Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bu adam bu memleket için pkkdan daha tehlikeli...
-----------------------------Ne alaka hocam Avşar boyundandır. İstanbul doğumludur.
Edit: KAzım KArabekir
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------elevator bunu yazdı:
-----------------------------yasevyaterket!
sen Kürtlerin hepsinin uçağa atlayıp istese çanakkaleye savaşmaya gideceğini falanmı isterdin?
Birazda G.antepin arşivlerini incele Şırnak D.bakır da dahil olmak üzere Tüm aşiret reislerinin birleşip fransızları ve ingilizleri nasıl kaçırttıklarını araştır.
sen nerdeyse selanikteki şehitlikte Kürt yok diyeceksin.e nasıl olsun dostum?
her il önce kendini kurtarmaya bakıyor cepheler neden var? cephe ne demektir? bunları incele.
D.bakırın Şırnakın batı cephesinde kaç askeri olur?
----------------------------Hoca mademki sordun;
Kürtlerin uçarak gitmeleri mümkün değildi amenna,
Malatya, Erzurum, Elazığ, Antep, Urfa nasıl gitmiş, Metro ile gitmemişlerdir değilmi,
Antep, Urfa, Maraş işgal altında iken 1000 lerce evladını gönderiyorda, diğerleri napıyorlardı acaba ?
Sorun burda kimlerin gittiği veya gitmediği değil,
Sorun " Çanakkale savaşında bizde 100,000 lerce şehit verdik, bizde savaştık " diyerek yalan söylemek, ve bu yalanın ardına sığınarak şerefsizlik yapmaktır.
-----------------------------:) metro ile gitmediler tabiki ..onlar orada yaşayan veya zamanında göç eden kürtlerdi anladın?
böyle şerefsizlik yapmaktır dersen..
biri çıkar senin D.bakırda kaç şehit verdiğini sorgular G.doğuda kaç istanbullu izmirli şehit var diye sorar..
git ozaman oralardaki istanbullu şehitleri ara izmirli şehitleri ara bak bakalım hiç varmı?
ne diyeceksin merak ediyorum açıkçası yapman gereken tek şey susmaktır..
çünkü oralardaki şehitliklerde bunları göremezsin.
burayı şunlar orayı bunlar biz siz onlar diyerek kurtulmadı bu vatan.
-
Osman Pamukoğlunun söyediyse doğrudur.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------acaba bu konuda hemen ani refleks gösteren arkadaşlarımız neden
Pkk Kimdir ? Pkk Dayımdır, pkk Abimdir, pkk Ablamdır
buradaki konudada aynı refleksi göster(e)medi ?
kardeşlik masalı söyleyenlerin bir çoğu malesef ki iki yüzlü.. (hepsi değil)
ha bana faşist diyende çıkar aranızda (zaten kimisi lafı ona getirmiş, açıkca yazamamısta).
tamam ben faşist olayım ama en azından iki yüzlü değilim.
söliceğimi sakınmıyorum.
-----------------------------Pkk nın Anasını Bacısını Onu Yaratanlarınki ile Birlikte milyon kere Tamammı Rahatladınmı... Abdullah Kardeş Refleks Gösteriyoruz Çünkü, Kürt Halkına Haksızlık Eskiden Beridir Vardı, Bu Haksızlıklara Direndi diye Türlü Türlü isimler Altında Öldürüldüler, İsyancı oldular Çarpışarak Öldüler, Bu Zulüm neden. Neden bu İnsanlar Sürekli Kötü Adamı Oynamak Zorunda Bırakılıyor. Kötü adamlar neden Gözlerimize Görünemiyor. Asıl Bölücü olanlar Onlar. Bölücülük edip Vatan Millet Sakarya Şarkıları Söylüyorlar. Ve Maskeleri Böylece Yüzlerinde Onları koruyor.
