Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !
-
Yorumları okudum. Hepinizin ne kadar bilgisiz olduğunu anladım. siz videoyu adam gibi izlememişsiniz bile. siz hepiniz hemen başlıktan etkilenerek oha diyecek kadar önyargıyla yaklaşmışsınız. oldu olacak Osman pamukoğlu kürt düşmanı diyeceksiniz. gülüyorum:). parti tüzüğünün 6. maddesini okumadınız bile !
Videoda ne diyor? doğu bölgemizdeki atalarımızın ruslarla savaşmasından bahsedilmiyor.
Kürt şövenistler tarafından söylenenler demiş osman paşa. kimi kastediyor? dtp(pkk)lı hainleri. teröristler yerine osman paşaya karşı önyargı almışsınız. askerlerimizi öldüren eşkiyanın siyasi uzantısı (dtp-pkk) yerine osman paşaya kızmışsınız. birazcık asaletiniz olsa yüzünüz kızarırdı.
neymiş çanakkalede berabermişiz istiklal harbinde berabermişiz. evet gerçekten yalandır. ne çanakkalede ne kurtuluş savaşında %2lik kısım vardır. fakat isterse %1 olsun farketmez hepbirlik içerisinde düşmana geçit verilmemiştir. gidin araştırın. Çanakkalede 250 bin küsür şehit falan verdiğimiz bile yalan. çevrenizden 250 bin diye sallarlar.videoda paşanın şehit kaybımızın resmi belgelere dayandığını araştırırsanız anlarsınız. %2lik 992 şehidimizin 502 si anteplidir. geri kalanda süryani arabı türkü kürdü dahildir demiş.Kurtuluş savaşında kaybımızın 35 bin olduğunu demiş.586sı güneydoğu olduğunu söylemiş. buda türk süryani arap ve kürt demiş.
Bu konuşmasında laf olsun torba dolsun diyenlere(dtp-pkk) karşı demiş. varsınız yoksunuz diye amac gütmediğini söylemiş.hep beraberdik diyen (dtp-pkk)lıların işkembeden salladıkları düzmece sözlerin yalan olduğunu demiş.zaten 3,30 dakikada sunucu gereken açıklamayı yapmış. o bölgemizde yaşayan halkımızın dağdaki eşkiyayla bir tutulmamasını söylemiş.Hak ve eşitlik partisinin vandaki parti teşkilatındaki insanların hepsi kürtmüş ve en hızlı örgütlendiği yermiş.korucularda kürt vatandaşlarımız halkın bu örgütle uzaktan yakından ilgisi olmadığını söylemiş.birde pkk onu bunu dinliyor mu? türk arap bulgar kürt hiç farketmeden asker öldürmüyormu? 25 yıldır çoluk çocuk özellikle kürt vatandaşlarımızı öldürmedimi? eğitimde sağlıkta tarımda hep zorbalık gösterip halkı göçe zorlamadı mı ?
korucuları kaldıran hükümete kızmassınız. aptalca beyinlerinize sokulmuş bilgilerle Vatansever canını bin defa verecek olan osman paşaya kızarsınız. neden mi ? körleşmişsiniz.Hayatını bilmessiniz en azından Kan uykusu belgeselini izleseydiniz
edit:Mayınlı arazileri israile kiralayamayan hükümet şimdi israil planı olan etnik ayrımcılığı(demokratik denilen şey) hortlatarak israilin hizmetkarlık yaptığını kim olursa olsun tepkisiz kalmaması kötü bir durum. güneyde topraklarımızın israile satılmasına karşı çıkılmaması kötü bir durum. ne olursa olsun vatan herşeyden önce gelir.
birde hain ingiliz uşağı kürt teali cemiyetin kurtuluş savaşındaki isyanlarıyla ilgili video paylaşayım.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=137301764880&ref=nf
-
Bizim uyuyan aptallara sevgilerle ithaf olunur (halkına hakaret eden halkına hizmet yapamaz .zaten sen başitan bu milleti bölmüşsün.) vatan aydın
kurtuluş savaşı sadece çanakkaleden ibaret olmayan bir savaştır.bu savaşın onlarca cephesi vardır.şanlıurfa k .maraş, gaziantep kendi kendilerini kurtarmışlardır.bunda tabiki en büyük pay kayıtlı olmayan milis güçlerindir.doğuya gelnce orda fevzi paşamızın komutasındaki düzenli osmanlı ordusunun yanında birde bunlara bağlı olan milis güçler ruslar ve ermenilerle savaşmıştır.şunu unutmayınj eğer doğudaki sizinm beğenmediğiniz kürt ve türk ve arap kardeşlerim ruslara karşı bu mücadeleleri vermeselerdi bugün orası büyük ermenistan toprakları olacaktı ve aynı zamnda ne sivas ne de diğer kongreler toplanamazdı.herşeye at gözlüğüyle bakmanın ve geçmişini okumammanın vermiş olduğu ve bugünün siyasilerini hırslarına kurban olduğu bir ülkede kardeş kavgasını körüklüyecek böyle anektodlar yayınladsığınız sürece siz sevr adamlarına prim vermiş olacaksınız. eğer devletimiz o kadar cesaretliyse bütün arşivlerini açsın ve neyin ne olduğunu o zaman görebilme ve daha sağlıklı tahlil edebilme şansımız olacaktır. ama bunları açmak bazı saltanatsever eşrafın işine gelmediği için bu kardeşliğin bozulması ve bunun üzerinden her 10 senede bir darbe yapmak bu tür insanların işine geldiği için tabiki bu bilgileri paylaişacaklar.türkiye sadece türklerin değildir aynı zamanda kürtlerin veya başka milletlerinde değildir. türkiye türkiyeiy ırk penceresinden bakmayıp herkese insan olduğu için değer veren ve onun içinde yaşayan bütün değerli insanlarıdır.
