Windows 10 Saatler Kala
-
pesimistzombie bunu yazdıKreyzi bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
@Kreyzi silebilirsin hacı işi bitti onların. ben bi kaç gün sonra sıfırlamayı düşünüyorum windowsu işlerim bi bitsin de o nedenle dokunmadım duruyor öyle bende
eyv abi. arada öksürse de sevdim win10'u hız farkı belli oluyor.
yalnız sana bişi daha soracam win8.1'de de arada çıkıyordu gerçi ama her boku soruyorum diye bunu sormadım sana :F
http://prntscr.com/7ykl9o bunu nasıl aşarız pc'de başka kullanıcı yok ancak beni admin görmüyor bazı işlemlerde.
valla onu bilemiyorum ben öyle bişeyle karşılaşmadım :/ nerde karşılaşıyosun onunla?
bu windows bt klasörünü silerken veriyor uyarıyı.
böyle diyor. shift delete ile silmeye çalışırken ise şöyle;
kesip masaüstüne attım mk bu sefer böyle diyor
mk zaten kreyzi benim daha ne yetkisi istiyor anlamadım bu :D
-
Herkeste $Windows.~BT diye klasör oluştu. Bende $Windows.~WS oluştu. Aygıt hatası diyip yüklemeyi yarıda bıraktı pc piç oldu ne win 7 ne win 10 oldu :D
-
klasör var heşey indi ama
boot.wim hatası veriyor exe açınca hala gelmedi güncelleme
-
win 10 a geçmeden önce ne güzel winkey+e ile bilgisayarım ı açıyordum, şimdi ise dosya gezgini açılıyor :/ bu kısayolu değiştirmeyi bulan var mı?
-
hacılar yükledim şimdi güncelleme olarak windows 10u. google chromeda url girerken sapıtıo sizde de oldu mu ? karakteri girmio gösterio bazen bazen beyaz bişi oluo yazılan yerin önünde vs
-
nurulmac11 bunu yazdı
hacılar yükledim şimdi güncelleme olarak windows 10u. google chromeda url girerken sapıtıo sizde de oldu mu ? karakteri girmio gösterio bazen bazen beyaz bişi oluo yazılan yerin önünde vs
Ben de öyle bir şey olmuyor. Hatta kurduğumdan beri tek bir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar.
-
coLin bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
Ben de öyle bir şey olmuyor. Hatta kurduğumdan beri tek bir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar.
0 kurulum mu yaptın hocam güncelleme mi ? bide ekran kartın ne ? benim amd
-
nurulmac11 bunu yazdıcoLin bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
Güncelleme yaptım.
Ekran kartım nvidia
-
nurulmac11 bunu yazdıcoLin bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
ben güncelleme yaptım hocam sıkıntı yok. yalnız makine bu sabah kendine geldi. dün ilk bitişten sonra arada kasmalar sapıtmalar oluyordu ama şimdi canavar gibi.
-
Başlat tıklayıp direk arayacağız veya çalıştırmak istediğinizi yazmaya başlayınca aramaya başlıyor.