇ GEREK YOK. MESAJINIZA YAZIK. :)
BEN KANDIRILMAYI GÖZE ALAN 15 KİŞİ ARIYORUM SADECE.
Merhaba,
Uzun zamandır takip ettiğim bir vloger yeni bir video paylaştı. Burada bir konuğu var. Türkiyede webrazzi de filan haber olmuş hakkında ekşide yazılar olan biri. Video da çok kısa adamın işinden vs bahsediliyor bende merak edip adamı ve vadettiği şeyleri inceledim. Kısaca adam e ticaretle ilgili deneyimlerini 150$ a satıyor. internette o kadar çok dolandırıcı gördüm (Şifalı mantar satanlar, saadet zinciri içine kaçanlar vs) o nedenle acele etmek istemedim.
Boş bir iş için 150$ harcamak istemiyorum. Aşağıda denk geldiğim videoyu ve adamın detay verdiği siteyi paylaşıyorum. Eğer benim gibi merak eden bir kaç arkadaş daha varsa parayı birleştirip toplu alalım. Büyük denizde boğulmanın alemi yok. Giriyorsa da az girsin :))
Bir izleyin derim. Eğer kandırılmayı gze alan varsa listeyi uzatsın.
Rastladığım video:
https://www.youtube.com/watch?v=4jem1fmnu84
Adamın vaadleri:
https://pasifgeliriyigelir.com/vsl#
Saçmalıklar:
-100$'lık ürünü 1000$ a satmayı denemek filan bunlar kalaylı boş laflar.
Teşekkürler.
 
Not: Çok saçma, kanma, inanma demeye zahmet etmeyin bende sizin gibi yıllarca saadete burnunu sokanlara bunları söyledim inandıramadım. Lütfen argümanlarla bilgi verinki birbirimize faydamız olsun.
 
hadi biraz kazıklanalım 29/Eyl/17 14:51
TheAvenqer forum folder Lol hesap alinacak Lol hesabi ariyorum 
Tek onemli olan 30 lvl olmasi ve e posta uzerinden devretmesi
Kostum takdir seviyesi hero seviyesi sihirdar simgesi gibi seyler umrumda degil
Lig umrumda degil b5 olur tahta bile olur
Ucret 10 tl en fazla 15
Boyle sacma bir hesap ariyorum lutfen yuksek fiyatli hesaplarla gelmeyin
 
Üyelik, hesap, davetiye istekleri ile bunların alımı, satımı, takası yasaktır. 28/Eyl/17 17:10
mstfx forum folder LoL Satılık Hesap Zaman ayıramadığımdan dolayı hesabımı satıyorum arkadaşlar
Şuan altın 4 kümesinde bulunan hesap platin çerçeveye sahiptir.
Hesapta aşağı yukarı tüm şampiyonlar vardır.
Kod Adı Ashe-Kod Adı Zed-Riot Kayle-Doktor Kennen-Star Guardian Janna-Fnatic Janna-SKT T1 Zyra-Alev Alev Zyra-Vahşi Batılı Yasuo-Kelle Avcısı Rengar-Savaş Tavşanı Riven-Orman Perisi Soraka-Lotus Çiçeği Karma-Havuz Partisi Ziggs-Havuz Partisi Leona-Havuz Partisi Lulu-Popstar Ahri-Challenger Ahri-Işık Oku Vayne-İlham Perisi Sona-Hayalet gelin Morgana-Irmak Ruhu Nami-Mercan Kayalığı Malpite-Kar Katili Katarina-Nottinghamlı Ezreal-Festival Anivia-Meka Aatrox-Donmuş Dehşet Nocturne-İmparatorluk Askeri Xin-Lolipoppy kostümleri açıktır.
 
