Ateizm Bana Hiçbir Şey Sağlamıyor
-
telefondan zorda olsa takip ettim, bırakın tartışmayı konu kapanacak zaten bir ayetle nokta koyayım, "Gerçek Rabbinden gelendir. Öyleyse sen şüphe edenlerden olma." -Bakara 147-
-
agnostik yada deist
-
:D:D
-
Cosplay bunu yazdı:
-----------------------------
eXceptioN bunu yazdı:
OSHO hocamızın güzel bir sözü var .p
(bkz: inancın kaynağı korkudur, sahtedir, dışarıdan gelmiştir, inanç dünyadaki en ucuz şeydir.)
-----------------------------hiç bi insan inançsız değildir. dinin olmadığına inanırsın (mesela). o halde bu da sahtedir, dışarıdan gelmiştir ve en ucuz şeydir. kaynağıda inanmaya korkmaktır.
----------------------------- -
ershn bunu yazdı:
telefondan zorda olsa takip ettim, bırakın tartışmayı konu kapanacak zaten bir ayetle nokta koyayım, "Gerçek Rabbinden gelendir. Öyleyse sen şüphe edenlerden olma." -Bakara 147-
-----------------------------Yine bir ayet yine bir emir.. hani açıklaması ? neden niye ? :)
-
Cok hesap gidecek cook. Sanki burda bisi yazınca karsı taraf aa ben malmısım hemen görüş değiştiriyim diyo :) Can cıkmadan huy cıkmazzzzz.....
-
Ateizm tanrının var olmadıgına inanmak değil, tanrının var olduguna inanmamaktır.
Pekte gereği yok artık tartışmanın, cünkü siz öbür dünya için bir çeşit uzun vadeli, sabit primli yangın sigortasından bahsediyorsunuz
özellikle "ya varsa" diyerek şark kurnazı gibi düşünen arkadaşlar
-
bu konuda ençok merak ettiğim şey şu videonun sonundaki atom bombası ne alaka dinibir çatışmadamı patlatmışlar
bunun haricinde merakettiğim bişiyok
-
@ 0diN, paşam okumak o kadar zor değil bir zahmet açıp oku.
-
ershn bunu yazdı:
@ 0diN, paşam okumak o kadar zor değil bir zahmet açıp oku.
-----------------------------Ateizmin kuvvet aldığı en sağlam kaynaklardan biride Kuran-ı Kerim dir.
Ne zaman Kuranı açıp okusam görüşlerime daha sıkı bağlanıyorum.