Soma'da Maden Faciası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Skandal İtiraf Soma Holding Yaşam odası yoktu

https://www.youtube.com/watch?v=-9AKp_Mhqak

SpArK tarafından 18/May/14 17:26 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

somadaki akpliler faciadan sonra uyandılar..

amk insanların gözünün açılması için illa bi yerde felaket mi olması lazım :S

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.dailymotion.com/video/x1vmmcl_ters-aci-soma-19-05-2014_news?start=79

kendi memleketimin insanını önemsemiyorsanız diycek bişey yok

bu arada ingiliz maden sendikası demişki

bizde ölümler nadir oluyor çünkü sağlam yasalar yaptık ve ölümlerin engellenmesini başardık...

kaygusuz tarafından 19/May/14 22:41 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

dün otobüs beklerken aklıma soma geldi kolayca 302 diyoruz ya sanki 30 der gibi.

300 kişi yola sırayla yan yana dursa diye aklımdan geçti. beklediğim caddenin sonuna kadar gidyor. daha dehşete düştüm.

üstelik "bunun karısı hamile beni bırakın bunu kurtarın" diyecek kadarda iyi insanlar.

hiç bir zaman kıymet bilemedik. sanmıyorum ki bileceğiz

seyredemedim son durum ne oldu şimdi

futurist tarafından 19/May/14 22:47 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

http://www.dailymotion.com/video/x1vmmcl_ters-aci-soma-19-05-2014_news?start=79

kendi memleketimin insanını önemsemiyorsanız diycek bişey yok

bu arada ingiliz maden sendikası demişki

bizde ölümler nadir oluyor çünkü sağlam yasalar yaptık ve ölümlerin engellenmesini başardık...

ülke şakşakçı ve yalaka dolmuş.insanın gözüne baka baka yalan sölüor diğerleri alkışlıyor.alkışlayın amk...bitirin şu ülkeyide sizde bizde kurtulalım

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

biz hak edioruz.herkesin başına bişi gelmeden bu insanları gözü açılmayacak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Aci ama gercek, kelimenin tam anlamiyla, kalici tecrube edinilebilirse, balik hafizaliliktan kurtulabilirsek mumkun.

bugun prematu(re)doganin konusmasini dinledim, nato kafa nato mermer :..S...

meclistede nAminaKoPartisinin uyesi onerge vermismis, aci aci guldum. 300 kusur kisi olmus, neymis sehitlik statusune tasiyacakmis. ula p. madem oyle calisma kosullarini duzenle.. sigorta kapsamini genislet.. alabildiyine liberal politikalar izleme... bilmiyo musun, g. koydugumun danismanlarin (yedirmeyecekmis, merak etme senide savunuruz biz) yok mu!?

tobe tobe..

sahteKARlikta, duzenbazlikta sinir tanimiyo bu kukla hukumet.. gerci digerleri de..

RitmFarbRacourci tarafından 20/May/14 23:00 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

türkiye%20manisa%20soma%20maden%20faciası%20karikatürü%20/%20turkey%20soma%20coal%20mine%20disasters%20cartoon%20or%20caricature

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

http://vimeo.com/95581349

izlemenizi tavsiye ederim

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 61749 Toplam Mesaj: 394