folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya hocam sen neden bahsediyorsun ya ? O zaman bu ülkeyi sevmeyen adamlarda bu ülkede kalsın kalıpda ülkenin azına s-çmaya devam etsin öle mi diyosun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

mortyr516 bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:

Bu devletin asimile olmaması için neler yaptınız ki bu devleti kimlerin kurtardığını tartışıyorsunuz hala!

Ya sev ya terk et diyen kişiler var size ne arkadaşım?? Siz kimsiniz ki böyle birşey söyleyebiliyorsunuz?

Sizler kimsiniz? Bu devlet için ne yaptınız?

bu ülke adına neler düşündünüz kafatasçılıktan başka?

bu ülke adına kaç tane yararlı işiniz olduda şimdi sahipleniyorsunuz bu devleti!

Yıllardır kafatasçılıkla sürdürdüğünüz politikanız artık işe yaramadığı için şimdi ya sev ya terk et diye atıp tutmaya başlayanlara sesleniyorum;

hadi bi yürüyün gidin ya...

Peki sen ne yaptın ?

Böyle Düşünmemelisiniz Arkadaşlar. Sen ne yaptın O Ne Yaptı Kim Ne Yaptı Gibi Saplantılar İyi değildir. Güzel Olanı Düşünün Kimseye Dayatma Vatanseverlik Taslamayın İşinize Gücünüze Bakın. Alış Veriş Yapın. Ekonomi Yürüsün Türkiye Güçlüdür Bunuda Aşacaktır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    mortyr516 bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:

Bu devletin asimile olmaması için neler yaptınız ki bu devleti kimlerin kurtardığını tartışıyorsunuz hala!

Ya sev ya terk et diyen kişiler var size ne arkadaşım?? Siz kimsiniz ki böyle birşey söyleyebiliyorsunuz?

Sizler kimsiniz? Bu devlet için ne yaptınız?

bu ülke adına neler düşündünüz kafatasçılıktan başka?

bu ülke adına kaç tane yararlı işiniz olduda şimdi sahipleniyorsunuz bu devleti!

Yıllardır kafatasçılıkla sürdürdüğünüz politikanız artık işe yaramadığı için şimdi ya sev ya terk et diye atıp tutmaya başlayanlara sesleniyorum;

hadi bi yürüyün gidin ya...

Peki sen ne yaptın ?

Böyle Düşünmemelisiniz Arkadaşlar. Sen ne yaptın O Ne Yaptı Kim Ne Yaptı Gibi Saplantılar İyi değildir. Güzel Olanı Düşünün Kimseye Dayatma Vatanseverlik Taslamayın İşinize Gücünüze Bakın. Alış Veriş Yapın. Ekonomi Yürüsün Türkiye Güçlüdür Bunuda Aşacaktır.

İyi de bana sen hiçbirşey yapmıyorsun diyosa veya da sana diyorsa ki seninde çok yorumun var... Susmam ben !!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vay konu uzamış gitmiş :) relax millet durun bende bişi yazayım :)

Vatan Hizmeti kutsaldır Yapmış Bir vatan severlik Diğerlerimi gibi orda yan gelip yatmamış ama bunuda kendine malzeme edip her yerde ben bunu yaptım şunu yaptım bilmem ne 1-2-3-4-10 olur ama her seferinde söylenmezki senin görevin Türkiyede tek bu paşamı çalıştı?   Vatan hizmetinden Show olmaz Bu parti %2 yi aşmaz :)

Hikayeden Osman :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:

Bandit bunu yazdı:
    kürtleri neden kabullenemiyorsunuz ?

kendi kendinize atıp tutuyosunuz sitede naralar atıyosunuz ?

yok ben türküm de asarız keseriz sabrımızı sınamayın da bilmem ne ?

kürtler çanakkalede yokmuş orda yokmuş burda yokmuş

he amk korkudan dağa çıktık zaten doğudaki güneydoğudaki cephelerdede kürt yoktu zaten türkler geldi aldı oraları biz elimizi sürmedik kendi memleketlerimize...

bakın gençler siz ne kadar istesenizde istemesenizde ne kadar bazı şeyleri görmek istediğiniz görmeye çalışıyorsanızda şunu aklınıza iyice SOKUN !

BU ÜLKEYİ KURTARANLAR SADECE TÜRKLER DEĞİLDİR..

KÜRDÜDE TÜRKÜDE ARABIDA BU ÜLKENİN TOPRAKLARI UĞRUNA  HERKES BU SAVAŞLARDA ÖYLE YA DA BÖYLE CANINI VERMİŞTİR !

SİZİN ŞU ANDA YAPTIĞINIZ TOPRAĞIN HER KARIŞINI KENDİ KANLARIYLA SULAYAN ŞEHİTLERİMİZE YAPILMIŞ BİR ŞEREFSİZLİKTİR !

