Soma'da Maden Faciası
-
SyspioniC bunu yazdı
İŞÇİNİN GÜCÜ DEVLETİ DE SERMAYEYİ DE YENECEK!
olaya siyaseti karıştırmayın !!!!!111 diyenler var.
tekrar gözününe sokalım isterseniz:
Yazık vallahi yazık şu ülkenin haline bizim halimize...
-
m.ö firavun zamanında piramitlerdede zaman zaman göçükler meydana gelmiş bir çok kişi ölmüştür
doğaldır yani
ben o kaderinizin mk
fıtratınıza attırayım
insanlıktan nasibini alamamış canlımsı yaratıklar
-
dünya lideri

-
sizin ben ahlakınızın aile terbiyenizin amına koyim. vicdanınızı sikiyim sonunda küfür ettirdiniz.
ulan şu duruma bile siyaseti sokuyorsunuz ya
ALLAH BİN BELANIZI VERSİN SİZİN VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERİN.
-
Headbanger kardeş siyasetine koyim.Siyaset siyaset diyorsunuz hala.Konuşacaz herkes ağzına geleni söyleyecek.Söylemediğimiz için böyle oluyor.
-
HeadBanger bunu yazdı
sizin ben ahlakınızın aile terbiyenizin amına koyim. vicdanınızı sikiyim sonunda küfür ettirdiniz.
Allah asıl senin gibilerin belasını versin.
-
Ben tahribatın anasayfasına başsağlığı mesajı içeren bir popup eklemesini bekliyorum.. Hiç bir şey yapamıyorsanız şu internetime dokunma logosunu kaldırıp 3 günlük ulusal yasa iştirak edin bari.. Ne biliyim bir siyah kurdela koyun işte, en kıytırık siteler bile bunu yapıyor..
-
skyvalet bunu yazdı
Headbanger kardeş siyasetine koyim.Siyaset siyaset diyorsunuz hala.Konuşacaz herkes ağzına geleni söyleyecek.Söylemediğimiz için böyle oluyor.
ya orda adam öldü adam orda 600 kişi öldü.. yeter ya azcık vicdan olsun insanda ya.. ulan olan oldu daha ne yapmaya calısıyorsun.. sağlık olsun da demıyorum. özellikle hapse atılsın ibreti alem diye herkese gösterilsin diyorum... lakin kimse düşünmüyor ya orda ki ölen şehit olan adamın cocukları bacıları kardeşleri ne olcak.. ayıp ya hu.
-
HeadBanger bunu yazdı
sana cok agır seyler yazardım da simdi head, sırf oturup az da olsa muhabbet etmisligimizin hatırına bir sey demiyorum, benim durumumda olmayanlar sana gereken cevabı verecektir birazdan.
bu kadar da olmaz, pes.
ülkede yapılan her iyi sey akp'nin eseri ama en ufak kötü bir sey oldugunda Allah'ın takdiri, kader. bu olaya gerekli önlemi almayan hükümet, hesap sorulması gereken kisiler de hükümet, bakkal rıza dayı degil, gelmissin siyaset yapmayın diyorsun, güney kore'ye bak, japonya'ya bak. senin düsüncene göre bugün gerekli "siyaset" yapılmazsa yarın aynı kaza yine basımıza gelecek.
onları da dua ederek kurtarırsınız.
Andrei tarafından 14/May/14 21:22 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
Allah asıl senin gibilerin belasını versin.
ne diye provokasyona geliyorsunuz? derdiniz ne.. ne yapılabilir bu saatten sonra. Allah gani gani rahmet eğlesin. ama şuan bunu konusma zamanı mı? edep ya hu.