-
Bu ülkede kimse Osaman Pamukoğlu ve onun gibilere laf söyleyemez. Adam dağlarda aç susuz soysuzlara karşı günlerce
aylarca savaşmış. Ozamanki kanı bozuk bazı devlet büyükleri engel olmasaydı belkide şimdi halen bu pkk denilen
soysuzlarla uğraşıyor olmuyacaktık.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------varsayalımkı yok ne olacak
bayzın kürtlere acayıp bı sekılde takmıs durumdasın rüyalarında fln goruyomusun
insan korktugu seyı aklından cıkaramaz
kullandıgım cumlelerde polemık arama samımıyetle soluyorum ve soruyorum
-----------------------------Ne alaka ki hoca.Ülkenin gündeminde bu var bunu tartısıyoruz.
@Elevator
Bu nasıl bir cümle hocam,o zaman pkklıdan ne farkım olur yanımdaki Ermeni bile olsa öle bişey yapmam.
-
bu adam niye genelkurmay başkanı olup pkkyi bitirmedi. emekli olduktan soramı bunlar aklına geldi. yada önü falanmı kesildi acaba :|
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------
bu adam niye genelkurmay başkanı olup pkkyi bitirmedi. emekli olduktan soramı bunlar aklına geldi. yada önü falanmı kesildi acaba :|
-----------------------------önü kesildi hoca.
-
Konunun silinmesi yönünde mesaj attım.Daha da böle konu acmayacam.Belgelerle neyin ne oldugunu ispat etmicem,faşist ilan ediliyoruz yoksa :|
Ne haliniz varsa görün.
-
Bilip Bilmeden Tartışmayın ! Osman Pamukoğlu Gibi Hangi Bir GenelKurmay Başkanı Çıkıpta Sert Bi Açıklama Yapmıs ? Gerçekleri Kamuoyuna Yansıtmıs ? gerek emekli gerekese görevdeki askeri rütbe , devlet protokolündekiler ? kim çıkıp söylemiş ? Osman PamukOğlu Gibi Yiğit Varsa Çıksın Göstersin !!!
@ Kaygusuz Hll Olsun Hojam ;) Tebrikler Gerek Bu Sayfadaki En Baştaki Yazını Okudum Bilgili İnsan Olduğunu Anladım... Bilmeyenlere de ders olsun hoja
http://h4bib.blogspot.com/2009/06/osman-pamukoglu-o-namluyu-agzna-sokarm.htmlalın izleyinde adam gibi adam görün...
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------acaba bu konuda hemen ani refleks gösteren arkadaşlarımız neden
Pkk Kimdir ? Pkk Dayımdır, pkk Abimdir, pkk Ablamdır
buradaki konudada aynı refleksi göster(e)medi ?
kardeşlik masalı söyleyenlerin bir çoğu malesef ki iki yüzlü.. (hepsi değil)
ha bana faşist diyende çıkar aranızda (zaten kimisi lafı ona getirmiş, açıkca yazamamısta).
tamam ben faşist olayım ama en azından iki yüzlü değilim.
söliceğimi sakınmıyorum.
-----------------------------ben hala bir cevab bekliyorum çok bilmiş at gözlüğü takan arkadaşlarımız =)
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Konunun silinmesi yönünde mesaj attım.Daha da böle konu acmayacam.Belgelerle neyin ne oldugunu ispat etmicem,faşist ilan ediliyoruz yoksa :|
Ne haliniz varsa görün.
-----------------------------ne alaka.O zaman bütün herkes fasisttir. Türk bayrağı dalgalanan Türkçe konuşan. ve hatta Vatan için canını hiçe sayan Şehitlerimizde faşist mi oluyor?
faşist falan yok. Yaşasın vatan Yaşasın Türk Milleti demek faşistlikse Ne Mutlu Türküm diyene faşistlikse bu ülkeyi seven herkes faşist olur o zaman. sizin suçunuz yok aslında. kanında olan bir durum. ülke bütünlüğünü korumak herkesin yüreğinde vardır. ona bakarsan bu ülkenin bsbakanı bile vatandaşa fasist diyor :)