"kendi kendinize atıp tutuyosunuz sitede naralar atıyosunuz ?

yok ben türküm de asarız keseriz sabrımızı sınamayın da bilmem ne ?"

1) Sitede bunu diyen bir kişiyi bulamazsın bu bir kere suçtur bundan dolayı siteden müridler atılmıştır madem böyle bir iddian var göster de sözün havada kalmasın

2) Bu ülkede bulunan diğer etnik kimlikteli insanlarda istede istemesede savaştı çünkü olağan üstü hal vardı herkes silah altına alındı savaştan kaçanlarda asıldı 

3) Yapılan şeyi şerefsizlik diye nitelemek ne kadar cahil olduğunun göstergesidir biz şehit olan askerlerimize değil askerden kaçan kişilerden bahsediyoruz burada onlar için konuştuklarımızı sen şerefsizlik olarak görebilirsin bu tamamen senin cahilliğin ve fikrindir 

biraz geç oldu ...

1) sitede bunu diyen birkişiyi bile bulamazmıyım?? hoca kürtlerle ilgili açılan bütün konulara bak bakıyım böyle şeyler varmı yokmu?? sözümü hiç bi zaman havada bırakmam eğer görmek istiyosan veya görmek isteseydin bu tür şeyleri çoktan görmüş olurdun meraklanma...

2) benim bu cümlenle ilgili bir problemim yok zaten... forumdan bazı arkadaşlar yok ordakiler hepsi dağa kaçtı felan gibisinden laflar etmişlerdir sözüm onlaradır...

3) "Yapılan şeyi şerefsizlik diye nitelemek ne kadar cahil olduğunun göstergesidir biz şehit olan askerlerimize değil askerden kaçan kişilerden bahsediyoruz" demişsin.. askerden kaçan kişilerden bahseden kişi sensin hoca... onun haricinde çoğu arkadaş(konuyu açanda dahil)kürtleri yapılan bu savaşlarda hiç yokmuş gibi göstermeye çalışarak vatan uğruna ölen şehitlerimize karşı şerefsizlik yapmıştır. evet yapılan, yaptığınız şeyler ölen kürt asıllı TÜRK şehitlerin kemiklerini sızlatan cinstendir..

ayrıca sen benim cahil olup olmadığım konusunda yorum yapacak hakka ve fikre sahip bir insan değilsin ...

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Bandit bunu yazdı:

he amk korkudan dağa çıktık zaten doğudaki güneydoğudaki cephelerdede kürt yoktu zaten türkler geldi aldı oraları biz elimizi sürmedik kendi memleketlerimize...

bakın gençler siz ne kadar istesenizde istemesenizde ne kadar bazı şeyleri görmek istediğiniz görmeye çalışıyorsanızda şunu aklınıza iyice SOKUN !

KÜRDÜDE TÜRKÜDE ARABIDA BU ÜLKENİN TOPRAKLARI UĞRUNA  HERKES BU SAVAŞLARDA ÖYLE YA DA BÖYLE CANINI VERMİŞTİR !

SİZİN ŞU ANDA YAPTIĞINIZ TOPRAĞIN HER KARIŞINI KENDİ KANLARIYLA SULAYAN ŞEHİTLERİMİZE YAPILMIŞ BİR ŞEREFSİZLİKTİR !

Diğer postumdada yazmıştım.Şİmdide yazıyorum

Kurtuluş savaşında kürtlerde vardı

AMA :  Özgür bir türkiye için,bu toprakların BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN savaşan vatansever kürtler vardı

Şu anda nasıl ? : Herşey yukarda dediklerimin tam tersi.Ülkeyi bölmek toprakları dağıtmak için uğraşan bi avuç değersiz insan..(daha buraya neler yazarımda ahh ahh)

Asıl ben senin gibi hala bu tip kürtleri savunanlara acıyorum tek kelimeyle..

Sana şunu söyliyim,kurtuluş zamanında bu ülkeyi sadece türkler kurtardı nedenmi ? ozaman lazıda kürdüde hepside biz türküz diyen insanlardı!!! Bu yüzden bu ülkeyi türkler kurtardı!

Şimdiki gibi ona buna bağırıp türkiye topraklarında her karışı şehit kanıyla sulanmış topraklarımızdan toprak çalmaya çalışan Şerefsizler gibi değildi

Seninde yukarda yazdığın gibi sende bunu aklına sok genç!!!

o zamanlar lazı kürdü çerkezi hepsi türküz diyip öldülerse eğer sen bu laflarını bana değil bu savaşlarda ölenleri kürt-türk diye ayırıp kürtleri savaşlarda yokmuş gibi gösterip batak oynayan insanlar gibi gösteren Türklere söyle !

şu an bu ülkeden toprak çalmaya çalışanlar pkk dır ... sende önce her kürdün pkk lı olmadığı ayrımını beyninde yapsan iyi olur ...