-----------------------------videoyu ızledıysen gorursun, kendı kendıze haksızlık yapıyorsunuz (=
ben dahada bişi demiyorum (:
her zmankı gibi kürt kardeşlerimiz sütten çıkmış akkaşık kadar masumdur :)
ahh bu Türkler =)
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
sen Kürtlerin hepsinin uçağa atlayıp istese çanakkaleye savaşmaya gideceğini falanmı isterdin?
Birazda G.antepin arşivlerini incele Şırnak D.bakır da dahil olmak üzere Tüm aşiret reislerinin birleşip fransızları ve ingilizleri nasıl kaçırttıklarını araştır.
her il önce kendini kurtarmaya bakıyor cepheler neden var? cephe ne demektir? bunları incele.
Malatya, Erzurum, Elazığ, Antep, Urfa nasıl gitmiş, Metro ile gitmemişlerdir değilmi,
Antep, Urfa, Maraş işgal altında iken 1000 lerce evladını gönderiyorda, diğerleri napıyorlardı acaba ?
Sorun " Çanakkale savaşında bizde 100,000 lerce şehit verdik, bizde savaştık " diyerek yalan söylemek, ve bu yalanın ardına sığınarak şerefsizlik yapmaktır.
-----------------------------:) metro ile gitmediler tabiki ..onlar orada yaşayan veya zamanında göç eden kürtlerdi anladın?
biri çıkar senin D.bakırda kaç şehit verdiğini sorgular G.doğuda kaç istanbullu izmirli şehit var diye sorar..
git ozaman oralardaki istanbullu şehitleri ara izmirli şehitleri ara bak bakalım hiç varmı?
-----------------------------Biz Siz Onlar Diyerek Bile Ayıran Adama Yobazik tutumla Haklısın diyen Zihniyete Acıyorum. Elevator Hocam Biz Çekilelim.. Burası Aklı Selim Tartışabilinecek Gibi değil.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------acaba bu konuda hemen ani refleks gösteren arkadaşlarımız neden
ha bana faşist diyende çıkar aranızda (zaten kimisi lafı ona getirmiş, açıkca yazamamısta).
söliceğimi sakınmıyorum.
-----------------------------Hoca ben soruyu üstüme alınarak olaya giriyorum.(lafım asla sana değil)
Bu tip konulara bu forumda girmemeye özellikle dikkat ediyorum o yüzden bakmadım ama bu gün kardeğim girmiş okurken bende okudum ve tepem gene attı
Herkes bi geçmiş bi kardeşlik türküsü tutturmuş gidiyo
Bırak geçmişi ben size günümüzden olaylar anlatiyim.Millet daha türkiyede gözlerinin önünde yapılanları gözmezlerken yurt dışında neler oluyo biliyomusunuz ?
İşte bu bilinçli denyolar bunları meclise kadar sokmuşken azerbaycanda (orda okuyorum)
Adamlar gazete yapıp dağıttıklarını ?
Türkler soysuzdur birgün türkiye bizim olacak dediğini ?
Onların yanında olanara burs verip yer yurt sağladıklarını ?
Okullara gelip türkiye nasıl çökertilir nasıl ne yapılır diye konferans verdiklerini ?
Ulan tamam hadi azerbaycan felan yurt dışı haberiniz olmaz şu olmaz bu olmaz bunu anlarım (ki bu arada anlatmaya kalksam daha gürcistan ırak iran suriyeyede geçerim) ama türkiyede içinizde yapılanları nasıl görmüyosunuz siz ya nasıl ?
Herkes bu kürtleri kuzey ırakta konuşlandı zannediyo dimi ? Türkiyenin dört bi tarafını sardılar haberiniz yok gürcistanda azerbaycan ermenistan ırak iran suriye vs.. tamamen kuşatıldı adamlar meclise kadar girip yönetimde söz sahibi oldu ne diyosunuz siz ya ?
Meclise girip bildiğiniz yabancı dil kısmına TÜRKÇE yazdıalr siz hala nesini savunuyosunuz.
