Windows 10 Saatler Kala
-
Bunu edgeden yazdım ama gene chrome arıyor gözüm .)
Bu arada clean kurulum yaptım product key istenilen yerleri atla diyerek geçtim
Son olarak Win 10 hızlı mı derseniz pekte farkı yok benim win 7 de gayet hızlıydı
-
hacılar sahte windowsları kabul ediyormu :D affediyormu bizi
-
su carpi attigim yere örnegin firefoxu sürükleyip birakiyom olmuyo nasil getirecem oraya cözemedim
-
Haha adam gizliden inen klasoru takip edior =)
Bu arada benim 3 PC de kurulu windows 10.
En çok kullandığım canavar makinama 2 hafta önce diğerlerinden farklı bir update geldi, ikonların tipleri falan değişik. (Bu arada çok sayıda feature requesitm oldu bu son versiyona sanırım onunla ilgisi var)
-
etkinleştirebilen var mı ?
bende hata verio, daha sonra tekrar deneyin diyor.bu aktifleştirme olduktan sonra temiz kurulum yapacam
-
Dosya kopyalarken aynı isimde dosya varsa windows 7'de olan "kopyala, ancak iki dosyayı da tut" özelliğini kullanabileceğimiz bir yöntem bilen var mı? Windows 8'e bu yüzden geçmedim windows 10'da da yok o özellik ona çözüm bulamazsam 20 yıl sonra bile windows 7 kullanacağım galiba.
-
Kurdum hocalar.
Arayüzde ciddi değişiklikler yapılmış ve biraz daha seri çalışması sağlanmış.
Sağlam güncelleme olmuş yani.
Kendine sövdürtmeyen cinsten.
Bir de o Wifi simgesi ne lan? ( http://i.imgur.com/NssdJec.png )
Lumiadan azcık simge geçişi sağlamışlar.
-
-
Yahu o window 10 indirme aparatını indirdim.Sürüm yükselt dedim.Dosyaları indirdi indirdi daha sonra nereye indirdiği belli değil birşeyde açılmadı.
-
mk öğle dışarı çıktım yarıda bıraktım c'de epey yer istiyor şimdi onu da ayarladım. canı sıkıldıkça güncellemeleri denetliyor. bitsin bende geçeyim kendime.
genel olarak tavsiye ediyorsunuz sanırım değil mi tünelin ucu bombok bi yere çıkmaz inş. :F