Windows 10 Saatler Kala
-
Necati bunu yazdı
clean install yapacak dikkat
beyler clean install yapinca windows kuruluyor ama aktiflestirilemiyormus
sadece upgrade yapanlar mevcut keyle aktiflestirilmis windowsa sahip oluyorlarmis
daha sonra isterseniz format atabiliyormusunuz
Simdilik kimseye clean istall yapmayi tavsiye etmem , bide nolur nolmaz keyleriniz bi kenara kayit edin win7/8 geri dönmek icin
ama dio ki bi kere update ettikten sonra format atarken key sormayacakmış. bende burasını anlamadım.nası sormayacak ??
clean atmadan önce bi kere update edin, sonra clean atın -

Bu çok net cevabı alan bir tek ben miyim?
-
dasdasd bir şey oldu :D
hacılar bi kaç saat sonra kendimi feda ederek win10a geçme işlemi yapıcam o zaman tüm sorularınıza cevap vericem iş başa düştü hakkınızı helal edin :B
-
Necati bunu yazdı
clean install yapmadan kesin upgrade yapin beyler birsürü adam windowsu aktiflestiremiyorum win 7/8 keyleriyle diye konu acmis alman forumlarinda
Yükseltme yapmadan iso ya çevirip vede iso yu yedeklesem, sonradanda upgrade yapsam keyi kapsam ve yedek iso ile sıfır kurulum yapsam sanırım olur?
-
Kreyzi bunu yazdı
update gelmeyenler pesimist'in yöntemini denesinler sıkıntısız dosyayı oluşturdu indirmeye başladı.
gerçi sendeki o "harika hadi yükseltelim" zımbırtısı görünmedi ama sorun olmaz herhalde.
mk bu 140mb oldu öyle kaldı dosya artmıyor iyice uyuz etti beni bu kadar geçmeyi istemiyordum ama inat oldu şimdi :/
-
@Kreyzi elleşme 1 saat sonra artacak o boyut önce windows içinde başka bir dosyaya atıyor indirilenleri sonra bt klasöründe topluyor :D ancak iso indirme programıyla yükseltme seçeneğini seçerek indirmeyi deneyebilirsin.
-
pesimistzombie bunu yazdı
@Kreyzi elleşme 1 saat sonra artacak o boyut önce windows içinde başka bir dosyaya atıyor indirilenleri sonra bt klasöründe topluyor :D ancak iso indirme programıyla yükseltme seçeneğini seçerek indirmeyi deneyebilirsin.
şimdi c'ye baktım da kafadan 3gb gitmiş zaten dediğin gibi down yapıyordur.
ilk sefer sensin hacı abi bi kur bak su sıcaksa bizde geliriz :B
-
ben sıfırdan yükledim şimdi ekran kartı driverini yüklemeye çalışıyorum leptobun altındaki win 7 home premium keyi giriyorum kabul etmiyor kafam karıştı daha crackta çıkmamıştır
-
install başlatmak için ne yapmak gerek ?
-

Hocalar basmaya korkuyorum. İşteyim şuan.
Ölür müyüm bassam?