folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkleri kimse yok edemez zaten.Kürtleride aynı şekilde fakat kendini yüce TÜRK milleti içinde başka bir millet zanneden zihniyetleri gayet güzel bir şekilde yok eder edebiliriz.Bizler bunun için yaşıyoruz. Osman pamukogluna gelince sözlerinde sonuna kadar haklıdır.Olup olmamaları sorun degil tartışılması bile yanlış bu cevabı ahmet türk denen saçmalıga karşılık vermiştir zaten

Kesinlikle durum böle kürt adı altında kendilerine farklı bir görüntü eklemişlerdir ve bu zihniyet kesinlikle yok edilcektir kendisini Türk kabul eden hisseden vatanına milletine baglı olana kimsenın sözü yok ha laz çerkez ha kürt ama kürt görünümündeki bölücü kürt değil !!  Kırmızı Beyaz Yarim .....

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

ben bu adam daha ilk parti kurduğunda şov yApan artistin teki dedim..

aferim sana. işte böyle sıçmak için post atın ortaya. hakkında tek bişey bilmeden yaz postunu ortaya. sonra okuyanlara aa benim mesajımı okudular şovcu diyecekler diye içinde biriktir kinini. eğer bişey biliyorsan yazarsın postunu bilmiyorsan sıçma..birazcık ar olsa gam yemeyecem.

aynı posta tornavida'da cevap vermiş sende.ikisini okuda aradaki farklı anla biraz insanlık medeniyet öğren,konuşmasını öğren..

-----

bi kere o üslup düzelsin ..Seviyesiz tartışmalarınız için size 10 12 yaş arası çok yeğenimi yollarım..

Bu adamın artist olduğunu her zaman söylerim,arkasındayım neyi ne derece bildiğimi sen bilemezsin.En azından senin gibi fikrimin uyuşmadıklarına saçma sapan laflar etmiyorum.her konuda olduğu gibi nedenini neden böyle dediğimide söylüyorum banlanacağımı bile bile çok laf ettim hiç bir lafım içimde kalmadı;

Böyle bir zamanda kürt-türk ayrımının tam olarak yapıldıgı ve çizginin çizilmeye başlandığı böyle bir dönemde bu vatanı biz kurduk kürtler yoktu demenin bir alemi yok.

Ben lafında değilim,araştırmadım tam olarak belki adam haklıdır ama kesin olan birşey var bu zamanda söylenecek bir laf değil bu.Adam adam olsaydı böyle zamanda böyle lafı söylemezdi. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:
    ltcelik bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:

Erzurum kongresi nedir sizce piknik miydi?

İsyanalra gelince, BMM ne karşı Yozga'tta da  isyan çıktı Balkesirde de...

erzurum halkı kürtmüdür :)

Hmmm.. BMM Ankara'da olduğuna göre hepsi Ankara'yı temsil ediyor ve Ankaralı :F

tamam güzel kardeşim tamam kazım karabekir kürt rauf orbay kürt Mustafa Kemal kürt Ali Fuat kürt hepimiz kürdüz rahatladınmı bu adam kendi kitabında kürt kardeşlerimiz diye bahsediyorum kürt olsa kürt kardeşlerim dermi erzurumun kaçta kaçı kürt ordaki kürtlerde göç ile gidenler ama rahatla hadi mutlu ol 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT çok güzel yazmış cidden o yazan ellerinden öpüyorum...

gelelim suna  bak nush ile uslanmayanı etmelidir tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. derken İstiklal marşımızı yazan büyük kişilik Mehmet Akif Ersoy'un dörtlüğüdür ki ona göstermiş olduğun saygı postunda açıkca ortadadır ki onuda geçtim bir altındaki posttada yazıyor ki anlayana anladığı dilden konuşasın yani sen güzel sözden anlıyorsan yıllardır güzel sözler söylendi af projeleri çıktı ne oldu gelen bir elin parmaklarını geçmez diğerleri dağda hala kuduruyorlar anlayan zaten oraya kaymaz kayanıda bezdirirsen kaymak isteyende kayamaz güzel ülkemin çok güzel bir sözü vardır ki favorimdir bunu anlayan anlamayan herkese hediye edeyim YA SEV YA TERKET sevmiyorsan sevemiyorsan terk edeceksin Irak onlara kucak açar :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

galeyana gelmeye ne kadar meğilli bi milletimiz var. Ortaya bişey at,tartışsın dursunlar.

ayrıca kurtuluş savaşında kürtlerin etkisi yoktu nasıl denilebiliyor? hiç mi tarih bilginiz yok. Kurtuluş savaşında ve sonrasında aşiretlerin desteğinin savaşa büyük etkisi olmuştur. Ayrıca kürt kökenli insanlar da savşta omuz omuza çarpışıp ölmüşlerdir.

zararlı cemiyetler kuranları vardır. Ama manda isteyen,hilafet yanlısı cemiyetleri de mi kürtler kurdu ??

ayıp ya böyle atıp tutmadan gidin biraz tarihi inceleyin. sonra gelin burda bişeyler yazın.

