folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Meral Akşener'in Kuracağı Yeni Parti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Meral Akşener'in Kuracağı Yeni Parti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

@Pisibaliqi

1)%80 şeriat neye dayanarak %80

2) uefa kupası verildi. İlginç.

3) videodan ne anlamamiz gerekiyor? 

Merak ettim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı

@Pisibaliqi

1)%80 şeriat neye dayanarak %80

2) uefa kupası verildi. İlginç.

3) videodan ne anlamamiz gerekiyor? 

Merak ettim.

https://www.aydinlik.com.tr/her-iki-liseden-biri-imam-hatip-egitim-eylul-2017

Verilmedi aldı diyelim tam da dönemine denk gelmiş. İlginçtir ki yine bu dönemde ayağa kalk diye kareografi yapıyorlar bu da denk geldi sanırım.Video Tr'nin geleceğini anlatıyor işte.

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı

Usa Tryi seküler görmek istemiyor artık, Bu gerçekleştirdikleri bir adım her nekadar millet olarak bunun farkına varmasakta A veya B şekilde bu olacak zaten zemini oldukça hazırlandı yeni gelen nesilden %80'i belki şeriat yanlısıdır. 

https://www.youtube.com/watch?v=7MHk0UTGE1Q

Bu ve bunun gibi birçok örnek var açıp biraz yeni nesili takip ederseniz bunu görürsünüz. Bu insanların soruları çözüp kazandıklarını falan hiç mi hiç düşünmüyorum sorular yine servis ediliyor başka ellerle aynı insanlara.

Ayrıca şeriatçı milyonlarca göçmen sokulup demografik yapı değiştirildi ve değiştiriliyor. 

Yeni partiye gelince, Yeni bir Us projesi, eskisi zamanını doldurdu ve görevini yaptı. İstediğiniz kadar yırtının yine de gelecekler. Tıpkı zamanında geldikleri gibi.

Bu saatten sonra eski saflarda kalmak kaybettirir bunun farkına varanlar ya istifa ediyor ya ettiriliyor.

Şu anki parti gelmeden önceki Tr durumuna göz atarsanız tarihte olmadık şeyler olmuştu.

ekonomik krizle mevcut durum kötülendi.

Uefa kupası verildi

Eurovision verildi 

Müzakereler başladı

şimdi bazı arkadaşlar  bunları tesadüf falan sanacak kadar saflar.

Yeni parti kuruldu ve kurulduğu gün dolar zıpladı bu da bir tesadüf değil. Bunlar gelene kadar niceleri olacak eninde sonunda da gelecekler. Us fişi çekti yeni oyunu kuruyorlar.

kafa pasparlak. ışıl ışıl

imza mı gelmiş?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı

kafa pasparlak. ışıl ışıl

Sen lol oynamana devam et çocuğum fazla kasma 

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    MuTReFT bunu yazdı

Genel kriterim, Küfür Sonrası mesajlara ve diğer insanlara verdikleri cevaplar, saygı seviyesi, Tahribat'a zarar verecek davranışlar, adil olduklarını iddia edip, tartışmalarda adaletten bihaber davranmaları, vatan millet konularında ile geri sallamaları.

Kurduklari cümlelerin sonunun nereye gideceğini hesap etmemeleri, eylemlerinin kimlere veya nerelere hizmet edildiğini farkında olmamaları, kendilerini uyardığında adam gibi cevap vermek yerine küfür etmeleri. Vb. Vb.

1. Sana kufretmedim.

2. Isid konusunda ozur dileyecektin diye besinciye hatirlatiyorum buyuk israrla olu taklidi yapiyorsun. Sehide kelle diyengillerdensen oyle bilelim.

Hem sana ne ister diler ister dilemez. Reis şimdiye kadar özeleştiri yaptı ama özür dilemedi. Bu yeterli bence.Arkadaş da yapmış özeleştirisini. 

Bu ülke için canını feda eden adama kelle diyemezsin! Buna ne hakkın var ne de haddin yeter. Hadi diyelim ki yanlışlıkla dedin ki bu durumda bile özür dilemek zorundasın. S*ke s*ke özür dilemek zorundasın ha dilemem diye diretiyorsan unutulmaz merak etmeyin ilerde diletirler. Reisden kastın ne bilmiyorum ama ülke reis kaynıyor zaten. Sen de bir reissin. Hangi kabilenin onu da sen bul :) Binlerce yıllık Türk tarihinde sizin gibilerin geldiği yüzyıl a denk geldik ya artık şansımızı bahtımızı kaderimizi s.....

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    MuTReFT bunu yazdı

Genel kriterim, Küfür Sonrası mesajlara ve diğer insanlara verdikleri cevaplar, saygı seviyesi, Tahribat'a zarar verecek davranışlar, adil olduklarını iddia edip, tartışmalarda adaletten bihaber davranmaları, vatan millet konularında ile geri sallamaları.

Kurduklari cümlelerin sonunun nereye gideceğini hesap etmemeleri, eylemlerinin kimlere veya nerelere hizmet edildiğini farkında olmamaları, kendilerini uyardığında adam gibi cevap vermek yerine küfür etmeleri. Vb. Vb.

1. Sana kufretmedim.

2. Isid konusunda ozur dileyecektin diye besinciye hatirlatiyorum buyuk israrla olu taklidi yapiyorsun. Sehide kelle diyengillerdensen oyle bilelim.

Hem sana ne ister diler ister dilemez. Reis şimdiye kadar özeleştiri yaptı ama özür dilemedi. Bu yeterli bence.Arkadaş da yapmış özeleştirisini. 

Bu ülke için canını feda eden adama kelle diyemezsin! Buna ne hakkın var ne de haddin yeter. Hadi diyelim ki yanlışlıkla dedin ki bu durumda bile özür dilemek zorundasın. S*ke s*ke özür dilemek zorundasın ha dilemem diye diretiyorsan unutulmaz merak etmeyin ilerde diletirler. Reisden kastın ne bilmiyorum ama ülke reis kaynıyor zaten. Sen de bir reissin. Hangi kabilenin onu da sen bul :) Binlerce yıllık Türk tarihinde sizin gibilerin geldiği yüzyıl a denk geldik ya artık şansımızı bahtımızı kaderimizi s.....

Reisin kim olduğunu çok iyi biliyorsun, varsa itirazın mahkemeye gidersin. Sizin kabilenin reisiyim ben. O yüzden sözlerine dikkat et. Binlerce yıllık tarihimizde bundan daha asil zamanlar olmadı. Herkese gereken cevabı verebiliyoruz. Bir havaalanı yapıyoruz Almanlar kafayı yiyor. Bir köprü yapıyoruz hollanda sinirleniyor. Nasıl tutukladık ama amerikan ajanını. Geçti o eski sünepe zamanlar. 

Errare Humanum Est
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    TaRuZ bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    MuTReFT bunu yazdı

1. Sana kufretmedim.

Reisin kim olduğunu çok iyi biliyorsun, varsa itirazın mahkemeye gidersin. Sizin kabilenin reisiyim ben. O yüzden sözlerine dikkat et. Binlerce yıllık tarihimizde bundan daha asil zamanlar olmadı. Herkese gereken cevabı verebiliyoruz. Bir havaalanı yapıyoruz Almanlar kafayı yiyor. Bir köprü yapıyoruz hollanda sinirleniyor. Nasıl tutukladık ama amerikan ajanını. Geçti o eski sünepe zamanlar. 

Trolleme len cocugu :D ne bilsin seni ciddiye alacak. 

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Seni de reise bildirecem izzmarit... Artık ocak dışısın

Errare Humanum Est
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar