Soma'da Maden Faciası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@serdar

devletin denetçisine raporları iş güvenlikçi sunar. iiyi mi okumuyorsun. tamam bundan sonra noktalama kullanırım.

sen öyle iş güvenlikçi adamı da devlette çalıştıramazsın. adam zaten özel sektörede 6 7 bin lira alıyor. devlette kendisi çalışmaz.

devlet bu konuda adama silah dayıyamaz.

devletin müfettişi de yılda bir kaç kere oraya girer.

bak ben ne diyorum sen anlamak istemıyorsun.

diyorum ki normal bir çalışan gibi devletin hiç bir memuru orda çalışmaz. çünkü devletin bir kurumu değil.

devlet denetimi bittikten sonra herşey eskiye döner. denetim periyotlarını herkes bilir.

konu ne siyaset ne de başka bir şey konu orada yaşamıını yitirenler..

konuyu uzatmayalım.

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bunu fırsata çevirmeye çalışıp işi siyasete döken zehniyetinin beynini sikeyim

Eskidende buna benzer çok kayıplar oldu ozamanki Türkiye şartlarıyla şimdiki bir değil iş denetlemeylede bitmiyor denetleyen kişide kendisine verilen kraterlere göre denetliyor iş sıkı kanunlarda iş önemsemekte bitiyor
    Türkiye eski türkiye değil Almanya örneğini hepiniz okumuştur şuan Türkiyenin konumu almanyadan daha iyi diyorum ya önemsemekte

çokda fazla yazacak birşey yok Ateş düştüğü yeri yakar gerisi bıdı bıdı bıdı...

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

@serdar

devletin denetçisine raporları iş güvenlikçi sunar. iiyi mi okumuyorsun. tamam bundan sonra noktalama kullanırım.

sen öyle iş güvenlikçi adamı da devlette çalıştıramazsın. adam zaten özel sektörede 6 7 bin lira alıyor. devlette kendisi çalışmaz.

diyorum ki normal bir çalışan gibi devletin hiç bir memuru orda çalışmaz. çünkü devletin bir kurumu değil.

devlet denetimi bittikten sonra herşey eskiye döner. denetim periyotlarını herkes bilir.

konuyu uzatmayalım.

Peki senin mantığınla iş güvenlikçi devlet bünyesine alınırsa gerçekten doğru dürüst denetleyeceğini düzgün rapor vereceğini nerden bileceksin belki rüşvet yiyecek. 

Benim dediğim iş güvenliği uzmanı rapor veriyorsa. Onu o denetleyen adam yerinde tetkik etmeli ayda bir denetliyorsa haftada bir 3 günde bir gelicek eleman yetersizse Üniden o daldan mezun bir ton adam var kpss ile alıcak yani en azından her yerde olmasada 

maden , tersane , ağır sanayi de denetim sık ve tetkik ederek olacak ver raporu imzalıyım olmayacak baskın gibi habersiz olmalı 

benim kızdığım nokta ben sen bunu akıl ederken o adamlar neden etmiyor Mart ayında denetmiş 800 kişi aktif çalışılan bir maden normal mi bu periyod

not bana bıyık altından laf sokup küfür eden varsa onun ben ağzını yüzünü s... Yoksada  problem yok

SeRDaR tarafından 14/May/14 11:32 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı

@serdar

konuyu uzatmayalım.

Peki senin mantığınla iş güvenlikçi devlet bünyesine alınırsa gerçekten doğru dürüst denetleyeceğini düzgün rapor vereceğini nerden bileceksin belki rüşvet yiyecek. 

Benim dediğim iş güvenliği uzmanı rapor veriyorsa. Onu o denetleyen adam yerinde tetkik etmeli ayda bir denetliyorsa haftada bir 3 günde bir gelicek eleman yetersizse Üniden o daldan mezun bir ton adam var kpss ile alıcak yani en azından her yerde olmasada 

maden , tersane , ağır sanayi de denetim sık ve tetkik ederek olacak ver raporu imzalıyım olmayacak baskın gibi habersiz olmalı 

benim kızdığım nokta ben sen bunu akıl ederken o adamlar neden etmiyor Mart ayında denetmiş 800 kişi aktif çalışılan bir maden normal mi bu periyod

devlet bunu yapamıyor arkadaşım onu izah etmeye calısıyorum halen diretiyorsun. devlet bunu yapamıyor. o alandan mezun olan adam özel sektörde daah fazla kazanıyor.devlet bünyesine girmeyi reddediyor.

