Windows 10 Saatler Kala
-
pesimistzombie bunu yazdı
inmeye başlamamış olanlar tarih saati ileri alsın indirmeye başlıyormuş diyolla
@Ekerci belki tam inmemiştir ondan error vermiştir :D
@Kreyzi
Kreyzi 01/Mayıs/2009 Tarihinde:
bu se7en yüzünden seni yakalarsam heç güzel şeler yapmayacam föxx de yardım edecek :)
kendin bilin bak win7 deki gibi olmasın :B
yok hocam bitmişte hata verio.yanlız ben c deki setup'a tıkladım belki ondandır.sağ alttaki rezervasyonda yükleyin fln demior daha..
error: 0x80070002
-
Arkadaş, saati değiştirdik, bilgisayara reset attık. Hala bir cacık yok. Windoz amca beni sevmiyor. Çokta fifi, zaten Arch test ediyorum :P
-
Ekerci bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
@Kreyzi
bu se7en yüzünden seni yakalarsam heç güzel şeler yapmayacam föxx de yardım edecek :)
yok hocam bitmişte hata verio.yanlız ben c deki setup'a tıkladım belki ondandır.sağ alttaki rezervasyonda yükleyin fln demior daha..
error: 0x80070002
daha yükseltebilen olmamış saati gelicne son bir güncellemeyle açılacak diyolar bazı yerlerde işlerim avr tam takip edemiyorum :D
-
Ben bir daha güncellemem Windows 8'i. Amk güncelleme birikmiş 1.2 GB kadar güncelle dedim amk mal işletim sistemi hepsini birden yüklemeye kalktı çöktü format attırdı bana.
-
Benim bilgisayarıma gizliden gizliye yüklemeye başlamış. Umarım tamamlandığında yüklemeden önce onay ister. Öyle "sistem hazır, yeniden başlat kurulayım" tarzında bir mesaj gelmez umarım. Çünkü her ne kadar rezerve etmiş de olsam, ilk birkaç ay yükleme yapmayı düşünmüyorum. Windows 8/8.1 deki kullanıcıların yaşadığı driver sorunları gibi problemler çıkacağını tahmin ediyorum. Onlar bir hallolsun, yüklemeyi o zaman düşünürüm.
-
edit: İki kez gelmiş, bu mesaj silinebilir.
RaNGeR tarafından 29/Tem/15 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
pesimistzombie bunu yazdı
@Kreyzi
valla o geyik nedir hiç hatırlamadım niye öyle yazmışım acaba lanet olası ergenlik yılları :F
ancak win8.1 tavsiyenden memnun kaldım abi zaten iş güç yok uğraş peşindeyim :B
-
RaNGeR bunu yazdı
Benim bilgisayarıma gizliden gizliye yüklemeye başlamış. Umarım tamamlandığında yüklemeden önce onay ister. Öyle "sistem hazır, yeniden başlat kurulayım" tarzında bir mesaj gelmez umarım. Çünkü her ne kadar rezerve etmiş de olsam, ilk birkaç ay yükleme yapmayı düşünmüyorum. Windows 8/8.1 deki kullanıcıların yaşadığı driver sorunları gibi problemler çıkacağını tahmin ediyorum. Onlar bir hallolsun, yüklemeyi o zaman düşünürüm.
kendi ekranında durumları belirtmiş hocam şöyle ki;
ancak ms tabi sağı solu belli olmaz.
-
amerika saatine göre başlatılacak anlaşılan
-
@Kreyzi
windows 7 akımını başlatmıştım tbtde o zamanlar hey gidi :B ilk zamanlar biraz sıkıntılıydı ondan yazmıştın :B
sıra win10 da :B
Bu arada laptopuma baktım onda indirme işlemi yapmıyor. sağı solu araştırıyorum indirme işlemini başlatabilirsem nasıl yaptığımı yazarım.