Fiyat 120 liradır.
Üyelik, hesap, davetiye istekleri ile bunların alımı, satımı, takası yasaktır. 28/Eyl/17 17:10
erc forum folder AÖF Kayıt Yenileme Problemi [Kapatılabilir] Merhabalar,
AÖF'te kayıt yenilemeye çalışıyorum, dikey geçiş ile lisans tamamlamaya geçiş yapmıştım fakat mevzuat değiştiği için benden lisans mezuniyet belgemi istiyor. 
Bu belgeyi E-Devletten alabiliyorum bu geçerli sayılıyor mu ?
Birde 5 dönemdir sınavlara gitmiyorum, bu dönem kayıt yaptırabiliyor muyum ?
Dün geceden beri10 tane aöf numarası aradım sürekli müzik dinliyorum, çalıştığım için aöf bürosuna da gidip soramıyorum o kuyruğa soru sormak için girecek vaktim yok malesef, bilgisi olan varsa aydınlatsın beni lütfen
 
istek uzerine. under 27/Eyl/17 13:12
EcHoLL forum folder forever autohits Websitesine Hit çekmek isteyenler içeri Websitenize  hit çekebilir Bloglarına Yorum kastırabilir yorumlaşma modulü ile backlink kasabilirsiniz Arkadaşlar üye oluk mutli sayfa bölümüne sitenizi ekleyin sitenizin popüleritesini artırın ben kullandım gayet memnun kaldım ihtiyacı olanlar kullansın Hit Türk ipler gerçek kullanıcılar
http://www.foreverautohits.com/?ref=1234
 
refli link yasak 25/Eyl/17 12:21
LNAU forum folder Turknet kullananlar? Türknetli olan biri davet kodu göndersin bana hem ben hem o 1 ay beleş kullanalım başvuru yaptım davet kodunuz varmı diye sordu bakınca gördüm 1 ay beleş internet almak isteyen hemen bana kod göndersin :) Konu açtım başvuru yapmak isteyenler olabilir farkına varırlar kampanya güncel...
 
Eğer arkadaşınız sizi TurkNet’e davet ettiyse, sizin ve arkadaşınızın bir ay ücretsiz internetkazanması için size gönderilen davet kodunu buraya girmelisiniz. Davet kodunuz yoksa detaylı bilgiye buradan  ulaşabilirsiniz.
yasal 24/Eyl/17 09:49
ExpirE forum folder Kardiyoloji için tavsiyesi olan? Selamlar annem bugün fenalaştı tansiyonu 18/9 çıktı hastahanede iğne ile normale getirdiler. Ensesinde ağrı bir türlü gitmedi. Şuan niğde deyiz devlet hastahanesine götürdük acilde doktor yok.  Niğde de eğitim araştırma hastahanesinde muayene ettiricem. Annemin ensesinde ve başında ağrı vardı bulantı vardı. doktora bugun acile götürünce iğne yapıp tansiyonunu düşürüp gönderdiler. Düzgün ilgilenmediler gibi geldi. Kardiyologa gidin dediler. çift konu 22/Eyl/17 23:44
Uveys forum folder İncir Reçeli 2 selamlar cümleten,
incir reçeli 2 filmini seyretmek istiyorum. nette aradım durdum bulamadım.
birincisi bayağı hoşuma gitmişti. ikincisi de güzel diyorlar bakalım :)
var mıdır downland linki veya izleyebileceğim bir link?
teşekkürler 
şikayet üzerine 22/Eyl/17 22:34
Branimir forum folder Satılık network ekipmanları, tonerler ve uydu alıcıları Merhaba arkadaşlar, elimde duran bazı ürünleri satmak istiyorum. Fiyatları ve ürünlerin özelliklerini görebilmeniz için örnek linkleri ekledim. Düşünen varsa yardımcı olabilirim. Ayrıca diğer konumda bulunan ürünler de hala satılık.
https://www.tahribat.com/forum/satilik-ram-printer-hdd-ivir-zivir-230334
 
HP Toner Color Laserjet CB382YC Sözleşmeli Ürün - 2.000 TL (1 adet mevcut)
http://www.hepsiburada.com/hp-ton-color-laserjet-cb382y-sozlesmeli-urn-cb382yc-p-HBV000001N04Z?magaza=Cebi%20Tech&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KCQjw3MPNBRDjARIsAOYU6x_qS5h1ed_6XYZ13nIDnFPNf_QUJEcySAlupEmAtVHcvy5sankFMl0aAoWwEALw_wcB
 
