Soma'da Maden Faciası
-
recobaba bunu yazdırajooonn bunu yazdırecobaba bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
birde internette gezen başbakanın yumruk attıgı video diye birşey var
https://www.youtube.com/watch?v=HSheB7SwX7I
olayın bizzat şahidi olarak,orada yumruk atma olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Adam bir kere somalı yada madenci yakını değil, başbakan arabada iken adam hakaret ediyor ve başbakan da "derdi nedir diye sormak için" arabadan iniyor,o sırada yan taraftan bir başkası korumanın dikkati başka yerde iken başbakanın kolundan tutup çekmek istiyor,koruma bunu görünce müdahale ediyor,başbakan korumayı ittiriyor ne yapıyosun diyerek sonra arbede yaşanıyor.
Başbakan yumruk atmadı diyen arkadaş online mı?
http://odatv.com/vid_video.php?id=8D1CC
Bir de sen her şeyin şahidisin ne ayaksın sen?Şimdi ben size ne anlatsam ne yazsam boş,benim vicdanım rahat bunu yazarken ve hala bunu savunabilir,şahitlik yapabilirim. Peki siz görmediğiniz bir şey için.
Tekrar yazıyorum olaya bizzat şahidim yumruk yok! Başbakan bana yumruk attı diyen versin mahkemeye şahitlik yapayım.
Hoca sen hiçbir şey yazma ki zaten senin sözlerinin inandırıcılığı kalmamış gördüğün gibi.
Sen heralde yumruk attı derken Tayyip'ten şöyle hokkalı bir aparkat falan bekliyordun.
Ha bana kalırsa az bile yapmış, korumalardan eşek sudan gelinceye kadar dayak yerken bile hala başbakanım diye bağıran, haber bültenlerine çıkıp "sonuçta o bu madeni özelleştirdi, bizi iş sahibi yaptı" diyerek sanki yüzlerce kişi bir kerede can vermemiş gibi davranan bir şahısa bana kalırsa müstehaktır.
Ayrıca "Adam bir kere somalı yada madenci yakını değil" demen zaten bana tuhaf bir ifade olarak gelmişti. 100 küsür bin insanın yaşadığı, madende çalışmak için onlarca insanın göç ettiği bir kentte sen herkesin sicilini mi çıkardın? Zaten söylediğini adam yalanlamış oldu. -
kamile, o akin dedigin adam 15 ila 20 yillik bi tecrubem var dedi ekranlardan, bu sure zarfinda konusmayi ogrenememis mi?!
ayrica seyrettim basin toplantisini 2 saat boyunca, bi dedikleri otekini tutmadi, habiden yazik oldu oradaki Alime Mehmedime Velime..
ayrica boyle bi basin toplantisida olamaz.
biraz oncede huk. sozcusu h.CELIGI izledim, bi bok soyleyemedi, ancak ezberleri tekrarladi.
tekrar ediyorum, nAmina.K.Partisinin. baskanina bakanlarina parti uyelerine ...
o mecliste olumsuz oy kullananlarin tumunun Allah belasini versin, hem burasi hem ahir omuroleri icin..
vicdanim son derece rahat..
idareci isleri dogru yapar, lider dogru isleri yapar,; geregince ne kadar ogru yapiklarini gordum..
arada boktara ve m'adamlarina bakiyorum, kollar havada dans ediyolar, asil YAHUDI DÖLLERI BUNLAR..
-
5Agustos1921 bunu yazdıkamile, o akin dedigin adam 15 ila 20 yillik bi tecrubem var dedi ekranlardan, bu sure zarfinda konusmayi ogrenememis mi?!
ayrica seyrettim basin toplantisini 2 saat boyunca, bi dedikleri otekini tutmadi, habiden yazik oldu oradaki Alime Mehmedime Velime..
ayrica boyle bi basin toplantisida olamaz.
biraz oncede huk. sozcusu h.CELIGI izledim, bi bok soyleyemedi, ancak ezberleri tekrarladi.
tekrar ediyorum, nAmina.K.Partisinin. baskanina bakanlarina parti uyelerine ...
o mecliste olumsuz oy kullananlarin tumunun Allah belasini versin, hem burasi hem ahir omuroleri icin..
vicdanim son derece rahat..
idareci isleri dogru yapar, lider dogru isleri yapar,; geregince ne kadar ogru yapiklarini gordum..
arada boktara ve m'adamlarina bakiyorum, kollar havada dans ediyolar, asil YAHUDI DÖLLERI BUNLAR..basın toplantısının videosu var mıydı hocam
-
@Ekerci, hocam ben uyduda. seyrettim bilemiyorum ama y.tube da vardir diye dusunuyorum.
