folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

ben bu adam daha ilk parti kurduğunda şov yApan artistin teki dedim..

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    sana göre artisin teki bana göre adam gibi adam rütbesine bakmayp bizzat erlerle catısmaya girmiş kral bi insan.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

aferim sana. işte böyle sıçmak için post atın ortaya. hakkında tek bişey bilmeden yaz postunu ortaya. sonra okuyanlara aa benim mesajımı okudular şovcu diyecekler diye içinde biriktir kinini. eğer bişey biliyorsan yazarsın postunu bilmiyorsan sıçma..birazcık ar olsa gam yemeyecem.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

aferim sana. işte böyle sıçmak için post atın ortaya. hakkında tek bişey bilmeden yaz postunu ortaya. sonra okuyanlara aa benim mesajımı okudular şovcu diyecekler diye içinde biriktir kinini. eğer bişey biliyorsan yazarsın postunu bilmiyorsan sıçma...

Yahu Bakınız Millet Olarak En Ufak Olayda Çabuk Galeyana Gelen Bir Yapımız var, Ve Ülkede Kahpe Ve Şerefsiz Görmeyede Pek Meraklıyız, Saydığım Bu İki Şahıs Tipi Yoksa Yaratma Kısmı Bizim için Çocuk Oyuncağı. Ben Diyorumki Pkk Suni Olarak Yaratıldı. Pkk Sağ Ve Sol Çatışmalarının Ürünü Bir Örgüttür. Günümüzde Politik Hayata Geçeli Artık Büyük Oranda Kürtleri Etkileyebilen Bir Örgüt Yönlendirebilen Bir Örgüt Halinede Gelmiştir. 

İnsanları Şerefsiz Ve Kahpe Diye Nitelendirmeden Sığ Düşüncelere Kapılmadan, Kumanda Panelini Kurcalamayı Neden Akıl Etmeyiz Demekteyim Söylemlerimde Ama Takan Kim.... Hayda Bre Genç Osman Salla Kılıcını Dökülsün Kahpeler.... Zihniyet Basitçe Bu.   Ne Denebilirki. Tamam Videoyu İzlemeden Yazdım Yazıları Ama Söylemde İyi Niyet Bulamıyorum Neden Acaba. Osman Pamukoğlunu Bende Severdim ama Bu Sefer Fikrinden Neden Tiskindim Acaba.?

Basitçe Ülkede Kahpe Yaratmaya Meyilli Zihniyeti Asla Desteklemem. Kimse Kahpe Değildir. Sen Günde 10 Kere Adama Düzenli Olarak Kahpe Deyiver, En Babayiğit En Yürekli Adamı Baştan Çıkarır Baş Kahpe Bile Yaparsın. Bir Kere Birbirimize Saygımız Yokki. Kırdığın Yok Saydığın Zorla İsyana Kaldırdığın İnsanlar Acaba Neyse Ne Desemde Boş ya, Anlatamazsın, Yüz Yüze Mhp Liler le Siyasi Tartışmalarda bulundum, Hak Verdiler Söylemlerimi Olumlu Karşıladılar Ama Forum Ortamında Bir Gariplik var. Neyse Boş Sallayın.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    bu adam ciddi anlamda idol olarak alınabilecek günümüzde nadir bulunabilecek Adam  gibi bir TÜRK'tür kaçınız rütbeniz varken erlerin yanında cepheye gidip aylarca dagda kalıp donma tehlikesi yaşayarak vatanı için canını dişine takar ? Şahsi görüşüm bu adam konusuyorsa boş konuşmaz konuşamaz...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    kurtuluş savaşına zeyna herkül süpermen örümcek adam ve ninja kaplumbağalarda katılmışmı sor bakalım ona

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    bu adam ciddi anlamda idol olarak alınabilecek günümüzde nadir bulunabilecek Adam  gibi bir TÜRK'tür kaçınız rütbeniz varken erlerin yanında cepheye gidip aylarca dagda kalıp donma tehlikesi yaşayarak vatanı için canını dişine takar ? Şahsi görüşüm bu adam konusuyorsa boş konuşmaz konuşamaz...

Olabilir, Ama Her Donma Tehlikesi Atlatanıda Siyasi Anlamda Desteklemekde Garip Kaçar. Baksana Fikrine Adam Başa Gelirse Neler Olabileceğini Tahmin bile Edemezsin. Tansuda Tansu Çillerde Ya Bitecek Ya Bitecek Kararlılığındaydı. Ne Oldu Demekki Askeri Hareketler ile Ancak Yaraya Tampon Uygularsın Daha Fazla Kan Akmasını Önlersin. Hastalık Gitmiyormuş Değilmi. Devletsel Hastalıkların İyileştirilmesi Doğru Politik Uygulamalardır. İlaç Budur.

Askeri Hiç Bir Açılım Bu Sorunu Çözemedi, Denenmedik Yol Kalmadı. Osman Pamukoğlu Askeri Çözüm Sertliğinde Gidecek Ve Bu Halkın Türkiyede Yaşayan Halkın İçine Sızmış Mikrobik Düşünce İle Halkını Öldürerek Nasıl Sorunu Çözebilecekki. Merak etmeyin Ana Fikri Anladım ben, İlk Defa Osman Pamukoğlu hakkında Böyle Sert Yazıyorum. Kendisini Mantıklı Bir Kişi Sanmıştım. Oysa Öldürmecilerden Biriymiş.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

nush ile uslanmayanı etmelisin tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. (ne güzel söylemiş üstad) 

anlayana anladığı dilden konusasın ki anlatmak istediğini anlasınlar. o yüzden siyasi anlamda desteklemeyi düşünmüyordum artık düşünüyorum  

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Siz kalkar bu etnik döküntülere kardeş (!) derseniz !