Hp 42A Q5942A Orjinal Siyah Toner - 400 TL (2 adet mevcut)
http://www.hepsiburada.com/hp-42a-10000-sayfa-kapasiteli-siyah-toner-q5942a-p-BS5159?magaza=%C3%96z-Ak%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KCQjw3MPNBRDjARIsAOYU6x-jEjYfPdbuAzCTT5a8UPkA32mC3QHdabgMaUuEzaBAem7-koFI51waAuRSEALw_wcB
 
Samsung SCX-D6555A Siyah Toner - 250 TL (1 adet mevcut)
http://www.hepsiburada.com/samsung-scx-d6555a-25000-sayfa-kapasiteli-siyah-toner-p-BS300160?magaza=Smallman&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KCQjw3MPNBRDjARIsAOYU6x_52K6mZ-lFh3RwbFgJ8tU8-WaTU5NAmrC8WzgBY0l1wc6-ShLXVU0aAtdoEALw_wcB
 
Dell Optiplex 7020 MT i7-4790 8G 500G FD - 1.850 TL (1 adet mevcut)
https://www.webdenal.com/dell-ca027d7020mt11-ubu_742396.html
 
Draytek Vigor 2760VN VDSL/ADSL VOIP VPN Router Mod - 1.000 TL (1 adet mevcut)
http://www.hepsiburada.com/draytek-vigor-2760vn-vdsl-adsl-voip-vpn-router-mod-p-HBV000003FDAQ?magaza=Depovedepo&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KCQjw3MPNBRDjARIsAOYU6x-ENpyufP3Tjb6fJlLIAc71gvNuFZzPuThm2cQcDNYIQohAu86T8joaAlbaEALw_wcB
 
Cisco Small Business SF 300-24P 24-Port 10/100 PoE Managed Switch - 300 TL (1 adet mevcut)
https://www.ebay.com/p/Cisco-Small-Business-Managed-Switch-SRW224G4P-switch-managed-24-ports/74104421?iid=122691834387
 
CISCO 887G-K9 ADSL2/2+ Annex A Router 3G GSM/HSPA PCEX-3G-HSPA-G - 400 TL (1 adet mevcut)
http://www.ebay.com/itm/CISCO-887G-K9-ADSL2-2-Annex-A-Router-3G-GSM-HSPA-PCEX-3G-HSPA-G-in-BOX-/291572044480?hash=item43e30c52c0:g:aioAAOSwsB9WAWfJ
 
CISCO (C888-K9) CISCO 880 SERIES INTEGRATED SERVICES ROUTER - 500 TL (1 adet mevcut)
http://www.ebay.com/itm/CISCO-C888-K9-CISCO-880-SERIES-INTEGRATED-SERVICES-ROUTERS-/132303181564?hash=item1ecde256fc:g:3dwAAOSw0GJZm6pW
 
CISCO 1841 Integrated Services Router - 100 TL (1 adet mevcut)
http://www.ebay.com/itm/CISCO-1841-Integrated-Services-Router-DRAM-256Mb-ADVENTEPRISE-15-1T-M-ios-/262025506256?epid=111153250&hash=item3d01efedd0:g:gAIAAOSwFqJWjx6J
 
CISCO WS-C2960-48TT-S Catalyst 2960 48 10/100 - 400 TL (1 adet mevcut)
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-cisco-ws-c2960-48tt-s-catalyst-2960-48-10-100-plus-2-1000bt-lan-278249501/detay
 
Digitürk Plus DT-PHI9100 Uydu Alıcısı - 50 TL (1 adet mevcut)
Digitürk HM-9502 HD Uydu Alıcısı - 60 TL (1 adet mevcut)
istek üzerine 21/Eyl/17 23:20
heza forum folder [Satılık] iphone 7 32 GB SATILDI. SİLİNSİN LÜTFEN:
üst not: Fiyat üzerinden yorum yazacak veya ölücülük yapacaklar kendini lütfen yormasın.
 