Cok ilginc V.O.A ameriganin sesi kanali olan tgrthaberde, isletme mudurlerinin cevaplarindaki tutarsizliktan dem vurdu, sasireim dogrusu
:$ -
İnandırıcılığı kalmaMış diye bir şey yok,her kes inanmak istediğine inanıyor,ben gördüğüme. 400 değil 1000 kişi ölmüş desem başbakan tekme tokat dalmış desem burda %90 inanır.hükümetw çalacak malzeme çıktı diye sevinir. Arkadaşları komşuları ölmüş biri olarak bu insanların hiç birinin üzüldüğüne inanmıyorum. Soma halkı da inanmıyor isteyen gelsin görsün,dışarıdan provakasyon için gelenlere burdaki halkın tepkisini. Siz bizim hakkımızı aramayın kardeşim biz kendi hakkımızı kendimiz ararız,sizin timsah göz yaşlarınıza ihtiyacımız yok. Her şey gözümüzün önünde neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz.halk tv den oda tv den yandaştan candaştan görüp konuşmuyoruz.
-
recobaba bunu yazdı
İnandırıcılığı kalmaMış diye bir şey yok,her kes inanmak istediğine inanıyor,ben gördüğüme. 400 değil 1000 kişi ölmüş desem başbakan tekme tokat dalmış desem burda %90 inanır.hükümetw çalacak malzeme çıktı diye sevinir. Arkadaşları komşuları ölmüş biri olarak bu insanların hiç birinin üzüldüğüne inanmıyorum. Soma halkı da inanmıyor isteyen gelsin görsün,dışarıdan provakasyon için gelenlere burdaki halkın tepkisini. Siz bizim hakkımızı aramayın kardeşim biz kendi hakkımızı kendimiz ararız,sizin timsah göz yaşlarınıza ihtiyacımız yok. Her şey gözümüzün önünde neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz.halk tv den oda tv den yandaştan candaştan görüp konuşmuyoruz.
Allah senin belanı versin. Allah sana tez vakitte baba kardeş acısı yaşatsın. Allahın laneti senin üzerine olsun.
-
RETRET bunu yazdırecobaba bunu yazdı
Allah senin belanı versin. Allah sana tez vakitte baba kardeş acısı yaşatsın. Allahın laneti senin üzerine olsun.
inanmadığın allahtan istekte bulunuyon ne acayip biri çıktın sen
adamın yazdığı ters gelebilirde bela niye okuyonki ?
-
recobaba bunu yazdı
Yazdım yazdım sildim. Senin gibiler ülkenin bir köşesine toplansın siz öldükçe ağlamaz, bok yoluna gitti kamiller deriz.
Çok biliyorsan söylesene neden öldü o kadar insan? Biz siktiğimin sunucuları kapanmasın diye herşeyi 2 kez yedeklerken, her yıl teknik/idari denetime girerken yüzlerce insanın çalıştığı madenler nasıl bu şekilde olabiliyor?
İnternetin kesilse yaptığınız işi sikeyim diye telekom'a saydırırsın ama göz göre göre ülke tarihinin en büyük maden faciası yaşanıyor hükümetime saldırıyorlar diye inliyorsun. başbakan olack o şerefsizden hesap sormayalım da kimden soralım? Katledilen madencilerden mi?
Balyoz99 tarafından 16/May/14 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
recobaba bunu yazdı
"Gittim, gördüm, oralıyım" şizofrenliği çok fazla, ben sana inanmıyorum. AKP sempatizanlığı yaptığın çok fazla konu var, ben senin yine particilik yaptığını düşünüyorum, kötü niyetle ortalığı kirlettiğini düşünüyorum çünkü sen "gördüm" diye zırlarken en az 2-3 farklı açılı videolar çıktı, hatta bu videolar BBC'de bile var şu an, kısaca kötü niyetli partici bir arkadaşsın, öyle soma halkının sesi gibi kendini lanse etmeni kimse yemiyor zaten, sana hakaret etmiyorum, hakaret zaten sensin, illa bir gün bir aynanın önünden geçersin, ondan büyük hakaret edemem sana.
-
recobaba bunu yazdı
seni hiç samimi bulmuyorum ahbap. samimi bulmadığım için, yazdıklarının hiç bir önemi yok benim için.
+
K.O.Ç - R.T.E
+
somadaki şehitlerimiz için kader / ihmal diyenlerin de AMK.
By_Gizemli tarafından 16/May/14 15:32 tarihinde düzenlenmiştir