folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

Whybe bunu yazdı:
    ya saçmalamasın bu adam da... Alp Arslan bile malazgirt meydan muharebesini kürtler olmasaydı kazanamazdık demiş bir hükümdardı.. yaklaşık 20000 kürt o savaşta yardıma gitmeseydi savaşı kaybederdik diye kitabede sözleri var..

hangi kitabede söylede bizde okuyalım Alparslana yardım eden Peçenek Türkleridir ben kürtleri bu sene duydum onu söyleyen kişide sayın her sözü doğru (!) başbakanımızdı söyle kitabe gösterde öğrenelim

ben başbakandan duymadım da kaynak :  Ali SEVİM - Faruk SÜMER --İslam Kaynaklarına Göre Malazgirt Savaşı--

sonuçta bütün çeviriler o savaştan bi kaç yüzyıl sonra yapılmış ve kürtlerle birlikte diğer kavimlerden de bahsedilmiş..artık zoraki mi katılmışlar can ı gönülden mi bilmiyorum ama katıldıklarına dair çeviri yapılmış..

üşeniyorum,öyleyse yarın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Niye etniğe ayrıştırıyorsunuz ki kimin nereden katıldığı kimin ne olduğunun kanıtı değil.Mesela Gaziantep den gelip savaşanın türk,kürt,arap olma ihtimali de var bu önemli değil önemli olan ne için savaştıkları.Medya Kürtleri sanki düşmanmış gibi göstermek için elinden geleni yapıyor..Pamukoğlu bu tip saçma bir sözü söylediyse yanlış söylemiştir veyahut kastetmek istediği şeyi yanlış aksettirmiştir.Kürdün,boşnağın,lazın yanımıza din ve ulus birliği için savaşan atalarına haksızlık yapmamak lazım..Bir kaç itin,soysuzun üstesinden herkesi yanımıza alarak  gelebiliriz,aksine ekstradan düşman yaratarak değil..Karşı tarafımızdakiler ile yanımızdakileri eş tutmaktır Pamukoğlunun söylediği,bence yanlış..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

bak hoca  imzanda  ne  güzel belirtmişin  kişiler  arası  diyaloğun ana  temasını

fazla  kasmamak lazım kasınca  kötü şeyler  oluyor  

biraz daha anlarlar diye gayret ediyorum ama nafile.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    @YaSevYaTerkEt YaSevYaTerkEt :|

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Whybe bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:

Whybe bunu yazdı:
    ya saçmalamasın bu adam da... Alp Arslan bile malazgirt meydan muharebesini kürtler olmasaydı kazanamazdık demiş bir hükümdardı.. yaklaşık 20000 kürt o savaşta yardıma gitmeseydi savaşı kaybederdik diye kitabede sözleri var..

hangi kitabede söylede bizde okuyalım Alparslana yardım eden Peçenek Türkleridir ben kürtleri bu sene duydum onu söyleyen kişide sayın her sözü doğru (!) başbakanımızdı söyle kitabe gösterde öğrenelim

ben başbakandan duymadım da kaynak :  Ali SEVİM - Faruk SÜMER --İslam Kaynaklarına Göre Malazgirt Savaşı--

sonuçta bütün çeviriler o savaştan bi kaç yüzyıl sonra yapılmış ve kürtlerle birlikte diğer kavimlerden de bahsedilmiş..artık zoraki mi katılmışlar can ı gönülden mi bilmiyorum ama katıldıklarına dair çeviri yapılmış..

yok hocam yok ayrıca islam kaynaklarında abartılar vardır ki şunuda belirtelim o zamanda kürt diye bir şey yoktur öyle bir halk varsada ismi geçmiyodur

edit: islam kaynaklarında verilen bizans kuvvetlerinin sayısı dahi kabul edilmez şuan 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    kürtleri neden kabullenemiyorsunuz ?

kendi kendinize atıp tutuyosunuz sitede naralar atıyosunuz ?

yok ben türküm de asarız keseriz sabrımızı sınamayın da bilmem ne ?

kürtler çanakkalede yokmuş orda yokmuş burda yokmuş

he amk korkudan dağa çıktık zaten doğudaki güneydoğudaki cephelerdede kürt yoktu zaten türkler geldi aldı oraları biz elimizi sürmedik kendi memleketlerimize...

bakın gençler siz ne kadar istesenizde istemesenizde ne kadar bazı şeyleri görmek istediğiniz görmeye çalışıyorsanızda şunu aklınıza iyice SOKUN !

BU ÜLKEYİ KURTARANLAR SADECE TÜRKLER DEĞİLDİR..