Merhaba arkadaşlar
Yakın bir arkadaşıma yeni girdiği şirkette iphone 7 32 gb verdiler. Kendisi iphone 7 kullandığı için bunu satmak istiyor.
Cihazın kutusunun jelatini dahi açılmamış. Letgo ya 3bin den ilan açtık (ölücüler yüzünden)
Cihazı cuma günü aldı dün bana teslim etti satmak için. Yarın kendisi yurtdışına gidecek o zamana kadar okutmaya çalışacağız. 
Jelatini veya kutusu açılmış olsa çok daha uygun bir fiyat verirdik ama benim en son yapacağım fiyat 2.850. (benim yapacağım dedim çünkü kendi çevrene satarsan bu fiyattam ver gitsin dedi)
HB fiyatı 3.149 apple fiyatı 3.299
Benim komisyonum yoktur.
Takas yoktur.
Peşin elden teslim.
Letgo linki
https://tr.letgo.com/tr/i/apple-iphone-7-32-gb-black-siyah-sifir-jelatinli_90ea0d19-2b6c-439c-a661-61237e352b49
Letgo üzerinden detayları okuyabilirsiniz. Şirket tarafından verildiği için faturası tarafımızda yoktur. Sana nasıl güveneceğim diyen arkadaş bi zahmet profilimi bi ziyaret etsin @piradomim ile onlarca satış yaptık forumda bi kişiye ne yalan söyledik ne de mağdur ettik.
Cihaz şuan bende duruyor, Pendik Kurtköyde.
edit: bana whatsapp dan yazabilirsiniz 05531463160 pc başında olmayabilirim.
istek uzerine. under 19/Eyl/17 16:45
CISSP forum folder Recep İvedik 5 İzleyin. https://youtu.be/5O-B7deM8kA  konu varmış 11/Eyl/17 19:52
Sanalcaptan forum folder Sahte Para Nereden Bulabiliriz ? Üzerinde geçersizdir yazmayan sahte para nereden bulabiliriz ? Para ile satın alıcaz.  Başa bela olabilir :) 11/Eyl/17 13:12
ArmadA forum folder Medal of Honor. Limited Edition (2010/RUS/ENG/MULTI3) Medal of Honor. Limited Edition (2010/RUS/ENG/MULTI3)
2010Action (Shooter) / 3D / 1st PersonEA Los Angeles / DICE Electronic ArtsPC.mdx6.97 GB
Windows XP SP3/Vista SP1;- Intel Core 2 Duo 1,4 /Athlon 64 X2 1,8 ;- 1 TB оперативной памяти;- 20-GeForce 6600/Radeon X850 128 Мb;- DirectX - ;- DirectX 9.0c;
http://www.youtube.com/watch?v=CiZ7ADxfBZE&feature=player_embedded

