Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

windows 10 ile sevmediğim bişi buldum

win8.1 de arama yaparken app arıorsak mesela sticky note arıyordum, yada unity programını arıyordum hemen app'in simgesi çıkıor basıor çalıştırıyordum

win 10 da altta arama yapıyorum pcdeki şeyleri bulamıyor

unity aradım, sticky note u aradım, popcorn time aradım bulamadı app'i.bu kadar kötü bi arama mekanizması olamaz.

şimdi geforce aradım yine bişi bulamadım.halbu ki nvdianın appi ve pc de yüklü durumda.

camera diye arattım kendi uygulaması olan camerayı bile bulamadı.bi işe yaramayan search yapmışlar

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    pesimistzombie bunu yazdı

@deja-vu kurduktan sonra geforce experience zamazingosunu kaldırmayı unutma (eğer kurarsa)

3d vision ve onu hiç yükletmiyorum zaten :)

yanlız sorun hala geçmedi. 

Hala kısa donmalar var videolarda.

tabi bunu bir tek chrome da denedim.

normal pc den video bakmak şart birde.

sanırım olay videoda değil genel bir donma olabilir .

Ses kartını yükledin mi ?

Benmde videolarda sekmeler oluyordu realtek hd audio ses kartını yükledim düzeldi o açıdan sordum

Bu arada benmde pc kapanmıyor mavi ekran verip yeniden başlatıyor 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@Ekerci  yanlış hatırlamıyorsam ssd almıştın samsungun. magicianı açıp os optimization kısmına bir bak index /search hizmeti kapalı mı diye kapalıysa arama yapmıyor. başıma gelmişti. geri açtım düzeldi. Yanlış hatılıyorsam da yine bi kontrol et sen :D

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Tayga bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

@deja-vu kurduktan sonra geforce experience zamazingosunu kaldırmayı unutma (eğer kurarsa)

3d vision ve onu hiç yükletmiyorum zaten :)

yanlız sorun hala geçmedi. 

Hala kısa donmalar var videolarda.

tabi bunu bir tek chrome da denedim.

normal pc den video bakmak şart birde.

sanırım olay videoda değil genel bir donma olabilir .

Ses kartını yükledin mi ?

Benmde videolarda sekmeler oluyordu realtek hd audio ses kartını yükledim düzeldi o açıdan sordum

Bu arada benmde pc kapanmıyor mavi ekran verip yeniden başlatıyor 

yüklü hocam. 

Bana sanki chrome ile alakalı gibi geliyor ama çıkar birazdan kokusu ortaya. Şu yazıyı yazarken bile dediğim gibi kasılıyor çünkü

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

@Ekerci  yanlış hatırlamıyorsam ssd almıştın samsungun. magicianı açıp os optimization kısmına bir bak index /search hizmeti kapalı mı diye kapalıysa arama yapmıyor. başıma gelmişti. geri açtım düzeldi. Yanlış hatılıyorsam da yine bi kontrol et sen :D

yuh yaa :D yuhhhhhhhhhhhhhhhh

10 yıl geçse bulamayacağım, düzeltesem bile nası oldugunu anlamayacağım bir sorundu :D

birde ssd aldıgımı hatırlayıp bu sorunu çözmen 

yuhhh :D

ne sövdüm varay 8.1 daha iidi fln die die :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Hocalar bende rezerve yaptım ama oradan bi türlü yükleme gelmedi yukarda müridimizin verdiği linkten indirdim kurdum lisans felan sorun olmadı.

Ben beğendim genel olarak bi hızlandı bilgisayar tabi bu önceden aşırı program vardı bende onları silmiş olmamdan kaynaklanıyor olabilir.

İnternet Explorer yerine yeni yaptıkları Microsoft Edge adlı tarayıcıyı kullanmayı bile düşündüm aslında google Chrome indirmek için girmiştim :D

Cortana diye bişey var ama ülkemizde ve dilimizde kullanılmıyomuş galiba bu İphone da ki siri gibi bişey asistan yani

yeni masaüstüne geçiş özelliği var diyolardı ben orda masaüstü uygulamaları geçiş yaptıklarımıza göre değişecek sanıyordum sadece açık pencereler değişiyo onu sevmedim

Corel,Photoshop,filezilla,Notepad++, vb. uygulamalar kurdum sorunsuz çalışıyor.

Başlat Menüsü gelmiş ama bizim o bildiğimiz başlat menüsü değil zaten o başlat menüsünü unuttuk gitti :D

Sağdan soldan bişeyler çıkmıyor orası güzel bana göre.

Telefon tarzı bi bildirim ekranı yapmışlar sağ altta orayı beğendim.

benim gördüklerim böyle

#....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

hacılar windows update kısmına girip gelişmiş seçenekler > güncelleştirmelerin nasıl teslim edileceğini seç sayfasındaki açık olan butonu kapayın p2p update sistemi upload yapabiliyor arada sırada gereksiz yere net yavaşlıyor. upload kotası olanlar özellikle kapasın.

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Win8.1 üstüne kurdum. 2 saat uygulama yüklemeyeyim diye. Bir anlık kararla yaptım ve pişman değilim.  8.1 e nazaran daha seri geldi sanki.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar windows 10 creationtoolx64 ile iso indirecektim indirme sırasında internet kesildi, sonra indiririm dedim. sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum. reset attım bilgisayara, yeniden indirdim exe yi yine aynı hatayı alıyorum. var mı bunun bir çözümü?

edit: tekrar reset attım düzeldi. şuan iniyor.

csfrt tarafından 03/Ağu/15 10:15 tarihinde düzenlenmiştir

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Çok daha hızlı 

kms outo ile 2016 ya kadar.  Lisansladım

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 46393 Toplam Mesaj: 427
windows 10