There is no life without struggle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:
    - Hayırdır İsmet... Habersiz geldin.
    - Paşam, azınlıklar meselesi... Konuyu Meclis'e getireceğiz.. . Ne diyorsunuz?
    - İsmet bugün geç oldu... Yarın sabah erkenden gel, konuşalım.

İnönü çıkınca Atatürk "bütün görevlileri" toplamış:
    - Sadece laleler kalsın... Bahçedeki diğer bütün çiçekleri sökün, atın... Derhal.
    İsmet Paşa sabah gelmiş, bahçenin "halini" görmüş ve "görevlilere" sormuş:
    - Ne oldu böyle?
    - Gazi Paşa Hazretleri emrettiler, söktük.
    Başbakan İnönü, Cumhurbaşkanı Atatürk'ün odasına girmiş:
    - Paşam, bahçenin durumu nedir?
    - Azınlıkları söküp attım İsmet.
    İnönü "anladım" dercesine başını öne eğmiş:
    Atatürk:
    - İsmet, ben "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü boş yere söylemedim... Kendini Türk hisseden herkes

bu vatanın öz evladı... Ben hayatta olduğum sürece bu böyle bilinsin...

Ve sakın azınlıklar ile ilgili bir kanun çıkarılmasın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

ben bu adam daha ilk parti kurduğunda şov yApan artistin teki dedim..

aferim sana. işte böyle sıçmak için post atın ortaya. hakkında tek bişey bilmeden yaz postunu ortaya. sonra okuyanlara aa benim mesajımı okudular şovcu diyecekler diye içinde biriktir kinini. eğer bişey biliyorsan yazarsın postunu bilmiyorsan sıçma..birazcık ar olsa gam yemeyecem.

aynı posta tornavida'da cevap vermiş sende.ikisini okuda aradaki farklı anla biraz insanlık medeniyet öğren,konuşmasını öğren..

-----

bi kere o üslup düzelsin ..Seviyesiz tartışmalarınız için size 10 12 yaş arası çok yeğenimi yollarım..

Bu adamın artist olduğunu her zaman söylerim,arkasındayım neyi ne derece bildiğimi sen bilemezsin.En azından senin gibi fikrimin uyuşmadıklarına saçma sapan laflar etmiyorum.her konuda olduğu gibi nedenini neden böyle dediğimide söylüyorum banlanacağımı bile bile çok laf ettim hiç bir lafım içimde kalmadı;

Böyle bir zamanda kürt-türk ayrımının tam olarak yapıldıgı ve çizginin çizilmeye başlandığı böyle bir dönemde bu vatanı biz kurduk kürtler yoktu demenin bir alemi yok.

Ben lafında değilim,araştırmadım tam olarak belki adam haklıdır ama kesin olan birşey var bu zamanda söylenecek bir laf değil bu.Adam adam olsaydı böyle zamanda böyle lafı söylemezdi. 

Yorumları okudum. Hepinizin ne kadar bilgisiz olduğunu anladım. siz videoyu adam gibi izlememişsiniz bile. siz hepiniz hemen başlıktan etkilenerek oha diyecek kadar  önyargıyla yaklaşmışsınız. oldu olacak Osman pamukoğlu kürt düşmanı diyeceksiniz. gülüyorum:). parti tüzüğünün 6. maddesini okumadınız bile !

Videoda ne diyor? doğu bölgemizdeki atalarımızın ruslarla savaşmasından bahsedilmiyor.

Kürt şövenistler tarafından söylenenler demiş osman paşa. kimi kastediyor? dtp(pkk)lı hainleri. teröristler yerine osman paşaya karşı önyargı almışsınız. askerlerimizi öldüren eşkiyanın siyasi uzantısı (dtp-pkk) yerine osman paşaya kızmışsınız. birazcık asaletiniz olsa yüzünüz kızarırdı.

neymiş çanakkalede berabermişiz istiklal harbinde berabermişiz. evet gerçekten yalandır. ne çanakkalede ne kurtuluş savaşında %2lik kısım vardır. fakat isterse %1 olsun farketmez hepbirlik içerisinde düşmana geçit verilmemiştir. gidin araştırın. Çanakkalede 250 bin küsür şehit falan verdiğimiz bile yalan. çevrenizden 250 bin diye sallarlar.videoda paşanın şehit kaybımızın resmi belgelere dayandığını araştırırsanız anlarsınız. %2lik 992 şehidimizin 502 si anteplidir. geri kalanda süryani arabı türkü kürdü dahildir demiş.Kurtuluş savaşında kaybımızın 35 bin olduğunu demiş.586sı güneydoğu olduğunu söylemiş. buda türk süryani arap ve kürt demiş. 