http://letitbit.net/download/23519/2426.c43dacb249ec23bffae6074616/Medal_of_Honor.mdx.html
http://rapidshare.com/files/424207645/Medal_of_Honor.part01.rarhttp://rapidshare.com/files/424207740/Medal_of_Honor.part02.rarhttp://rapidshare.com/files/424207804/Medal_of_Honor.part03.rarhttp://rapidshare.com/files/424207880/Medal_of_Honor.part04.rarhttp://rapidshare.com/files/424207964/Medal_of_Honor.part05.rarhttp://rapidshare.com/files/424208035/Medal_of_Honor.part06.rarhttp://rapidshare.com/files/424208114/Medal_of_Honor.part07.rarhttp://rapidshare.com/files/424208185/Medal_of_Honor.part08.rarhttp://rapidshare.com/files/424208283/Medal_of_Honor.part09.rarhttp://rapidshare.com/files/424208363/Medal_of_Honor.part10.rarhttp://rapidshare.com/files/424208447/Medal_of_Honor.part11.rarhttp://rapidshare.com/files/424208501/Medal_of_Honor.part12.rarhttp://rapidshare.com/files/424208559/Medal_of_Honor.part13.rarhttp://rapidshare.com/files/424208618/Medal_of_Honor.part14.rarhttp://rapidshare.com/files/424208676/Medal_of_Honor.part15.rarhttp://rapidshare.com/files/424208738/Medal_of_Honor.part16.rarhttp://rapidshare.com/files/424208806/Medal_of_Honor.part17.rarhttp://rapidshare.com/files/424208877/Medal_of_Honor.part18.rarhttp://rapidshare.com/files/424208939/Medal_of_Honor.part19.rarhttp://rapidshare.com/files/424209011/Medal_of_Honor.part20.rarhttp://rapidshare.com/files/424209082/Medal_of_Honor.part21.rarhttp://rapidshare.com/files/424209166/Medal_of_Honor.part22.rarhttp://rapidshare.com/files/424209219/Medal_of_Honor.part23.rarhttp://rapidshare.com/files/424209288/Medal_of_Honor.part24.rarhttp://rapidshare.com/files/424209350/Medal_of_Honor.part25.rarhttp://rapidshare.com/files/424209445/Medal_of_Honor.part26.rarhttp://rapidshare.com/files/424209537/Medal_of_Honor.part27.rarhttp://rapidshare.com/files/424209640/Medal_of_Honor.part28.rarhttp://rapidshare.com/files/424209718/Medal_of_Honor.part29.rarhttp://rapidshare.com/files/424209792/Medal_of_Honor.part30.rarhttp://rapidshare.com/files/424209867/Medal_of_Honor.part31.rarhttp://rapidshare.com/files/424209963/Medal_of_Honor.part32.rarhttp://rapidshare.com/files/424210052/Medal_of_Honor.part33.rarhttp://rapidshare.com/files/424210198/Medal_of_Honor.part34.rarhttp://rapidshare.com/files/424210303/Medal_of_Honor.part35.rarhttp://rapidshare.com/files/424210408/Medal_of_Honor.part36.rar
CRACK by vovan31337
http://letitbit.net/download/23519/3348.ac2d7c82be65e44cd3aad44774/moh.rar.html
http://turbobit.net/thpt4wgdvjf2.html
Rip(RUS), (ENG)(ENG)(от AnTuxPucT)3,28 GB
http://rapidshare.com/files/424503808/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part01.rarhttp://rapidshare.com/files/424503847/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part02.rarhttp://rapidshare.com/files/424503883/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part03.rarhttp://rapidshare.com/files/424503916/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part04.rarhttp://rapidshare.com/files/424503951/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part05.rarhttp://rapidshare.com/files/424503991/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part06.rarhttp://rapidshare.com/files/424504029/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part07.rarhttp://rapidshare.com/files/424504069/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part08.rarhttp://rapidshare.com/files/424504107/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part09.rarhttp://rapidshare.com/files/424504149/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part10.rarhttp://rapidshare.com/files/424504207/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part11.rarhttp://rapidshare.com/files/424504251/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part12.rarhttp://rapidshare.com/files/424504297/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part13.rarhttp://rapidshare.com/files/424504344/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part14.rarhttp://rapidshare.com/files/424504388/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part15.rarhttp://rapidshare.com/files/424504426/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part16.rarhttp://rapidshare.com/files/424504461/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part17.rarhttp://rapidshare.com/files/424504489/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part18.rar
Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part01.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part02.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part03.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part04.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part05.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part06.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part07.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part08.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part09.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part10.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part11.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part12.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part13.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part14.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part15.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part16.rarMedal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.part17.rar
http://letitbit.net/download/9536.84de0b5b500553962253f8981c/Medal_Of_Honor_2010.Limited_Edition.iso.html
 
Rene : Şikayet geldi, konu gizlendi
Google Şikayet Etti Konuyu 09/Eyl/17 13:29
zeybekustasi forum folder Yarın Trabzon-İstanbul Yolculuğu İçin 3 Kişilik Yerim Var Merhaba ,
Yarın Trabzondan - İstanbula araçla yolculuk yapacağım. 3 Kişilik yerim var. Ücret konusu uygun olacak şekilde ayarlarız hiç sıkıntı değil. İlgilenen olursa pm dönsün arayayım.
 