KÜRDÜDE TÜRKÜDE ARABIDA BU ÜLKENİN TOPRAKLARI UĞRUNA  HERKES BU SAVAŞLARDA ÖYLE YA DA BÖYLE CANINI VERMİŞTİR !

SİZİN ŞU ANDA YAPTIĞINIZ TOPRAĞIN HER KARIŞINI KENDİ KANLARIYLA SULAYAN ŞEHİTLERİMİZE YAPILMIŞ BİR ŞEREFSİZLİKTİR !

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bandit bunu yazdı:

he amk korkudan dağa çıktık zaten doğudaki güneydoğudaki cephelerdede kürt yoktu zaten türkler geldi aldı oraları biz elimizi sürmedik kendi memleketlerimize...

bakın gençler siz ne kadar istesenizde istemesenizde ne kadar bazı şeyleri görmek istediğiniz görmeye çalışıyorsanızda şunu aklınıza iyice SOKUN !

KÜRDÜDE TÜRKÜDE ARABIDA BU ÜLKENİN TOPRAKLARI UĞRUNA  HERKES BU SAVAŞLARDA ÖYLE YA DA BÖYLE CANINI VERMİŞTİR !

SİZİN ŞU ANDA YAPTIĞINIZ TOPRAĞIN HER KARIŞINI KENDİ KANLARIYLA SULAYAN ŞEHİTLERİMİZE YAPILMIŞ BİR ŞEREFSİZLİKTİR !

Diğer postumdada yazmıştım.Şİmdide yazıyorum

Kurtuluş savaşında kürtlerde vardı

AMA :  Özgür bir türkiye için,bu toprakların BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN savaşan vatansever kürtler vardı

Şu anda nasıl ? : Herşey yukarda dediklerimin tam tersi.Ülkeyi bölmek toprakları dağıtmak için uğraşan bi avuç değersiz insan..(daha buraya neler yazarımda ahh ahh)

Asıl ben senin gibi hala bu tip kürtleri savunanlara acıyorum tek kelimeyle..

Sana şunu söyliyim,kurtuluş zamanında bu ülkeyi sadece türkler kurtardı nedenmi ? ozaman lazıda kürdüde hepside biz türküz diyen insanlardı!!! Bu yüzden bu ülkeyi türkler kurtardı!

Şimdiki gibi ona buna bağırıp türkiye topraklarında her karışı şehit kanıyla sulanmış topraklarımızdan toprak çalmaya çalışan Şerefsizler gibi değildi

Seninde yukarda yazdığın gibi sende bunu aklına sok genç!!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:

"kendi kendinize atıp tutuyosunuz sitede naralar atıyosunuz ?

yok ben türküm de asarız keseriz sabrımızı sınamayın da bilmem ne ?"

1) Sitede bunu diyen bir kişiyi bulamazsın bu bir kere suçtur bundan dolayı siteden müridler atılmıştır madem böyle bir iddian var göster de sözün havada kalmasın

2) Bu ülkede bulunan diğer etnik kimlikteli insanlarda istede istemesede savaştı çünkü olağan üstü hal vardı herkes silah altına alındı savaştan kaçanlarda asıldı 

3) Yapılan şeyi şerefsizlik diye nitelemek ne kadar cahil olduğunun göstergesidir biz şehit olan askerlerimize değil askerden kaçan kişilerden bahsediyoruz burada onlar için konuştuklarımızı sen şerefsizlik olarak görebilirsin bu tamamen senin cahilliğin ve fikrindir 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Diğer postumdada yazmıştım.Şİmdide yazıyorum

Kurtuluş savaşında kürtlerde vardı

AMA :  Özgür bir türkiye için,bu toprakların BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN savaşan vatansever kürtler vardı

Şu anda nasıl ? : Herşey yukarda dediklerimin tam tersi.Ülkeyi bölmek toprakları dağıtmak için uğraşan bi avuç değersiz insan..(daha buraya neler yazarımda ahh ahh)

Asıl ben senin gibi hala bu tip kürtleri savunanlara acıyorum tek kelimeyle..

Sana şunu söyliyim,kurtuluş zamanında bu ülkeyi sadece türkler kurtardı nedenmi ? ozaman lazıda kürdüde hepside biz türküz diyen insanlardı!!! Bu yüzden bu ülkeyi türkler kurtardı!

Şimdiki gibi ona buna bağırıp türkiye topraklarında her karışı şehit kanıyla sulanmış topraklarımızdan toprak çalmaya çalışan Şerefsizler gibi değildi

Seninde yukarda yazdığın gibi sende bunu aklına sok genç!!!

Altına ımzamı atıyorum.

-AbdullahAzad-

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 31547 Toplam Mesaj: 194