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Yapamıyor yapmıyorsa bu konuda aksaklık varşa suçlu yine aynı adres işte onca insanın hayatı kaderine terkedilmemeli başımıza bir şey gelmeden akıllanmalıyız 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

kardeşim orada şu anda. dün gece otostop la gittiler.

saat 1 gibi oradaydı. 

saat 1 de bana gelen bir haberde şu ifadeler vardı

"abi ölü sayısı 200 ü geçti. cesetleri tır ve izmirden gelen cenaze araçlarıyla soğuk hava depolarına ( kırkağaçta ki ) taşıyorlar."

sabah kardeşimle görüştüm 

abi geldiğimiz saatten beri sadece 2 kişi sağ çıkarıldı gerisi hep ceset.

içeride 1000 e yakın ( ki benim tahminim daha fazla ) işçi vardı. resmi kayıtta söylenen şu an 205 işçi hayatını kaybetti. + diğer 200 küsür işçi

ve içeride mahsur kalanlar. KORKARIZ ki ölü sayısı 400 ün üzerinde... 

Akşam bizde gidiyoruz soma'ya. yapılabilecek birşey var mı yokmu bakalım. detayları yazarım yine

Adamın dibisin

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Yapamıyor yapmıyorsa bu konuda aksaklık varşa suçlu yine aynı adres işte onca insanın hayatı kaderine terkedilmemeli başımıza bir şey gelmeden akıllanmalıyız 

terkedilen bir şey yok. önergeler var iş güvenlikçiler esasında bir ton önerge mevcut ama konu suan bu değil. bu bir sonra ki aşama. ve illa ki herşey yoluna giricektir.  iş güvenlikçilerde artık kokrkmaya başladılar. bu konularda onlarda ellerinden geleni yapıyorlar bence zaten. neyse uzatmayalım bu kadar

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yerin altında yüzlerce insan varken, onları nasıl kurtarırız, nasıl ederiz yerine yas ilan ediyorsunuz alayınızın AMK.

"ölüm bu, 

fukara ölümü 

geldim, geliyorum demez. 

ya bir kuşluk vakti, ya akşam üstü, 

ya da seher, mahmurlukta, 

bakarsın, olmuş olacak. "

ahmed arif

By_Gizemli tarafından 14/May/14 12:00 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bu olaydan sonra türkiye'de nükleer enerji santrali kurulmasının doğru olmadığın düşünüyorum artık. bizde bu yöneticiler olduğu müddetçe bu tarz şeylere gerek yok, birileri kader diyip işin için çıkacak yine.. olan halka olacak, kendilerinin tuzu kuru, onlar yaratıcı tarafından korunmuşlar*

151 kişi vefat  etmiş sanırım, Allah rahmet eylesin ama yazık ya ailelerine, çocuklarına.. bir insan bu kadar kolay mı yetişiyor ki bu kadar kolay harcanabiliyor.. Bu yöneticilerin hiç mi dini, imanı, insafı yok, hiç mi içleri sızlamıyor, hiç mi kafaları basmıyor önceden önlem alabilmek çok mu zor.. halkın seçtiği, seçilmişlerin partisi diye naralar atanlar, bu halk için ne yapıyorlar acaba, bir kadın bırakın kadını erkekler bile gece bir çok yerde sokakta dolaşamazsan avrupada hiç sıkıntı olmadan dışarı çıkabiliyor, gasp,tecavüze uğramıyor.. bizi ne hale getirdiler böyle.. dilimizi kaybettik, dinimizi kaybettik, vicdanımızı kaybettik, aklımızı kaybettik.. sadece yazık diyorum..

*ironi yapyıorum..

Hocam duygularıma tercüman olmuşsun. Her kelimesine kadar katılıyorum. Ölen kardeşlerimizin Mekanı Cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

10 dk televizyon izlim dedim kafayı yiyodum amk. habetürkte zaten komedi oynuyor. herifin biri çıkmış utanmasa olmuş yani oluyo böyle yapcak bişi yok diyecek. 

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 58554 Toplam Mesaj: 394