Biz ''Kurtuluş Savaş''ında omuz omuza çarpıştık, Çanakkale'de koyun koyuna yatıyoruz diye yalanlar uydurursanız !

Onları yüce ''TÜRK'' ırkına yamamak için Elegeş Yazıtları'nı bile çarpıtırsanız !

Onlar da kalkar hakları olmayan şeyleri sahiplenir ! Tarihlerin de herhangi bir başarı bulunmadığı için yüce ''TÜRK'' ırkının başarılarını kendilerine mal etmeye kalkarlar !

Kardeşlik masalları üreterek yüce ''TÜRK'' ırkının başarılarını, mücadelesini, emeklerini, bu vatan için canını veren ırktaşlarımızın aziz hatıralarını kirleten çapulcuların sözde milliyetçilik iddiasıyla ortada gezmesi manidardır!

Malazgirt'te ''TÜRK''ündür ! Kurtuluş Savaşı'da ''TÜRK'ündür !

Kurtuluş Savaşı’na katılmayan kürtler çıkardıkları isyanlarda bu devleti yıkmak için savaşmaktan ve ölmekten çekinmemişlerdir. Kürt isyanlarında ölenlerin sayısı Kurtuluş Savaşı’nda ölenlerin on mislidir!

İstiklal savaşımız yıllarında kürtlerin nüfusu sadece 300,000 kadardı. Bu nüfusun büyük çoğunlugu Güney doğuda 'sarp dağ köylerinde' yaşıyordu. Sadece azlık bir kısmı birkaç şehirde bulunuyordu.

Kurtuluş savaşımıza hiç bir katkıda bulunmadıkları gibi çıkardıkları isyanlar ve kurdukları cemiyetlerle Kuvayı Milliye ordularına ve Ankara Hükümetine ayak bağı olmuşlardır. Seferberlik emri çıktığında kürtlerin istisnasız tamamı askere katılmamak için dağlara kaçmıştır.

Fakat bir kısmı inzibatlar tarafindan yakalanarak kısa bir süre hapiste yatırıldıktan sonra silah altına alınmıştır. Savaşa zoraki katılan bu kürtler en ufak bir işe yaramamış, bir kısmı tek kurşun bile sıkmadan karşılarına çıkan ilk düşman birliğine teslim olurken, diğer bir kısmı da cepheden firar etmiştir.

Düşmana teslim olmaya veya cepheden firar etmeye fırsat bulamadan bir kaza kurşununa denk gelenlerin ise adı "şehit" olmuştur. Bunların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

İstiklal savaşımızda Türk ırkının evlatları yaşlı - genç, kadın - erkek demeden cepheye koşarken kürtlerin bir kısmı Kuvay-ı Milliye ordularına karşı isyan ediyor, bir kısmı savaşmamak için dağların doruklarına saklanıyor, okuması yazması olan kısmıda İngiliz parasıyla kurdukları cemiyetlerle Türk milletine zarar veriyorlardı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

nush ile uslanmayanı etmelisin tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. (ne güzel söylemiş üstad) 

anlayana anladığı dilden konusasın ki anlatmak istediğini anlasınlar. o yüzden siyasi anlamda desteklemeyi düşünmüyordum artık düşünüyorum  

Kafana Göre Takıl hacı, İstediğini Desteklemekte Serbestsin. Ama Bu Halk Kan Akıtıcıları İstemiyor Bunu Böyle Bil. Nush Mush Olayları Düşman Münakaşasında Geçerlidir. Her Gün Köpek Muamelesi Edipte Kızdırdığın, Dağdaki Satılmışların Tarafına Kaydırdığın Kişilere Nush ile Uslandırmamı Uygulayacaksın. Nush Merakın Yüzünden Adamlar Bezmiş Olabilemezmi Sence.? Kimseyi Nush İle Uslandıracağın Köpeğin Gibi Düşünmemeni Öneririm. İnsanları Köpeği Görenler Gün Gelir Köpek Olur. İnsan Son Derece Karmaşık Ve Güzel Bir Canlıdır. Asla Hangi Milletten Olursa Olsun Kimseyi Irkından Dolayı Yüksek Ve Alçak Görmemelisin.

Dünya Ancak Bu Düşünceyi Bozan Şeytancık Kişilikler Yönetime Gelmedikleri Müddetçe Huzuru Bulacaktır. Şeytancıklar Gelir Tüm Dünyada Barış Varsa Savaş Rüzgarları Estirir Bir Sürü İnsan Ölür Bir Gün Oda Ölür Geriye Miras Olarak Kan Davasını Bırakır Giderler.... 

Tüm Savaşlar Geçmişin Kan Davasının Mirasıdır Bizlere.... Nush ile Olayı Toplum Hayatına Gitmiyor, Kişisel Olaylarda Geçerlidir.

Exca Sana Bişey Demiyorum Yazından Dolayı Kınıyorum Sadece.....

Toplam Hit: 31586 Toplam Mesaj: 194