Windows 10 Saatler Kala
-
@pesimistzombie media creation toolu açıp bu bilgisayarı güncelle dedim. Böyle olmuyor mu programlarım falan aynen duruyor sadece ekran kartı ses ve wireless sürücüleri değişmişti onları silip tekrar kurdum
Şimdi baştan başlamam gerekse önce tekrar win7 mi yüklemeliyim ?
-
@overbite o şekilde sorun yok evet sürücüleri yeniden yükledim demeni farklı algıladım. Peki yükseltme uyguladıktan sonra neden key girdin? Sıfırlayacaksan eğer win7 sp1 kuruyorsun, daz loader ile etkinleştiriyorsun, internet sürücülerini kur sadece başka hiç bir güncelleme veya sürücüye gerek yok direk creation tool ile yükseltme yap yeniden ancak key filan sormaz zaten windows 10a geçtiğinde de key filan girme.
@deja-vu intel rst sürücülerin kurulu mu hocam kurulu değilse onu bir kur ve aynen cpu ve ram kullanımını bir takip et uyumsuz sürücü problemi filan da olabilir.
@Kreyzi her türlü yine ekran kartı aldırtır bunlar gamescom var 1 2 gün sonra yepis yeni oyun duyuruları gelecek :B dx 12 ile haberler de netleşir gibime geliyor bunlarla beraber. Bekleyip görcez yalnız ati ve nvidianın dx12 alabilen kartları 3 sene daha götürür bizi sanırım.
-
@pesimistzombie güncellemeden önce win7 sahteydi ben de daz loader yerine removewat mı ne öyle bi şeyle etklinleştirmiştim win7yi
bu bilgisayarı yükselt dediğimde dosyaları indirdikten sonra ürün anahtarı girme ekranı geldi, bu adımı atla falan da yoktu ekranda ben de bu konudan bir key alıp girmiştim
-
@overbite
tamam hocam anladım sıkıntını şimdi
sen komple win7 sp1 kur, nete çıkabilmek için gerekli internet sürücülerini kur, bir de winrar kur lazım olur, daz loader 2.2.2 kullanarak aktive et http://pesimistzombie.com/dazloader222.rar
restart edip sonra windows creation tool ile "yükselt" işlemi yap. başka sürücü veya update yapmana gerek yok.
-
@pesimistzombie imdi netbooktaki win7yi dazloader ile etkinleştirdim, mct ile bu bilgisayarı yükselt dedim yüklüyor, bu işlem bitince temiz kurulum yapmam için tekrar mct ile başka bilgisayar için deyip usb olşturcam doğru mudur?
-
@overbite hocam önce bi yükselsin sorunsuz bi bak windows etkinleştirildi yazacak mı. win10 a geçince cmdyi aç slmgr /xpr yaz kalıcı olarak etkinleştirildi diyorsa yine mct ile başka bilgisayar için iso indir seçeneğiyle iso indirip usbye atıp sıfırdan format atacaksın. format atarken de key filan girmiyorsun key olayını unut.
pesimistzombie tarafından 04/Ağu/15 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar bende 8.1 industry pro var lisanslı ben win10 için reserve ettim sağ alttan işareti çıktı ama bana update et olayı gelmedi MediaCreationToolx64 programı ile upgrade etsem programlarım yada dosyalarım gider mi windows un sitesinde update için indirme haftalar sonra çıkabilir diyo bekliyim mi ne yapim anlamadım :(
-
evet yaptım, daz loader ile win7yi etkinleştirip mct ile yükseltince makine kalıcı olarak etkinleştirildi
çok teşekkürler
-
@GUS malesef industry pro yükseltilemiyor. o rezervasyon olayı da hikaye.
@overbite hayırlı olsun hocam
-
hocalar konu çok karışık açıkcası okumadım yazılanları , şimdi micronun sitesinden win10 u indirdim.ubuntu kurulu pcye kurucam win10 da crack yapabiliyormuyuz problem yok dimi ona göre kurayım.