folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Meral Akşener'in Kuracağı Yeni Parti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Meral Akşener'in Kuracağı Yeni Parti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Mutreft; fatihin fedaisi. Ben tek siz hepiniz diyen şahsiyet. Hadi bakalım kaç oktan sonra düşecek, görelim. 

Errare Humanum Est
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

@gofret  senin yüzünden bende 15 yıldır ilk defa küfürden ban yedim :D ben ağlıyormuyum lan. burdaki  87214712848912748921 kişi  haksız cahil gerizekalı   tam bir mal . bir sen süper zekasın  çok iyisin  büyük tabloyu bir sen görüyorsun ? Ya cidden hiç acaba " lan herkes bana sövüyor acaba ben yanlış olamazmıyım " diye  1 dk lına empati yaptın mı ? beni çileden çıkartan tavrın ne biliyomusun biz ezelden beri fetöcüler o.ç  derken.   sizlerin zamanında beraber yürüdük bu yollarda   şarkısıyla ağlamanız sonrasda gelip   bizden olmayan fetöcüdür tripleriniz. Abi siz beslediniz siz izin verdiniz bunların yurtlarına okullarına  türkçe olimpiyatlarında destanlar yazan gene sizin gibilerdi. Bİz hiç bi zaman U çizmedik neysek oyduk. Ama sizin Hazreti peygamberiniz  "kandırıldık" dedi  hepiniz  anında U çizdiniz  beraber yürüdük dediniz arkadaşlarınızı  fetöcü diye damgaladınız. Hiç alakası dahi olmayan insanları cezaevine yolladınız. Abi bir gram utanma sıkılma yokmuş gibi gelip burda hala nasıl neyi savunuyorsunuz ? Amına kodumun tayyiyp erdoğanı  feytullah piçini beslerken  1 allahın kulunu fetöcü olarak suçlayabilcekmiydiniz ?  suçlayamazdınız  çünkü yemezdi bi taraflarınız. Ama sonra ne oldu Gölgelerin gücü adına diyip şuan atıp tutuyorsunuz oke. Peki 5 yıl sonra dönmüceniz ne malum çünkü 5 yıl önce döndünüz .Dik durun lan biraz yalamayı bırakında dik durun. Devletin başkanı "kandırıldık " diyip hiç bir ceza almıyor ama benim saf fakir vatandaşım oğlunu bunların dershanesine gönderdi yada  bunların açtığı bankaya kredi ödedi diye cezaevine girdi. daha çok şey söylemek lazım ama tükürmüye yüzünüz bile yok.

Edit: al ne kadar dönek olduzun bir kısmını içerir vidyo. Al hadi bunlarada montaj de.  de de çekinme .aşağıdaki  vidyoyu sonuna kadar izleyemezsin yüreğin dayanmaz kalpten gidersin. İzlemiceksin çünkü  sende biliyosun kimin ne bok oldunu ama işte yalaman lazım

https://www.youtube.com/watch?v=_vEebFDA-VY

VEXTA tarafından 27/Eki/17 15:14 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Biri sana küfür edip banlanmadıysa ben de arkanda olurum ama ortaya küfür edenlerin banlanmasını bekleme.

Listeye eklemek için yanlış beklemene gerek yok ateistim ve sabah akşam bizi yönetenlere küfür ediyorum bak çok güzel 2 sebep söyledim ekleyebilirsin.

Ateist olman veya siyasi düşüncende bir sıkıntı yok, gayet normal düşüncelerin, bunun için seni yargılayacak veya bir grububa sokacak değilim, işte anlamadığınız nokta bu, sizinle aynı görüşte olmayanı ötekileştiriyorsunuz, benimde karşı olduğum durum bu.

