Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@ReyiZ windows 7 sp1 kur, daz loader ile crackle, windows media creation tool indir, "yükselt" orjinal windowsa sahip ol.

yok ben uğraşamam formatı basar geçerim diyorsan kalıcı etkinleştirme çıkmadı daha. var bitane tool ama güvenemedim ben al kullan diyemem. şimdilik 180 günlük kms etkinleştirmesi var

pesimistzombie tarafından 05/Ağu/15 00:46 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

@ReyiZ windows 7 sp1 kur, daz loader ile crackle, windows media creation tool indir, "yükselt" orjinal windowsa sahip ol.

yok ben uğraşamam formatı basar geçerim diyorsan kalıcı etkinleştirme çıkmadı daha. var bitane tool ama güvenemedim ben al kullan diyemem. şimdilik 180 günlük kms etkinleştirmesi var

kms etkinleştirmesi yapayım.180 güne kadar bi çözüm çıkar sanırım hocam,çok sağolasın cevabın için.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu windows 10 gelince directx 12 gelecek dendi bende 636m var son sürüm driver da yüklü directx 11.2 yazıyor. ekran kartı mı desteklemiyor yoksa başka bişey mi yapmam lazım?

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selcukbey
    selcukbey's avatar
    Erkek

Yaa build 10240 için aktivasyon yolu bulabilen var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@selcukbey yukarda yazmıştım 2 farklı etkinleştirme var biri kalıcı biri geçici hangisini istiyorsan artık.

@csfrt malesef desteklemiyor demektir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selcukbey
    selcukbey's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

@selcukbey yukarda yazmıştım 2 farklı etkinleştirme var biri kalıcı biri geçici hangisini istiyorsan artık.

@csfrt malesef desteklemiyor demektir.

üstad şu   slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX 

slmgr /skms kms.xspace.in 

slmgr /ato 

yolu denedim ama hata olarak alttaki geliyor kalıcı lisans nedir??;

---------------------------
    Windows Script Host
    Windows(R), Professional edition (2de67392-b7a7-462a-b1ca-108dd189f588) etkinleştiriliyor...

Hata: 0xC004F074 Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini raporladı. Hiçbir Anahtar Yönetimi Hizmeti'yle (KMS) bağlantı kurulamadı. Ek bilgi için lütfen Uygulama Olay Günlüğü'ne bakın.

Tamam   

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

hocam uzman sorusu geliyor

elimde windows 7 starter 32 bit var lisanslı olarak. bunu güncelleme yaparak windows 10 - 32 bit olarak kuruyorum.

daha sonra slmg / xpr komutu ile kontrol ediyorum etkinleştirildi uyarısını alıyorum. bu yere kadar sorun yok

temiz bir windows 10 kurmak istiyorum windows creation tool ile windows 10 - 64 biti USB ye indirdiğim zaman

kurulum yapmıyor USB den boot ediyorum windows ambleminde donup kalıyor 2 tane USB denedim sonuç aynı 

acaba ilk lisansım 32 bit starter olduğu için mi daha sonra 64 bit olarak dönüş yapmamakta   fikri olan varmıdır 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@selcukbey eğer mail adresinle oturum açarak kms lisanslamayı yaptıysan hata verebilir ya da artık kms ölmüş olabilir. Kalıcı lisanslama; win7 sp1 kurup, daz loader 2.2.2 ile etkinleştirip, creation tool ile yükseltme yapmak ardından temiz bir format çekmek.

@tri 32 veya 64 bit ayrımı yoktu bildiğim kadarıyla lisanslarda. Usbye rufus veya yumiyle atmayı dener misin windows 10 u bu esnada antivirüsün kapalı olsun. Daha sonra tekrar dene.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

arkadaşlar bundan sonra yine win10 rezerve etme şansımız var mı ? elimde rezervesi olamayan xp ve win 7 olan cihazlar var bunlara da orjinal win 10 yükleyebilirmiyim ?

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

arkadaşlar bundan sonra yine win10 rezerve etme şansımız var mı ? elimde rezervesi olamayan xp ve win 7 olan cihazlar var bunlara da orjinal win 10 yükleyebilirmiyim ?

https://www.microsoft.com/en-us/privacystatement/default.aspx

bu tool ile yapabiliyorsun sanırm.

önce yükseltmeyi seç kurulumu yapsın veri kaybı olmuyor hiç bi şekilde yükseltme ile. görev çubuğu arka plan bile duruyor.

sonra iso indirip temiz kurulum yaparsın.

edit: iso'yu da yine bu tool ile yüklüyorsun başka bi pc için seçeneğini seçersen iso olarak veriyor.

Kreyzi tarafından 07/Ağu/15 11:37 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 49975 Toplam Mesaj: 427
windows 10