Soma'da Maden Faciası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun. diyecek pek bir söz yok, eğer chp bu tür önergeler verdiyse meclise, dedikleri gibi bu işin üzerine gidildi e kapatıldıysa, allah o 200 küsürün hakkını bu dünyada alsın inşa Allah.

fuck the system!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Bu necdet yalçinkaya mıdır nedir o mu yazmış mı bu gruba ? Eğer onun yazısıysa en ufak itibar etmeyin arkadaşlar bu adam gitmiş iş bilgilerine bizim sitede editör olarak eklemiş kendini, dedik hayırdır editör olmuşsun haberimiz yok, ehehehe dedi ve yine kaldırmadı bir rahatsızlığı var bunun itibar etmeyin.

Onun dışında Taner yıldız madende 787 kişi vardı dedi, ölü sayısı 274tü en en son ama en son neye yükseleceğini iyi biliyoruz eğer kendi başına çıkan yoksa. Şu an yapılan sadece orospu çocukluğu başka birşey değil, medyadan yok edene kadar 3er 5er ölü sayısı arttıracaklar, PKK işçi kaçırdı dün denendi birşeylerde sanmıyorum olacağını, unutulacağını da, ben yakın zamanda bir habere bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum çünkü, insanlarda öyledir şu an diyorum.

edit: Konuyu siyasete çekmeme muhabbetine yeterli açıklama yapılmış zaten bana birşey bırakmamışsınız, bu konunun siyasi olmayan tek kelimesi olmaz çünkü en siyasi, en ideolojik konular madenciliğe dokunur, madende olanların sorumlusu direk devlettir, Son yapılan düzenlemeler ile birlikte başbakan ve AKPliler ve artık mecliste o yasaları kim onayladıysa hukuken 1. derece cinayetten yargılanmalıdır o kadar sorumlulardır. Patronun denetimini onun maaşlı elemanına bırakan, hiçbir şekilde madenleri denetlemeyen devlet ve o yasaları çıkaran katildir.

Arkadaşlar laga luga yapmıyorum ciddiyim madenciliği araştırın, Türkiyede madencilik gerçekten yere kepçe vurmak kadar gelişmiş bir sektör. Türkiyede madenciliğin tarihinide okuyun, bir iktidarın iyi niyetini madencilere olan davranışlarından anlarsınız.

kvasir tarafından 15/May/14 10:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ajansa her haber düştüğünde gözlerim yaşarıyor.

Haber kanallarında yayınlananları görünce ağlamamak elde değil.

Kimse buna kader diyemez. 

Şu an açıklanan sayı ile 282 can gitti. Bu sayıya da inanmıyorum. Yani inşallah daha fazla olmaz ancak ekranda bakanları yaptıkları hiç inandırıcı değil.

Siyasi konuşmaya gerek yok. Ölen maden işçilerine Allah rahmet eylesin, ailelerine de büyük sabır versin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Soma için yaptığım dergi kapağı çalışması

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı

Aldigi nefes haram bu kadinin.

bunun gibisini bişeye inandırmaya falan gerek yok.Direk ötenazi yapıcaksın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bir önceki yorumumda tv izlememiştim. dünden beri seyrediyorum.

artık kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi. odama geldim.

şahsen çok umudum vardı  sondakiler hayatta kalmıştır diye düşünüyordum.

patlamaya yakınlar öldü içeriye doğru olanların yaşar umudu vardı. hep öyle bekledim

ama şimdi sanırım sadece ölülerini bekliyoruz.

bir sürü gariplik var. kurtulan biri konuştu ben en alt bölümdeydim çıktım uçtakiler ölmüştü diyor.

140 kişi bir hava boşluğuna sığınmış o nedir anlamadım. hepimiz yaşıyorduk diyor. sonra kurtarma ekibi geldi dedi. tek o kurtulmuş.

yine kaçıyorduk arkamızdalardı diyor hatta televizyonda adam geliyorlar diye bağırıyordu görmüşsünüzdür ama yok gelen.

yer çok dar ya sanıyorum birbirlerini ezdiler çıkarken.

üstelik çok fazla duman varmış göz gözü görmüyor dendi.

maden işinden hiç anlamam da 2 farklı giriş çıkış yapılsa bir yerde patlama oldu diğer yerden çıkılamazmıydı.

bilen birinin fikrini almak isterim. artık olaydan çok çözüm odaklı düşünmeye başladım.

söylediklerim saçma gelebilir sadece fikir yürütüyorum

içeri girdim duman uzun bir aspratör gibi havayı çene bir makine ile ilerlerim böylece karbondioksiti çekmiş olurum.

yangın içinde su takviyesi yapardım. çok dar sudan boğulurlar dedi biri doktorların böyle birşeyi var. kaza geçirdiniz kanama varsa süprüge gibi kanı çekerek damarı dikiyorlar. o mantık üzerinden gittim.

fikirlerini yazın

bu arada maden ocağının sahibi piyasada yok. kaçtımı adi

futurist tarafından 15/May/14 12:11 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bu ülkenin CUMHURBAŞKANI vardı değil mi ? !

Nerde bu adam ? 2 gündür sesi soluğu çıkmıyor !

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Aldığım nefesten utanmaya basliyorum artik, hersey mide bulandirici olmaya basladi.. Yaşanilasi yerden cikmaya basliyo buralar, boyle bi gunde birlik olmak sag sol inanan inanmayan el ele vermek tasin altina elimizi degil vucudumuzu sokmak varken biz hala daha kavga gurultu pesindeyiz..

Vay amk ne gunlere kaldik.. bu ulkede birlik beraberlik diye bi duygu kalmadi ben buna inaniyorum artik.

NoToLeRaNcE tarafından 15/May/14 12:32 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pachinko
    pachinko's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Hayret ediyordur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    pachinko bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Hayret ediyordur.

cumhurbaşkanı geliyor alanı boşaltın diyorlar.

şuan manisaya ulaşmış Gavat :)

bu abduş nasıl bir cumhurbaşkanı amk. ne diye o koltukta oturuyor.

birde halkın cuhmurbaşkanı olacak amk.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
Toplam Hit: 58550 Toplam Mesaj: 394