Soma'da Maden Faciası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

yahudi dolu dıyor ona ne diyeceksİniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı
    rajooonn bunu yazdı
    recobaba bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı

birde internette gezen başbakanın yumruk attıgı video diye birşey var

https://www.youtube.com/watch?v=HSheB7SwX7I

olayın bizzat şahidi olarak,orada yumruk atma olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Adam bir kere somalı yada madenci yakını değil, başbakan arabada iken adam hakaret ediyor ve başbakan da "derdi nedir diye sormak için" arabadan iniyor,o sırada yan taraftan bir başkası korumanın dikkati başka yerde iken başbakanın kolundan tutup çekmek istiyor,koruma bunu görünce müdahale ediyor,başbakan korumayı ittiriyor ne yapıyosun diyerek sonra arbede yaşanıyor.

Başbakan yumruk atmadı diyen arkadaş online mı?

http://odatv.com/vid_video.php?id=8D1CC 

Bir de sen her şeyin şahidisin ne ayaksın sen?

Şimdi ben size ne anlatsam ne yazsam boş,benim vicdanım rahat bunu yazarken ve hala bunu savunabilir,şahitlik yapabilirim. Peki siz görmediğiniz bir şey için.

Tekrar yazıyorum olaya bizzat şahidim yumruk yok! Başbakan bana yumruk attı diyen versin mahkemeye şahitlik yapayım.

"İsrailin dölü" ve "Karşımda yuhalayın bakaimmmmm?????" dedi bi de. Bunlara ne diyon, telekinezi ile mi söylettiler? 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Böyle basin toplantisi olmaz ya sanki ilkokulda hoca herkesin bilcegi soru sormus hepsi birsey soruyor. Bir tane soru sor adamlar cevaplasin yok her soruyu gecistiriyorlar yarida kaliyor cevaplar. Yasam odasi varmi yokmu belli degil ilk mühendis var dedi 2. yok diyo. Yangin niye ciki bilmiyoruz diyorlar böyle birsey olabilir mi.

Yasam odasi cikistaymis ya komedi gibi adam yerin kac km altindan cikisa kadar gelicek orasida yasam odasi tam rezalet.

paduwan tarafından 16/May/14 11:12 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı

Böyle basin toplantisi olmaz ya sanki ilkokulda hoca herkesin bilcegi soru sormus hepsi birsey soruyor. Bir tane soru sor adamlar cevaplasin yok her soruyu gecistiriyorlar yarida kaliyor cevaplar. Yasam odasi varmi yokmu belli degil ilk mühendis var dedi 2. yok diyo. Yangin niye ciki bilmiyoruz diyorlar böyle birsey olabilir mi.

Yaşam odası varmış fakat dumanlar vs oradan gelince gitmemişler. Giden 10 15 işçi hayatını kaybetmiş. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/192388/mucizevi-sekilde-kurtulan-madenci anlatıyor. 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı

Yasam odasi cikistaymis ya komedi gibi adam yerin kac km altindan cikisa kadar gelicek orasida yasam odasi tam rezalet.

Adam daha doğru düzgün konuşamıyor ki , hele o yanındakiler yokmu onlar tam bir fail kullandıkları cümleler fail üstüne fail :)

Ignorance is bliss.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    paduwan bunu yazdı

Yaşam odası varmış fakat dumanlar vs oradan gelince gitmemişler. Giden 10 15 işçi hayatını kaybetmiş. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/192388/mucizevi-sekilde-kurtulan-madenci anlatıyor. 

Adam direk yok dedi hocam yapiliyormus 3 ay sonra olsa biticekmis adamlar kurtulcakmis dedi simdi kendi agziyla söyledi  

paduwan tarafından 16/May/14 11:25 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ulan herif iyice kontrolden çıktı , siyasi falan bir yorum yapıyordum pişman oldum bu adamı acilen tımarhaneye gönderin ya da kendini mecliste patlatacak ülkeye şöyle sağlamından kimyasal nükleer falan bişeyler çakacak , her yer israil dölü heryer mason mantığında 

şimdi bu lavuğun partisinin yahudi sermayesi ile kurulup, türkiyenin topraklarını ve taşınmaz varlıklarını da en çok yahudi sermayesine hiç fiyatına sattığını da anlatmaya gerek var mı bilmiyorum  ?  bu  gerizekalı ampüllere göre orada 300 ölüme tepki gösteren vatandaş  israil ajanı provakatör ergenekoncu mason terörist , hemide komonist ateyizt , buna karşı bu aklını yitirmiş insanlara tekme tokat saldıran sultan-ı şahane  "başbakan(!)"  mücahit

konunun dini siyasi sosyal falan bir tartışma olduğu fikrini geçiniz , konu tamamen pimi çekilip ortamıza atılmış ahmaklık ile ilgili  

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Adam rahat amk ''ne yaparsam yapıyım %40 alıyorum sikmişim halkını gel lan buraya sana bi enseye şaplak gel sana da göte pandik aahhahah'' diye güle güle halkı sikiyor burada bile hala savunanlar var baksana herif niye kendini geri ceksin ki suc sadece onda değil savunanda da acayip suç var.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    paduwan bunu yazdı

Adam daha doğru düzgün konuşamıyor ki , hele o yanındakiler yokmu onlar tam bir fail kullandıkları cümleler fail üstüne fail :)

ulan kamil asıl fail sensin

Yanındaki akın isimli şahısı çoğu kişi şuan öldü olarak biliyor ve bir çok kez ölümden dönmüş tekrar girip insan kurtarmaya çalışmış baygınlık geçirip birinin yardımıyla borudan oksijen çekmiş zarzor yaşamış birisi neyin kafasındasın sen

seni çıkarsak iki kelimeyi peş peşe çıkartabilirmisin bırak cümle kurmayı orası bile mechul

Toplam Hit: 61777 Toplam Mesaj: 394