Soma'da Maden Faciası
-
Başımız sağolsun :(
-
bu sabah aklımızı mantığımızı öfkemizi ve insanlığımızı vücudumuzdan ayıracak bir sayıyla karşılaşabiliriz. allah yardımcımız olsun.
-
750 kusur kısı calısıyormus 150 kısı vefat etmıst 50 kısıye yakında yaralı vardı 550 kısı daha ıcerıde akıllara zarar allah aılelerıne sabır versın sabah bu rakam lanet olsun kı cıkacak gıbı 450 cıvarında . çok acı
hipokondriyak tarafından 14/May/14 03:02 tarihinde düzenlenmiştir
-
durum çok vahim malesef somadan biriyle konuştum.. artık sağ çıkanın olmayacağını söyledi
-
öyle görünüyor ki ölü sayısı bir hayli artacak.. Yazık günah. İnsanın içi parçalanıyor.. Geçen katıldığımız bir İSG toplantısında Türkiye nüfusuna oranla dünyadaki en çok iş kazalarının yaşandığı 3.ülkeymiş. Yani hindistan yada çin'in milyarlık nüfusu olmasa, biz açık ara kazalarda lideriz.. Ne olacak bu işin sonu böyle bilinmez ama olan o işçilerle ailelerine oluyor. Şimdi biz gidip sıcakl yataklarımızda yatarken, yüzlerce evden ağlama ve ağıt sesleri yükselecek sabaha kadar yas tutulacak sineler dövülecek.. Allah sabır versin ne diyeyim kuracak cümle yok...
-
god bunu yazdı
durum çok vahim malesef somadan biriyle konuştum.. artık sağ çıkanın olmayacağını söyledi
Bunca saat oldu zaten, altta kalanlar nasi ciksin sag olarak... bildigin kapanda kalmislar, ulasilmiyomus adamlara. Cok kotu bisey, resmen nefessiz kalarak can cekise cekise vefat etmisler, Allah sabir versin geride kalanlara cok cok zor bi olay.
Edit:alttaki karbonmonoksit gazi halen temizlenmemis cogu bolumde yuksek seviyedeymis..
NoToLeRaNcE tarafından 14/May/14 03:13 tarihinde düzenlenmiştir -
hayla kader diyor bu kadar oçluk olmaz
-
Dumplupinar sehitlerimizi hatirlatiyor bu tip olaylar :(
https://www.youtube.com/watch?v=cPbUhX63ODI
Sıcak sobada yanan her kömür tanesinde yorgun bir madencinin çilesi gelir aklıma.Yerin altında gökyüzüne hasret geçen karanlık yıllar.Verilen onca emek karşılığında sıcak odalarında yatan vefasız insanalar.Kimbilir kaç kişi düşünür madencileri, kimbilir kaç kişi düşünür yerin altında geçen yılları.Şimdiyse ne zaman bir sobanın karşısına geçsem, kayıp bir madencinin kalp atışlarını duyarım.
KÖMÜR
SpArK tarafından 14/May/14 04:02 tarihinde düzenlenmiştir
Yine bir kömür
Kütürdedi sobada
Kayıp bir madencinin
Kalbi rastgeldi
Atıverdi sıcak odada
Sunay Akın -
DrKeworks bunu yazdı
öyle görünüyor ki ölü sayısı bir hayli artacak.. Yazık günah. İnsanın içi parçalanıyor.. Geçen katıldığımız bir İSG toplantısında Türkiye nüfusuna oranla dünyadaki en çok iş kazalarının yaşandığı 3.ülkeymiş. Yani hindistan yada çin'in milyarlık nüfusu olmasa, biz açık ara kazalarda lideriz.. Ne olacak bu işin sonu böyle bilinmez ama olan o işçilerle ailelerine oluyor. Şimdi biz gidip sıcakl yataklarımızda yatarken, yüzlerce evden ağlama ve ağıt sesleri yükselecek sabaha kadar yas tutulacak sineler dövülecek.. Allah sabır versin ne diyeyim kuracak cümle yok...
türkiyede iş güvenliğinin amacı yüklenicinin taşerona verdiği parayı olabıldıgınce kesmektır :) adam gorur baretsız gezen bırsey demez , uyarmaz fotoğrafını çeker raporlar yalnızca . Ulen işgüvenliği uzmanının görevi iş güvenliğini sağlamak ispiyonlamak değil
-
Herkes kendine pay cikartma derdinde amk rezilliginizi sikeyim sizin ben. Chp li kari gecmis once madenci yakinlarinin yanina aciklama yapacak bi suru insan var agzinin icine bakiyolar kadinin, kamera geldi yanina birakti onca insani dondu kameralara konusuyo.
Ulan sikecem siyasetinizi varya cok bos insanlarsiniz meclisin icinde ne halta yararsiniz ne bok yersiniz cok merak ediyorum. Insanlar aci icinde kivraniyo biri orsa akp yanlisi yardiriyo oteki orda chp li sov derdinde, utaniyorum ya valla billa.