Bu konuşmasında laf olsun torba dolsun diyenlere(dtp-pkk) karşı demiş. varsınız yoksunuz diye amac gütmediğini söylemiş.hep beraberdik diyen (dtp-pkk)lıların işkembeden salladıkları düzmece sözlerin yalan olduğunu demiş.zaten 3,30 dakikada sunucu gereken açıklamayı yapmış. o bölgemizde yaşayan halkımızın dağdaki eşkiyayla bir tutulmamasını söylemiş.Hak ve eşitlik partisinin vandaki parti teşkilatındaki insanların hepsi kürtmüş ve en hızlı örgütlendiği yermiş.korucularda kürt vatandaşlarımız  halkın bu örgütle uzaktan yakından ilgisi olmadığını söylemiş.birde  pkk onu bunu dinliyor mu? türk arap bulgar kürt hiç farketmeden asker öldürmüyormu? 25 yıldır çoluk çocuk özellikle kürt vatandaşlarımızı öldürmedimi? eğitimde sağlıkta tarımda hep zorbalık gösterip halkı göçe zorlamadı mı ?

korucuları kaldıran hükümete kızmassınız. aptalca beyinlerinize sokulmuş bilgilerle Vatansever canını bin defa verecek olan osman paşaya kızarsınız. neden mi ? körleşmişsiniz.Hayatını bilmessiniz en azından Kan uykusu belgeselini izleseydiniz

-------------

cevabımı okusan kafan alırdı. senin zorun var osman paşaya sanırım ondan bu devşirme sözler.

bu ülkeyi biz kurduk dememiş ve diğerleri gibi seninde kafan almamış konuşmasını.

ne demiş çanakkalede ve kurtuluş savaşında batıda kürtlerde vardı hepimiz yanyana savaştık diyen pkk nın siyasi uzantısı olan dtp lilere demiş. kürt vatandaşlarımıza varsınız yoksunuz diye amac gütmediğini söylemiş. böyle bir zamanda demişsin de. bak mürit bu program ne zaman yapılmış biliyormusun? 30 Ağustos Zafer Bayramında yapılmış. asıl kafanın düşünmesi gereken bu hükümetin yaptıklarının emperyalizm emirleri olduğudur. Kürt olan vatandaşlarada azıcık uyanık olun diyorum. bunların hepsi israil oyunudur. 1982de kuvenizdi sanırım gazetede yayımlanmış olan bir demeçtir. bu ülkeyi sadece doğudaki vatandaşlar değil. edirnedeki vatandaşta her ne olursa olsun yarın bir gün israille savaş olduğunda canını vermeye hazırdır. shockman hoca pkk düşmandır. düşmana düşmanca yanıt verilir. verdirmeyen siyasiler yabancıların esirliğini yaptığı için bu akan kan devam ediyor. hadi yarın k.ırağa tek eşkiya yok edilinceye kadar taarruz olacak diye birşey olsa Atatürk zamanındaki gibi. bu iş çoktan bitmişti.

ister doğru ister yanlış diyin. kime çamur attığınızıda bilseniz bir. araştırmadan kıt kafa körlük içerisinde düşünmeyin yeter.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    kanunun en büyüğünü çıkarıp kürtçe diye tabir edilen her ilde farklılık gösteren dili serbest hale getirmedik mi yakında kürtçe dil bilimi bölümü açıp mezunlarda veririz hatta sadece o bölüm mezunlarını günaydoğuda görevlendiririz yakındır 10 yıl sonra bayrakta bağışlarız bunlara... hey gidi ğlkem heyy nerelere gidiyor

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    Kurtuluş savaşı dönemi askerlik şubelerinin kayıtlarına göre güneydoğunun askere katılım oranı %2 dir

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

ExcaliburTBT çok güzel yazmış cidden o yazan ellerinden öpüyorum...

gelelim suna  bak nush ile uslanmayanı etmelidir tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. derken İstiklal marşımızı yazan büyük kişilik Mehmet Akif Ersoy'un dörtlüğüdür ki ona göstermiş olduğun saygı postunda açıkca ortadadır ki onuda geçtim bir altındaki posttada yazıyor ki anlayana anladığı dilden konuşasın yani sen güzel sözden anlıyorsan yıllardır güzel sözler söylendi af projeleri çıktı ne oldu gelen bir elin parmaklarını geçmez diğerleri dağda hala kuduruyorlar anlayan zaten oraya kaymaz kayanıda bezdirirsen kaymak isteyende kayamaz güzel ülkemin çok güzel bir sözü vardır ki favorimdir bunu anlayan anlamayan herkese hediye edeyim YA SEV YA TERKET sevmiyorsan sevemiyorsan terk edeceksin Irak onlara kucak açar :}

Mehmet Akif Ersoya Saygısızlıkmı, Birader Men Ederim, Alakasız Konulara Çekiştirme Dimag Kirliğliği Yaratmadan Tartışabileceksen Tartışalım, Ha Yok Hakaret edersen Buradan Sonra Kalsın... En Azından Birbirimizi Kırmamış Oluruz... Sen Gibi Sevmiyorum Tamammı... Ben Sen Gibi Sevmiyorum. Ben Geniş Seviyorum Ben Sen Gibileri Bile Seviyorum.... Ben Ayırmıyorum. Bu Yüzden de Kovabilemez Kimse Ben Ve Ben Gibileri.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 31590 Toplam Mesaj: 194