folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu anda nasıl ? : Herşey yukarda dediklerimin tam tersi.Ülkeyi bölmek toprakları dağıtmak için uğraşan bi avuç değersiz insan..(daha buraya neler yazarımda ahh ahh)

Sence bu adamlar nasıl oluştu?

Osman gibi yobazlar çıkıp dedi ki kurtuluş savaşında kürt yoktu :)

Sonra kürt ne yaptı? Bir kişilik arayışı içine girdi. Tabii bir kısmı (osman gibilere itibar etmeyenler) halen memleket için çalışmakta. Ya duygusal olan kesim: Osman gibilerin yüzünden dağda :) Yani osmanda o dağdakiler kadar suçlu oluyor burda.

Ne yani aq. Çok mu zor kürt türk kardeştir demek. Birlikte savaştı demek?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek

yok hocam yok ayrıca islam kaynaklarında abartılar vardır ki şunuda belirtelim o zamanda kürt diye bir şey yoktur öyle bir halk varsada ismi geçmiyodur

edit: islam kaynaklarında verilen bizans kuvvetlerinin sayısı dahi kabul edilmez şuan 

ya abi direkt kürt diye geçmiyo olabilir ama mervani deniliyomuş sonuçta.. şu an nasıl kürt çerkez ermeni olarak biliyorsak  o zaman da mervani kürtleri varmış ve de diyarbakırda bulunan bir devletleri sultanları cartı curtu.. heh mübalağaya gelince de hiç birimiz kesin bi kaynaktan bilmediğimiz için net birşey de diyemeyiz...o yüzden benim demek istediğim katıldıkları söyleniyo ama kaynakta da çelişkili sözler var zoraki olduğunu da söylüyo isteyerek olduğunu da ...

üşeniyorum,öyleyse yarın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Neyseki Türk Kürt kardeşliğine ve pkk nın Kürtlerin savunucusu olmadığını bilen ve  inanan..

Afyonlu bir Gen.kur.başkanımız ..

Kayserili bir Cumhurbaşkanımız..

İstanbullu bir Başbakanımız  var..

bundan gayrısı VATAN MİLLET TÜRKİYE.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elevator bunu yazdı:

Neyseki Türk Kürt kardeşliğine ve pkk nın Kürtlerin savunucusu olmadığını bilen ve  inanan..

Not :Alttaki cevabımı yurkarıdaki postun son satırında yazan (bundan gayrısı VATAN MİLLET TÜRKİYE. ) Satırını hesaba katmadan yazıyorum

Bak bu çocuğu sevdim ben ya gecenin 2 sinde gülmekten sandalyeden düşüyodum sağlam espriydi tuttum bu lafı :D:D:D:D

Dur bi yere kaydediyim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    elevator bunu yazdı:

Not :Alttaki cevabımı yurkarıdaki postun son satırında yazan (bundan gayrısı VATAN MİLLET TÜRKİYE. ) Satırını hesaba katmadan yazıyorum

Bak bu çocuğu sevdim ben ya gecenin 2 sinde gülmekten sandalyeden düşüyodum sağlam espriydi tuttum bu lafı :D:D:D:D

bu çocukta seni sevdi espriyi anladıysan.

ama yok eğer İronik bir yaklaşımı çocukça bir slogan sandıysan birazda kendine gül :)

tamammı şeker çocuk.

istersen sana bir bomba slogan daha yaratabilirim buna daha çok güleceğine eminim istermisin?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elevator bunu yazdı:
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    elevator bunu yazdı:

bu çocukta seni sevdi espriyi anladıysan.

ama yok eğer İronik bir yaklaşımı çocukça bir slogan sandıysan birazda kendine gül :)

tamammı şeker çocuk.

istersen sana bir bomba slogan daha yaratabilirim buna daha çok güleceğine eminim istermisin?

Espri değilmiş yazdıkları :(

E o zaman slogana gerek yok espri değilse ben bu posta ciddi anlamda tekrar gülerim sen kendini yorma şeker çocuk :D:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

üşenmedim bütün yorumları okudum söyleyecek hiçbir şey yok 

bide ülkeyi bölmeye çalışıyorlar diyorsunuz ülke bölünmüş haberiniz yok

biri çıkar kürtleri bırakın der biri çıkar kürtleri öldürün der biri türkler kurtardı kürtler kancıktı der

siz hala kendiniz ile çelişirken 'sözde azda olsa bilmiş kesimsiniz' okumayan mal olan yada daha

küçük yaşta kendini tanımayan çocuk bunları görünce ne yapsın

sürekli o ali kırçanın programına çıkan piçi göstermişsiniz onu oraya çıkaran benmiydim onun orda

öye knouşacağını bilmiyorlar mıydı o öyle dediği gibi ordan atamadılar mı siktiri çekemediler mi

sürekli diyarbakıra sehrime sallamışsınız şuan diyarbakırın %75i göç asıl diyarbakırlı kalmadı diyebiliriz

doğrudur pkk bölmek istiyor buraları ve sonuna kdar karşıyım pkk'ya hatta burdaki yorumlarımı çoğu kez

reel arkadaşlarım görmüş ve beni ihanet ile suçlamıştır ama sizin yazılarını okuyunca haklı olduklarını düşünüyorum

çıkıp orda kürt yoktu bunu kürt yapmadı diyene kadar biz biriz sen yapmadın ben yaptım ben yapmadım sen yaptın

böyle bi ayrım olamaz zaten biz tekiz demek zor mu ?

hiç umrumda deil kurtulus savasında kürtlerin olup  olmadığı olsada zaten inkar etceksiniz olmasada

başta söyledim yine söylüyorum ülke bölüncek diye beklemeyin çünkü zaten bölmüşsünüz ülkeyi içine etmişsiniz

burda bile kanka muhabbeti kurup böyle bişi oldugu anda birbirinizi dişliyorsunuz siz böyle yaptıktan sonra dağdakiler

meclistekiler oturup orgazm sigaralarını yakar ve 'biz 30 yıldır yapamadık bunlar yapmış bile bize gerek kalmadı oh be!' derler  

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Olmaz bırakmam seni hoca saat olmuş gecenin 2si.

hani bir laf vardır Türkün Türkten başka dostu yoktur diye ,işte bu yalandır hoca bunu dış güçler değiştirmişler :)

aslı şudur bak ..

TÜRKÜN KÜRTTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elevator bunu yazdı:

hani bir laf vardır Türkün Türkten başka dostu yoktur diye ,işte bu yalandır hoca bunu dış güçler değiştirmişler..

aslı şudur bak ..

""hani bir laf vardır Türkün Türkten başka dostu yoktur diye ,işte bu yalandır hoca bunu dış güçler değiştirmişler..""

Türkiye harici 4 tane ülkede yaşadım,Türkiye hariç farklı 2 ülkede eğitim gördüm

Şimdi sen TÜRKİye Ve KKTC Harici hangi ülkelerde yaşadın ona göre cevap yazıcam.Çünkü bunu yazdığına göre benden baya baya fazla bi ülke görmüş olmalısın.

Evet  cevabını bekliyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    elevator bunu yazdı:

hani bir laf vardır Türkün Türkten başka dostu yoktur diye ,işte bu yalandır hoca bunu dış güçler değiştirmişler..

aslı şudur bak ..

Yat uyu bi saçmalama gece gece bunu bile yazarken ayrımcılık yapıyorsun.Kaç defa yazıcaz daha bu bayrak altında yaşıyan herkes TÜRK dür. kürd ü lazı zart ı zurtu hepsi dahil

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 31565 Toplam Mesaj: 194