Meral Akşener'in Kuracağı Yeni Parti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
-
Gündemi takip edenler konuyu biliyor zaten, uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Bu yeni kurulacak parti hakkında düşünceleriniz nedir ?
İktidar tarafından "fetöcü" diye çamur atılması dışında olumsuz bir yönlerini göremedim ben. Ki o da olumsuz sayılmaz çünkü kendilerine rakip/engel/muhalefet olan, eleştiren, düşünen herkes fetöcü nasıl olsa :)
-
samimi söylüyorum konuyu okumuyorum. haberleri görmezden geliyorum. meral akşeneri duyduğumda aman bişey olmayacak zaten deyip geçiyorum. bir çok insanında otomatik olarak böyle düşündüğüne eminim. çünkü burası Türkiye biz icraate değil lafa bakarız.
-
tansu çiller zamanında da vardı meral akşener, bçg belgelerini meral akşenerin getirdiğini falan itiraf etmişler. bir dönemler içişleri bakanlığı falan da yapmış. bana pek sıcak gelmiyor. taktiksel oy alabilir belki fakat pek tutulacağını söyleyemem.
-
Tabii ki abd israil ingiltere projesi. Tam fetöcü vatan hainidir.
-
Hiç bir mikim olmaz..
-
Overrated.
-
-
15 temmuzu 2 ay öncesinden öngörebilecek kadar ileri görüşlü ve zeki bir ablamız.
Gördüğüm yerde desteklemek isterim şahsen..
-
Yıllarca MHP'ye gönül ve emek vermiş, 7 sülalesi milliyetçi olan bir adam olarak bahçeli'nin gemisinin artık bizim rotamızdan çıktığını net olarak görüyorum.
Ümmetçilikle, arap götü yalamayla Türkçülük kavramını ezip geçmiş bahçeli.
Meral Akşener'i aktif olarak destekleyeceğim.
Türk'lük için MHP'den, AKP'den medet umuyorsanız bir kere daha düşünün.
-
selo-g bunu yazdı
Tabii ki abd israil ingiltere projesi. Tam fetöcü vatan hainidir.
başka bişey yazcaktım bunu görünce sadece şunu yazasım geldi
ahahahahahahhahahahahah
-
Kendisini sempatik buluyorum. Kadından siyasetçi olmaz diye düşünüyorum. Konuşmaları bende yapmacıkmış gibi bir izlenim bırakıyor. Mutlaka oy verenler olur. Mhp'nin küskünleri oy verir. Ben vermem.