Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

inmeye başlamamış olanlar tarih saati ileri alsın indirmeye başlıyormuş diyolla

@Ekerci belki tam inmemiştir ondan error vermiştir :D

@Kreyzi  

Kreyzi 01/Mayıs/2009 Tarihinde:

bu se7en yüzünden seni yakalarsam heç güzel şeler yapmayacam föxx de yardım edecek :)

kendin bilin bak win7 deki gibi olmasın :B

yok hocam bitmişte hata verio.yanlız ben c deki setup'a tıkladım belki ondandır.sağ alttaki rezervasyonda yükleyin fln demior daha..

error: 0x80070002

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Arkadaş, saati değiştirdik, bilgisayara reset attık. Hala bir cacık yok. Windoz amca beni sevmiyor. Çokta fifi, zaten Arch test ediyorum :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

@Kreyzi  

bu se7en yüzünden seni yakalarsam heç güzel şeler yapmayacam föxx de yardım edecek :)

yok hocam bitmişte hata verio.yanlız ben c deki setup'a tıkladım belki ondandır.sağ alttaki rezervasyonda yükleyin fln demior daha..

error: 0x80070002

daha yükseltebilen olmamış saati gelicne son bir güncellemeyle açılacak diyolar bazı yerlerde işlerim avr tam takip edemiyorum :D

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ben bir daha güncellemem Windows 8'i. Amk güncelleme birikmiş 1.2 GB kadar güncelle dedim amk mal işletim sistemi hepsini birden yüklemeye kalktı çöktü format attırdı bana.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Benim bilgisayarıma gizliden gizliye yüklemeye başlamış. Umarım tamamlandığında yüklemeden önce onay ister. Öyle "sistem hazır, yeniden başlat kurulayım" tarzında bir mesaj gelmez umarım. Çünkü her ne kadar rezerve etmiş de olsam, ilk birkaç ay yükleme yapmayı düşünmüyorum. Windows 8/8.1 deki kullanıcıların yaşadığı driver sorunları gibi problemler çıkacağını tahmin ediyorum. Onlar bir hallolsun, yüklemeyi o zaman düşünürüm.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

edit: İki kez gelmiş, bu mesaj silinebilir.

RaNGeR tarafından 29/Tem/15 00:27 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

@Kreyzi  

valla o geyik nedir hiç hatırlamadım niye öyle yazmışım acaba lanet olası ergenlik yılları :F

ancak win8.1 tavsiyenden memnun kaldım abi zaten iş güç yok uğraş peşindeyim :B

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Benim bilgisayarıma gizliden gizliye yüklemeye başlamış. Umarım tamamlandığında yüklemeden önce onay ister. Öyle "sistem hazır, yeniden başlat kurulayım" tarzında bir mesaj gelmez umarım. Çünkü her ne kadar rezerve etmiş de olsam, ilk birkaç ay yükleme yapmayı düşünmüyorum. Windows 8/8.1 deki kullanıcıların yaşadığı driver sorunları gibi problemler çıkacağını tahmin ediyorum. Onlar bir hallolsun, yüklemeyi o zaman düşünürüm.

kendi ekranında durumları belirtmiş hocam şöyle ki;

ancak ms tabi sağı solu belli olmaz.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dolarkuru
    dolarkuru's avatar
    Erkek

amerika saatine göre başlatılacak anlaşılan 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@Kreyzi 

windows 7 akımını başlatmıştım tbtde o zamanlar hey gidi :B ilk zamanlar biraz sıkıntılıydı ondan yazmıştın :B

sıra win10 da :B

Bu arada laptopuma baktım onda indirme işlemi yapmıyor. sağı solu araştırıyorum indirme işlemini başlatabilirsem nasıl yaptığımı yazarım.

:|
Toplam Hit: 46405 Toplam Mesaj: 427
windows 10