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

savunduğunuz kişi Atatürk e izmir suikasti sonucunda İstiklal mahkemelerinde yargılanmıştır.

Türktür diyorsunuz eğer Kürt olsa Atatürke suikastten yargılanıp beraat ettiği halde vatan haini ilan edilebilirdi.

bana tarih dersi vereceğine aç bir tarih kitabı oku bakalım kimdir kazım karabekir 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Paşa'nın dediğini anlaşılan bir çok kişi yanlış anladı.Elbette Kurtuluş Savaşı saflarında Kürtler'de vardı.Ama onlar bireysel olarak , vatanını sevdikleri için vardı.Ama Kürt Terakki Cemiyeti, o zamanlarda İngilizlerle işbirliği içinde olduğu için toplu şekilde örgütlenerek kurtuluş savaşı saflarına geçmediler. Üstelik,Anadolu'da Kurtuluş Savaşı ve sonrasında çıkan birtakım ayaklanmalarıda ingilizlerin kışkırtmasıyla bu cemiyetin üyeleri yaptılar.

Kürtler bireysel olarak saflarda yer alsada, resmi anlamda karşı saftalardı.

Paşa doğru bir laf etmiştir, destek değil köstek oldular!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    kurtulus savasinda kürt teali cemiyetinin nasil köstek oldugunu unutmadik...!  ayni zamanda Atatürk e yakın olup yardimci olan bazi kürt asiretlerinide unutmadik tabiki.. onlarin yeri baska..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:

Bandit bunu yazdı:

"kendi kendinize atıp tutuyosunuz sitede naralar atıyosunuz ?

yok ben türküm de asarız keseriz sabrımızı sınamayın da bilmem ne ?"

1) Sitede bunu diyen bir kişiyi bulamazsın bu bir kere suçtur bundan dolayı siteden müridler atılmıştır madem böyle bir iddian var göster de sözün havada kalmasın

2) Bu ülkede bulunan diğer etnik kimlikteli insanlarda istede istemesede savaştı çünkü olağan üstü hal vardı herkes silah altına alındı savaştan kaçanlarda asıldı 

3) Yapılan şeyi şerefsizlik diye nitelemek ne kadar cahil olduğunun göstergesidir biz şehit olan askerlerimize değil askerden kaçan kişilerden bahsediyoruz burada onlar için konuştuklarımızı sen şerefsizlik olarak görebilirsin bu tamamen senin cahilliğin ve fikrindir 

biraz geç oldu ...

1) sitede bunu diyen birkişiyi bile bulamazmıyım?? hoca kürtlerle ilgili açılan bütün konulara bak bakıyım böyle şeyler varmı yokmu?? sözümü hiç bi zaman havada bırakmam eğer görmek istiyosan veya görmek isteseydin bu tür şeyleri çoktan görmüş olurdun meraklanma...

2) benim bu cümlenle ilgili bir problemim yok zaten... forumdan bazı arkadaşlar yok ordakiler hepsi dağa kaçtı felan gibisinden laflar etmişlerdir sözüm onlaradır...

3) "Yapılan şeyi şerefsizlik diye nitelemek ne kadar cahil olduğunun göstergesidir biz şehit olan askerlerimize değil askerden kaçan kişilerden bahsediyoruz" demişsin.. askerden kaçan kişilerden bahseden kişi sensin hoca... onun haricinde çoğu arkadaş(konuyu açanda dahil)kürtleri yapılan bu savaşlarda hiç yokmuş gibi göstermeye çalışarak vatan uğruna ölen şehitlerimize karşı şerefsizlik yapmıştır. evet yapılan, yaptığınız şeyler ölen kürt asıllı TÜRK şehitlerin kemiklerini sızlatan cinstendir..

ayrıca sen benim cahil olup olmadığım konusunda yorum yapacak hakka ve fikre sahip bir insan değilsin ...

tamam diyelimki ben görmek istemedim ve göremedim sen görmeye çok meraklsınya bizzat nickiyle beraber yazdığın göster haklısın diyelim 

dağa kaçmaya gelince bunu yazan bendim  ve şunu söyledim bunu halada söylüyorum büyük bir çoğunluğu savaşa katılmamıştır dağa çıkmıştır dağdakilerin bir bölümü eşkiyacılık yapmış diğer bir bölümü ise şehre geri inmiştir şehre geri dönenlerinde bir bölümü Kürt Teali Cemiyeti tarzı kuruluşlara katılmıştır dedim ve ekledim cahil cahil yorum yapıp kürtler nasıl katılmadı demeyin ben kürtler katılmadı demiyorum katılması gereken oranda katılmadı diyorum dedim.

senin cahilliğine gelince doru diyosun bu hak ve fikre sahip bi insan değilim sonuçta ben piskolog yada ruh hastası doktro değilim ama çok şükürki ülkemizde senin gibiler için Bakırköy hazır durumda ;)

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 31595 Toplam Mesaj: 194