Teşekkürler.
aynısı daha önce açılmış, ordan devam 08/Eyl/17 12:21
u235 forum folder 15 k nasıl bulunur Ben master okuyorum 2.senedeyim ve maddi sıkıntılardan dolayı okul parasında sıkıntı yaşamaya başladım (3 k $ )
Şimdi benim 7.5 u kısa vadede 7.5 u birkaç ay içinde toplam 15 bin tl para bulmam gerek.Okul parasını 2 sömestıra böldürerek ödeyecem.
Maaş bodrom olmadığı için bankalar kredi vermiyor.
Bir iki iş buldum onda da aylık 1.5 k veriyor o yüzden okul parasını çıkarıp veremiyorum kısa sürede.
Ing bank 15 bin tl ye 3.5 bin tl faizle kredi veriyor 36 ay.
Şuanlık bir kefil bulup bunu almak en uygun görünüyor ama kefili bulmakda ayrı mesele.
Müridler kısacası böyle durumla karşılaşıp nasıl hallettiniz sizi dinleyeyim.Şuan hertarafa saldırır vaziyetdeyim.
Masteri dondurmak istemiyorum son senede.Devletden kredi de alıyorum bu arada.
istek uzerine. under 07/Eyl/17 09:01
GUS forum folder Tanıdığı kırık / ortopedi doktoru tandığı olan Hocalar merhaba, akrabamın ayağı kırıldı özel bir doktora götürdük doktor ameliyat dedi hasta pek ameliyat olma taraftarı değil ameliyat olmaz ise ne olur diye sorduğumuzda yanlış kaynama durumu olabilir dedi iyileşme sürecini pek hızlandırmazmış vida takıcaklarmış başka bir doktordan en yakın perşembe gününe randevu alabildik bu süre zarfına kadar başlıkta belirttiğim gibi aranızda kırık / ortopedi doktoru tanıdığı olan varsa alttaki yüklediğim linkteki filmleri ona gösterebilir mi ? Hastayı çok fazla ordan oraya götürmekte istemiyoruz ama tanıdığınız kişinin istanbulda kliğini varsa yada görmek isterse bizzat filmleride getirebilirim. Götürdüğümüz doktor para için mi yoksa gerçekten gerekli olduğu için mi ameliyat dedi onada emin olamadık burda tanıdığı olan varsa onlarında görüşünü almak isteriz. 
Link : https://yadi.sk/d/QlB16Vix3Md6JA
 
sağlık tavsiyesi almak yasaktır, bu konuda doktorlara danışınız 05/Eyl/17 21:12
JOE forum folder Türk.net Referans Müritler bana referans olacak bir zat ı muhterem var mı? 1 ay beleşleşeceğimiz yasak 04/Eyl/17 12:35
Fatih54 forum folder Metro Turizm Sisteminde Açık Buldum Sanırım - Ne yapabilirim? Öncelikle açığı buradan paylaşmayı düşünmüyorum.
Açık ile istanbul-batum dahil birçok yerin (açık - 6 ay yazan) bilet fiyatını 1 tl yapabiliyorum. Sistem üzerinde yani sitelerinde de 1 tl görünüyor ama daha almayı denemedim.
Açık aslında yanlış anlamadıysam bir partner şirketinin sistemi üzerinden çalışıyor.
Açık ile aynı zamanda ciro, satış raporları vb. de detaylı olarak görülebiliyor.
 
2-3 tanıdık ile bu açıktan faydalanmayı düşünüyoruz ama biletin iptal olması dışında başımıza başka bir şey gelebilir mi? Açık üzerinde testler yaparken ip adresini gizlemedim. Ama açık hack vb. türü bir şey değil. Tamamen kendi mallıkları sonucunda oluşmuş bir şey.
Riskli olmayacaksa burada kısa süreliğine istediğiniz biletleri 1 tl yapabilirim belki.
 
Aklıma başka bir şey gelmedi. Belki de yakın zamanda kapatırlar açığı çünkü kapatmaları 1 dakikalarını almayacak cinsten.
 
Sizce bu açıkla başka ne yapılabilir?
konuyu açanın isteği üzerine 03/Eyl/17 22:23
Toplam 4570 kayıt