Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selcukbey
    selcukbey's avatar
    Erkek

aktivasyon işlemleri tamam oldukça hızlı ve başarılı şuan tek eksik cs 1.6 çalışmıyor onuda çözerlerse tadından yenmez :D:D:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Ben sanırım 7 ye geri dönüyorum. 

Hafif kasma olayına bir çözüm bulamadım :/

Yada elementary OS'a mı geçsem napsam oyun vs de oynamıyorum :P

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    selcukbey bunu yazdı

aktivasyon işlemleri tamam oldukça hızlı ve başarılı şuan tek eksik cs 1.6 çalışmıyor onuda çözerlerse tadından yenmez :D:D:D

Hocu bende de cs go ile ilgili problemler var, hatta tek bende yokmuş hltv de felan baya ağlamış millet benim gibi bu konu yüzünden. 1024x768  de oynuyorum çözünürlüğü ben, tamamen alışkanlıkla alakalı bilgisayar kötü olduğundan değil. Her neyse işte normalde ayarlıyosun genişliyor ekran. Yani 4:3 olan görüntü 16:9 a genişliyor ve bayağı da rahat oluyor açıkcası.

Win 10 da bu olay olmuyor, oluyor ama şu şekilde bi dolaylı yolu var. Öncelikle ekranı 1024 çözünürlüğe alıyorsunuz ve ardından oyuna girip kenarlıksız pencere modunu aktif ediyorsunuz. İnsan başta sanıyorki yine tam ekran oynayabilcem ama windows 10 buna izin vermiyor. Pencere modunun zararı ne öyle kullan diyen olabilir oda şu şekilde bi sorun yaratıyor, arkadaş parlaklık ayarlanmıyor ki pencere modunda. Ak oyununa bitek tam ekranda izin vermişler parlaklık için. Ayrıca ben neden bu şekilde uğraşmak zorunda kalayım ki?

Neyse böyleyken böyle işte içimi dökeyim dedim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Kasmayı senden duyuyorum hocam.

eğer geçiceksen elementary süperdir şüphen olmasın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

cs 1.6 bende çalışıyo sorun yok

photoshopta mesela hafıza kartından bi dosya açıyorum,tekrar dosya açmak istediğimde son yerler denen yerden başlıyo son açtığım dosyanın olduğu klasörden başlamıyo ve fotoğrafların olduğu klasöre girdiğimde dosyalar kademe kademe oluşuyo son sıradaki dosyaya erişmek için beklemem gerekiyo 7 de böyle değildi klasörü açtığım an istediğim dosyayı seçiyodum beklemiyodum

kendi fotoğraf açıcı programı 7 de hızlıydı tak tak tak diye geçiş yapabiliyodum fotoğraflar arasında ama bunda bekliyosun sanki uydudan kanal değiştiriyoruz amk gerçi o bile daha hızlı bu microsoftun ta amk

en son hangi kullanıcı kullanıcı oturum açtıysa pc yi açtığımda o kullanıcıyla başlıyo seçme ekranı gelmiyo oturum kapatıp kendi hesabımı açmayla uğraşıyorum birde ulan microsoft yeminlen şu bill gatesi tokatlayasım geldi ha gerçi para da vermedim ama öyle ifrit oldum 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@Tnrsk 

eski resim görüntüleyicisini çalıştırabilmek için şu sayfadaki turuncu kısımdaki kodları copy paste yap not defterine farklı kaydet diyerek photo.reg yaz kaydet sonra onu sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır.

http://www.doubtsolver.com/howto/how-to-bring-back-windows-photo-viewer-in-windows-10/

ayrıca disk birleştirme yapmanı öneririm resimlerin yavaş açılıyorsa. windowsun yeni olduğunu ve bir yandan indexleme yapmaya çalıştığını da unutmamak lazım. hafıza kartındaki resimlerden bahsediyorsan dediğimi unut tabi.

ek olarak photoshop cc 2015 kullanıyorum son açılan resimler yolunun sıfırlanmasına rastlamadım. eğer yükseltme yapıp bıraktıysan temiz format atmadıysan sıkıntı yaşıyor olabilirsin.

pesimistzombie tarafından 07/Ağu/15 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

Kasmayı senden duyuyorum hocam.

eğer geçiceksen elementary süperdir şüphen olmasın.

Hocam sistem ufak ufak tikanmalar yaşıyor. Düzensiz zamanlarda hemde. Video izlerken farkettim başta grafik kartı sandım. Fakat yazı yazarken vs de olduğunu farkettim. Güncelleme yapmadığım sürücü kalmadı hala oluyor. 8.1de olmamıştı o yüzden 10 kaynaklı olduğunu düşünüyorum. :/

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

tamamdır hallettim pesimistcim sağol :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@deja-vu  disk birleştirmesi yapıp, windows update ayarlarından gelişmiş > nasıl teslime dileceğini seç > açık olan ayarı kapalı konuma getir bir de bilgisayarına intel rst sürücüsü kur bir dene daha önce de yazmıştım ama denememiş olabilirsin. 

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

yükleme aracı hata veriyor :(

birşey olmuş pP 325 gb  bos yer var ne olaki

taekwondo tarafından 07/Ağu/15 21:20 tarihinde düzenlenmiştir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 46417 Toplam Mesaj: 427
windows 10