folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Meral Akşener'in Kuracağı Yeni Parti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Meral Akşener'in Kuracağı Yeni Parti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Havuz medyasindan saldirilar iyice artti. Götüm götüm hepsi.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir şey olmaz kandırıldık deyip geçeriz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://twitter.com/Gazete_Yenicag/status/926064329581121536

https://www.youtube.com/watch?v=zvbVKlMyjBo

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türkiye’de yüzde 10 olan seçim barajını ’ağır’ ’ diye yorumlatmıştır.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türkiye’de yüzde 10 olan seçim barajını ’ağır’ ’ diye yorumlatmıştır.

Baktı ki baraj altı kalacak, kendini kurtarmak için çırpınıyor. Akp bunu asla kabul etmez çünkü ederse vekil çıkardığı birçok yerden vekil çıkaramaz. İyi parti ciddi anlamda çok oy koparacak bu iki partiden. Hele şu ekonomi ile akp tek başına iktidar bile olamaz. Chp+İyi parti+Bağımsızlar koalisyonu bekliyorum 2019 da. Başkan adayı Akşener, Başbakan adayı da Kılıçdaroğlu olur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ben hala adım gibi apolitikliğimle devam ediyor. 

mavi gözlü adam ülkeye gelip tekrar genç partiyi kurmadıkça hiç bir siyasal görüş beni temsil etmiyor.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Baktı ki baraj altı kalacak, kendini kurtarmak için çırpınıyor. Akp bunu asla kabul etmez çünkü ederse vekil çıkardığı birçok yerden vekil çıkaramaz. İyi parti ciddi anlamda çok oy koparacak bu iki partiden. Hele şu ekonomi ile akp tek başına iktidar bile olamaz. Chp+İyi parti+Bağımsızlar koalisyonu bekliyorum 2019 da. Başkan adayı Akşener, Başbakan adayı da Kılıçdaroğlu olur.

Başbakan mı kaldi hocam o da kaldirildi :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Başkan yardımcısı olur :)

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

O Akp yönetiminde kalktı. Başkan değişirse Başbakan da gerçek işlevine kavuşur. :)

Toplam Hit: 36332 Toplam Mesaj: 279
siyaset türkiye meral akşener yeni parti