Ateizm Bana Hiçbir Şey Sağlamıyor
-
@CasTeaL
Dostum kendini mason localarındaki aydınlanmış üstadlar gibi konuşmaya veriyorsunda inanki belkide ne dediğini ne anlattığını sende bilmiyorsun :)
En basitinden sadece şunu farketki senin tanıdığın darwinist-materyalist bütün bilimadamları(!) sadece incili-tevratı okumuş adamlar. Dünyada sadece bu iki kitap olsaydı ve bana incildeki o banada saçma sapan gelen, bilim dışı sözde ayetlerden birini okusaydı benden ala ateist olmazdı :)
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
herkez niye bir başkasını kendi safına çekmek istiyo
ulan fetullahçılara laf ederler
kendileri ondan beterler
türkiyede böyle bi oluşum yok ona mı üzülüyosunuz :)
siz liderlik yapın açın bir kurum dinsizliği yayın
yaymayın demiyorum bakın yayabildiğiniz kadar yayın
onunda olması gerekiyo bu dünyadaki aradaki fark anlaşılsın
-----------------------------Din toplumdaki kişileri istediğin gibi yönetmek için en iyi ve en kolay yoldur. Bu yüzden yayılması yöneticilere faydalı olabilir.
Ama ateizm sadece bir görüştür.
Mesala sadece asker kalitesini yükseltmek için şehitlik kavramını ortaya atarak, ölümden korkusuz bir ordu kurmak gibi amacı yoktur.
-
Facebook bunu yazdı:
nası peygambere laf etmiyorsunuz?
dine inanmayan peygamberede inanmayan değil midir?
ve genelde bu kişiler peygamberleri o zamanın lideleri, işte halkı yöneten kişiler olarak görüp kendi çıkarları için uğraştığını düşünen kişilerdir genelde.
fakat farkında değiller işte
kendileride 3-5 tane yazar yada benzeri insan peşinden gidip onların laflarını savunuyorlar
sizin peygamberinizde onlar
dininizde dinsizlik :)
-----------------------------"3-5 yazar peşinden gidip onların laflarını savunuyorlar..."
Karalamak için ucuz saldırılarda bulunuyorsun.
Ben size diyormuyum hiç; "Sizin kendi görüşünüz bile yok 1500 senedir aynı ayetleri geveliyorsunuz."
Demiyorum değil mi ? Çünkü desem ucuz bir tartışma olur.
-
inanmayan arkadaslara saygim var. Tabi ki benim inancima hakaret etmedigi sürece. Elestirebilir, eksik, yanlis oldugunu kendince belirtebilir..saygi duyarim :) ama ben inanmaktan yanayim. Elhamdülillah Müslümanim ve böyle mutluyum.. Yapilan iyiliklar vs seyleri de sevap kazanmak icin degil, insan oldugum icin yapiyorum.. Cünkü her seyden önce insanim ben.. Ve bence cennet | cehennem var.. Cehenneme de gitmek istemiyorum :)
-
cuneyd bunu yazdı:
inanmayan arkadaslara saygim var. Tabi ki benim inancima hakaret etmedigi sürece. Elestirebilir, eksik, yanlis oldugunu kendince belirtebilir..saygi duyarim :) ama ben inanmaktan yanayim. Elhamdülillah Müslümanim ve böyle mutluyum.. Yapilan iyiliklar vs seyleri de sevap kazanmak icin degil, insan oldugum icin yapiyorum.. Cünkü her seyden önce insanim ben.. Ve bence cennet | cehennem var.. Cehenneme de gitmek istemiyorum :)
-----------------------------hocam aynı ben valla :D
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------Facebook bunu yazdı:
herkez niye bir başkasını kendi safına çekmek istiyo
ulan fetullahçılara laf ederler
kendileri ondan beterler
türkiyede böyle bi oluşum yok ona mı üzülüyosunuz :)
siz liderlik yapın açın bir kurum dinsizliği yayın
yaymayın demiyorum bakın yayabildiğiniz kadar yayın
onunda olması gerekiyo bu dünyadaki aradaki fark anlaşılsın
-----------------------------Din toplumdaki kişileri istediğin gibi yönetmek için en iyi ve en kolay yoldur. Bu yüzden yayılması yöneticilere faydalı olabilir.
Ama ateizm sadece bir görüştür.
Mesala sadece asker kalitesini yükseltmek için şehitlik kavramını ortaya atarak, ölümden korkusuz bir ordu kurmak gibi amacı yoktur.
Senin yatacak yerin yok. -
solstice bunu yazdı:
-----------------------------cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynı ben valla :D
ne mutlu sana hocam :D -
sene 2011 hala dine kitaba inanan var
-
yüzyıllardır warolan din kawramını sırf insanlara kuralları zor gelio die yıkarak sonrada hıı ya cennet yoksa demek ya sınaw yoksa demek ne kadar mantıklı bilmiorum hergün müslüman ülkelerde 5 defa ezan okunuo hristiyan ülkelerde kiliseler doluyo inanç korkudan deildir her mantıklı insan baktığında bunu görebilicek sewiyededir bence peygamberlere bahşedilen mucize yeteneklerinin sebebide bugünkü ateist düşüncelerden kaynaklıydı ya da Hz.Musa nın kawmide bu yüzden telef edildi madem din yok yaratıcı yok neden geçmişte telef edildiler? ya da neden ikindi ile akşam saati arasında uyuduğunda delirme hatta ölme tehliken war dinlerin içinde bilimin yada insanın aklının alamıycağı gizemler war diye reddedilmek yerine hayran kalınmalı bence..
ateizm sadece bencillikten doğmuştur
-
Yasak konu