Soma'da Maden Faciası
-
Sencer bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıSencer bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
benim düşüncem yangından sonra olay grizuyu tetikledi. göcük sebebi o olabilir. yangının da ana temel nedeni oksijen ço kaz içeride. ve oksijen az oldugu içinde yangın sönmüyor. içeriye oksijen basmalarının ana temel nedeni bu.
ve içeride en altta belki bir ihtimal olabilir briileri.
Oksijen basmak ateşi körüklemek demek,kebaba döner millet. Allah yardımcıları olsun.Edit: Zaten en büyük çıkmaz burası, oksijen olsa da ölümler artacak yangının körüklenmesi sebebiyle, olmasa da artacak karbonmonoksit zehirlenmesiyle.
Zaten bu yuzden oksijen basmiyolarmis. Ve umut kesilmis bosuna bekleme dedi. Bunca saatten sonra cok zor ihtimal dedi.
Çok büyük çıkmaz ya harbiden acayip iş. Bin kişi deniliyor gayrı resmi rakamlarda, korkarım hepsi vefat edecek bu gidişle.
Yukarda yazdim ilk agizdan, onun tahmini artik kurtulan yok ve peyder pey cesetleri cikartiyolar. Suan madenin agzi doluymus.
-
tahminimce çıkışa yakın olanlar kurtuldu sadece..
-
HeadBanger bunu yazdı
tahminimce çıkışa yakın olanlar kurtuldu sadece..
Iste onlarda suan hastanede filan olanlar. Yani ilk kurtulanlar. Onun haricinde akillica dusununce oksijen bile pompalanmiyo iceri, nasil kurtulan olabilecek ki... ahh ah..
-
By_Gizemli bunu yazdı
yerin altında yüzlerce insan varken, onları nasıl kurtarırız, nasıl ederiz yerine yas ilan ediyorsunuz alayınızın AMK.
"ölüm bu,
fukara ölümü
geldim, geliyorum demez.
ya bir kuşluk vakti, ya akşam üstü,
ya da seher, mahmurlukta,
bakarsın, olmuş olacak. "
ahmed arif
Ne hüzünlü bir tablodur bu ya. Hayatlarıyla birlikte hayalleri biten insanlar. Üst üste kamyonet kasalarına istif edilmişler. Ahh ulan ahh
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıSencer bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıSencer bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
benim düşüncem yangından sonra olay grizuyu tetikledi. göcük sebebi o olabilir. yangının da ana temel nedeni oksijen ço kaz içeride. ve oksijen az oldugu içinde yangın sönmüyor. içeriye oksijen basmalarının ana temel nedeni bu.
ve içeride en altta belki bir ihtimal olabilir briileri.
Oksijen basmak ateşi körüklemek demek,kebaba döner millet. Allah yardımcıları olsun.Edit: Zaten en büyük çıkmaz burası, oksijen olsa da ölümler artacak yangının körüklenmesi sebebiyle, olmasa da artacak karbonmonoksit zehirlenmesiyle.
Zaten bu yuzden oksijen basmiyolarmis. Ve umut kesilmis bosuna bekleme dedi. Bunca saatten sonra cok zor ihtimal dedi.
Çok büyük çıkmaz ya harbiden acayip iş. Bin kişi deniliyor gayrı resmi rakamlarda, korkarım hepsi vefat edecek bu gidişle.
Yukarda yazdim ilk agizdan, onun tahmini artik kurtulan yok ve peyder pey cesetleri cikartiyolar. Suan madenin agzi doluymus.
Yapma be hocam :/ -
Neye küfür ediyorum biliyormusunuz.
Şu bold ve kırmızı renk ile belirttiğim tağları aran oroossspu çocuklarına küfür ediyorum..
Böyle bir günde siyaset yapan babası belli olmayan kişilere küfür ediyorum..
Yazık..
-
zgmanco bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
yerin altında yüzlerce insan varken, onları nasıl kurtarırız, nasıl ederiz yerine yas ilan ediyorsunuz alayınızın AMK.
"ölüm bu,
fukara ölümü
geldim, geliyorum demez.
ahmed arif
Ne hüzünlü bir tablodur bu ya. Hayatlarıyla birlikte hayalleri biten insanlar. Üst üste kamyonet kasalarına istif edilmişler. Ahh ulan ahh
Hocam sakin sakin. Bunlar boş olarak gidenleri olsa gerek. Dolusu değildir diye tahmin ediyorum.
-
imlegend bunu yazdızgmanco bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
"ölüm bu,
fukara ölümü
geldim, geliyorum demez.
ahmed arif
Hocam sakin sakin. Bunlar boş olarak gidenleri olsa gerek. Dolusu değildir diye tahmin ediyorum.
hocam onlar boş ve dolmaya gidiyo :/
-
üzülerek söylüyorum burda herkes umudu kesmiş durumda ki inşallah sağ salim kurtarılanlar olur... gündüz vardiyası bin kişiymiş, bunun yedi yüzü yeraltında çalışıyormuş. tvdeki rakamlar iyimser tablo... kötü haber tellalı gibi hissettim kendimi... Allah geride kalanlarına sabır versin. emekçi kardeşlerimin mekanı cennet olsun... Umarım biraz daha iyi haberler gelir. :(
-
bu saatten sonra ölenler için tek yapabilceğimiz( ölenler için değil aslında geri kalan aileleri için ) bu katliamın sorumlularının cezalandırılmasını sağlamak öyle siyaset deyip geçmeyin çin de parti şefleri sorumlu tutuluyor boyle işlerden ve en ufak kazada bile kelleleri gidiyo işte bu yüzden çin de bile bakın çinde bile diyorum çok çok azaldı bu ölümler