Windows 10 Saatler Kala
-
olmadı hocam aynı hata devam ediyo pro ile home arasında ne fark var ki pro yüklüyeyim olmadı
-
genelde fark yok da bazı özellikler home sürümde çalışmıyor sıfırdan atıyorsan pro atman en mantıklısı yani. tekrardan proyla bir format at sonra kms etkinleştirmesini yeniden dene.
-
Draenei bunu yazdı
microsoft sitesinden iso dosyasını indirdim, dvd ye çektim kurulum yaptım. bi crack programı ile crack yaptım. gayet güzel çalışıyor. şu an sıkıntı yok.

hocam sen nasıl etkinleştirdin acaba
-
siyah ekranda kaldı pc onu ne yapıyoruz peki
-
home silip proyu kurdum şu verdiğiniz komutların ilk ikisini girdim sorun yok ama son komutu yazınca hata verdi bu seferde
http://s22.postimg.org/mjybs5e9d/Ads_z.png
Tnrsk tarafından 03/Ağu/15 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
yeni güncelleme mi geldi nedir anlamadım ama eskiden lol'de sabit 50-60 fps alırken şu an 90-120 arası gidip geliyor ilginç
-
@Tnrsk dnslerini değiştirip dener misin. ilginç sorunlar yaşıyorsun.
@Kreyzi güncelleme yok hocam windows 10 vram ve makina ramini ortak kullanıyor artık dx12 de onun yararları olabilir.
@cevik ne yaparken siyah ekranda kaldın?
-
hacı bi kaç saat de bir güncelleme yapıyorlar. Her daim küçük küçük yamalar. Mesela konuyu görünce yine bir bakayım dedim yine ufak bi güncelleme gelmişti :D Ben günde 3-4 defa denk geliyorum güncellemelere

-
hocam o windows defender her gün güncelleme geliyor ona zaten virüs database güncelleniyor.
-
pesimistzombie bunu yazdı
hocam o windows defender her gün güncelleme geliyor ona zaten virüs database güncelleniyor.
haaaaaaa harbiden lan :D yaw ben microsoftun defender dalgasını bildim bileli hiç kullanmadığım için o açıklamaya da hiç dikkat etmiyordum. Bunu kapatsan da biz yine açarız diyor adamlar. Zorla dayatma gibi bi' şey