Ha geçmişle ilgilide bişey söyliyim size.Kurtuşuş savaşında vs..diğer savaşlarda kürtlerde vardı ama o kürtler hep bir ağızdan türkiye diye bağırıp vatanı uğruna can verdi.
Şimdi ise vatanı dağıtmak için bağırıp kan dökmeye başladılar.O Zamanın kürtleri ile bu zamanın *.ç kürtlerini karıştırmayın!!!!!
Ulan illaha adamı banlatıcaklar ya...
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Biz Siz Onlar Diyerek Bile Ayıran Adama Yobazik tutumla Haklısın diyen Zihniyete Acıyorum. Elevator Hocam Biz Çekilelim.. Burası Aklı Selim Tartışabilinecek Gibi değil.
-----------------------------güzel karar her konuda başlamadan çekilsen buralar karışmicak
-
bir de bunu izleyin, ne kadar doğru konuşuyor paşam, 'Ya teslim olacaklar yada biz yok edicez' helal olsun bu adam ülkenin başında olmalı.
http://www.youtube.com/watch?v=PFQB66l3r98
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
söliceğimi sakınmıyorum.
-----------------------------Pkk nın Anasını Bacısını Onu Yaratanlarınki ile Birlikte milyon kere Tamammı Rahatladınmı... Abdullah Kardeş Refleks Gösteriyoruz Çünkü, Kürt Halkına Haksızlık Eskiden Beridir Vardı, Bu Haksızlıklara Direndi diye Türlü Türlü isimler Altında Öldürüldüler, İsyancı oldular Çarpışarak Öldüler, Bu Zulüm neden. Neden bu İnsanlar Sürekli Kötü Adamı Oynamak Zorunda Bırakılıyor. Kötü adamlar neden Gözlerimize Görünemiyor. Asıl Bölücü olanlar Onlar. Bölücülük edip Vatan Millet Sakarya Şarkıları Söylüyorlar. Ve Maskeleri Böylece Yüzlerinde Onları koruyor.
-----------------------------videoyu ızledıysen gorursun, kendı kendıze haksızlık yapıyorsunuz (=
ben dahada bişi demiyorum (:
her zmankı gibi kürt kardeşlerimiz sütten çıkmış akkaşık kadar masumdur :)
ahh bu Türkler =)
-----------------------------Yani Sen Canın Çektiğinde Heeey Kürdo Gel lan Buraya Diyeceeksin Bende Hemide Koşar Adım Gelecem, Şap Diye Osmanlı Tokadı Şaplatacaksın ve Ben Hazır Ol Konumunda Karşında Duracam, Karşılık Verdimmide İsyancı Adı Alacam Öylemi...
Abdullah Kardeş Serin Gel bence. Saçmalamaktasın Belirtirim sana. Biz kendimize Haksızlık etmemişiz, Pkk kürtler Tarafından Kurulmuş bir Örgüt Değil, Suni bir Örgüttür, Günümüzde Kürtlerin Son Zamanlarda Çoğunu Kontrol edebilecek Pozisyona Gelmiştir. Ancak Eskiden Pkk yoktu Anımsatırım, Sağ Ve Sol Olayları Kürdü Sürekli Dürtükleyen Çevrelerce Çıkmıştır.
kenan Evrende İyice soslamıştır Olayı neyse Biraz Araştırda gel Tartışalım ben Anlatmaktan yoruldum.
-
Whybe bunu yazdı:
-----------------------------
ya saçmalamasın bu adam da... Alp Arslan bile malazgirt meydan muharebesini kürtler olmasaydı kazanamazdık demiş bir hükümdardı.. yaklaşık 20000 kürt o savaşta yardıma gitmeseydi savaşı kaybederdik diye kitabede sözleri var..
-----------------------------toplam asker sayımız 50.000 di sen hangi masalları okudun