MuTReFT tarafından 27/Eki/17 16:05 tarihinde düzenlenmiştir

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Mutreft; fatihin fedaisi. Ben tek siz hepiniz diyen şahsiyet. Hadi bakalım kaç oktan sonra düşecek, görelim. 

hahaha, elbet bir gün Medeniyeti öğreneceğiz. çok zor ve meşakkatli olacak ama bir gün öğreneceğiz o zamana kadar cahilliğe ve cahillere karşı savaşım devam edecek :Pp

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Biri sana küfür edip banlanmadıysa ben de arkanda olurum ama ortaya küfür edenlerin banlanmasını bekleme.

Listeye eklemek için yanlış beklemene gerek yok ateistim ve sabah akşam bizi yönetenlere küfür ediyorum bak çok güzel 2 sebep söyledim ekleyebilirsin.

tartısmanın (bu konumdaki) başında ben varım. Ben kimseye küfretmedim en azından buradan birinin şahsına küfretmedim. Beni kendü götünden uydurduğu (bu da kendi deyimidir ben demiyorum yorumunda " götümden uydurduğum " diyor) listeye ekliyor. Şimdi de kalkmış diyor ki kendi görüşünüzden olmayanları ötekileştiriyorsunuz. Gitmiş adam olmayanlar listesi yapmış ama ötekileştiren yine başkaları oluyor. Sen kimsin? bir otoritemisin ? neye göre kime göre adam değil ?  bunu sorsak verielcek cevap yok. Boşver DarkSkull listede üstlere çıkmaya bak. :)

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

hahaha, elbet bir gün Medeniyeti öğreneceğiz. çok zor ve meşakkatli olacak ama bir gün öğreneceğiz o zamana kadar cahilliğe ve cahillere karşı savaşım devam edecek :Pp

Aziz Nesin ne güzel söylemişti zamanında. İlber Ortaylı da birşeyler demişti sanırım. 

Edit: Neşet Ertaş da türküsünü söylemiş. 

TaRuZ tarafından 27/Eki/17 16:15 tarihinde düzenlenmiştir

Errare Humanum Est
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

tartısmanın (bu konumdaki) başında ben varım. Ben kimseye küfretmedim en azından buradan birinin şahsına küfretmedim. Beni kendü götünden uydurduğu (bu da kendi deyimidir ben demiyorum yorumunda " götümden uydurduğum " diyor) listeye ekliyor. Şimdi de kalkmış diyor ki kendi görüşünüzden olmayanları ötekileştiriyorsunuz. Gitmiş adam olmayanlar listesi yapmış ama ötekileştiren yine başkaları oluyor. Sen kimsin? bir otoritemisin ? neye göre kime göre adam değil ?  bunu sorsak verielcek cevap yok. Boşver DarkSkull listede üstlere çıkmaya bak. :)

otorite değilim, orda etmiş olduğun bir küfür vardı, ona istisnaen yazdığımı söyledim. Gereksiz yere üzerime alındım, olaylar gelişti.

özel mesaj ile de durumu açıklığa kavuşturduk di mi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı
    MuTReFT bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

Aziz Nesin ne güzel söylemişti zamanında. İlber Ortaylı da birşeyler demişti sanırım. 

Edit: Neşet Ertaş da türküsünü söylemiş. 

onu diyorum işte, büyüklerin sözlerini dinlemek lazım diye.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Burada olmamamız lazım o zaman. Ne diye cevap yazıyoruz ki. Çok cahiller, keşke ölseler. Tuttum bu sözü. 

Errare Humanum Est
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

otorite değilim, orda etmiş olduğun bir küfür vardı, ona istisnaen yazdığımı söyledim. Gereksiz yere üzerime alındım, olaylar gelişti.

özel mesaj ile de durumu açıklığa kavuşturduk di mi?

Valla durumun benim tarafından açıklığa kavuşması söz konusu değil eğer sen anlayıp açıklığa kavuşturduysan kendi tarafında problem yokturdur sanıyorum. Otorite değilsen neye göre bu adamların adam olmadığına kanı getirdin ozaman? Neye göre kime göre? 

next next next install
Toplam Hit: 36398 Toplam Mesaj: 279
siyaset türkiye meral akşener yeni parti