Soma'da Maden Faciası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

Ya vicdanın kurumuş bunları parayla yazan bir aktrolsün, ya makarna tüketmekten beynin kurumuş... Her iki durumdada kendime acıyorum senin gibilerle aynı havayı soluduğum için...

http://www.furkanhaber.com/guney-korede-batan-gemi-basbakani-koltugundan-etti/

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı

Ya vicdanın kurumuş bunları parayla yazan bir aktrolsün, ya makarna tüketmekten beynin kurumuş... Her iki durumdada kendime acıyorum senin gibilerle aynı havayı soluduğum için...

http://www.furkanhaber.com/guney-korede-batan-gemi-basbakani-koltugundan-etti/

sen önce bir bilgi sahibi ol dediğim kavramlar neymiş ne değilmiş onları bir öğren gel ondan snra konusalım. cahil herif seni. bir bilgi sahibi ol ondan sonra beraber aynı havayı tüketebilrmiyiz bir değerlendirelim. hadi bakalım 

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

http://instagram.com/p/n-Paq2uy5F/  

Right now, Şişli. 

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

İşte, bu olaya dua edene, kabullenene, kader diyene dindar diyorlar ama olmaması gerekiyordu neden onlar diye sorgulayana isyan edene de ateist deniyor. İşte Türkiye'de herşey bu kadar basit yargılanabiliyor.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

3 günlük Milli yas ilan edildi , bayrakları yarıya indirdik..

http://www.demiryolcu.com/3-gunluk-yas-ilan-edildi-bayraklar-yariya-indirildi.html 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

İşte, bu olaya dua edene, kabullenene, kader diyene dindar diyorlar ama olmaması gerekiyordu neden onlar diye sorgulayana isyan edene de ateist deniyor. İşte Türkiye'de herşey bu kadar basit yargılanabiliyor.

Kabullenmek sebep sonuc olarak olayi mi yoksa Rabbin verdigini mi ?

Dua etmek neyi zarar, la ne diye batiyo size bu kadar ben onu cozemiyorum bunda ne zarar var ? Hayir yani ateist olursun bilmem ne olursun oda beni ilgilendirmez banane yani ? Ama benim dua edisim Allah ile benim aramda gecen bi olay sanane ne bundan size ne bundan ? 

Kader iste bas baya kader ? Ne diye aksam olmadi ne diye sabah olmadi da degisim saatinde oldu bu olay ? Yani baska zaman dilimi mi kalmadi ? Bu olah bu yuzden benim icin vade vakit saat meselesi. Kader iste. Yazilan bisey ki oldu.

Ha bu demek degildir ki olay arastirilmicak, sorunlar cozume kavusturulmicak, bunlari istemiyorum. Inanan insani yobaz olarak gormekten vazgecin artik,

Ekside baslik var, daha fazla olu olsunda tayip istifa etsin hukumet gitsin diye. Ne bu simdi o zaman ? Noldu inanmayan aydin olan laik.olan kesime ?

yani bu kafayi atmadigiMiz surece her bi bok bole girecek bi tarafimiza.

Edit: yeni bi haber daha aldim AFAD daki akrabamdan ve coktum resmen. 300 e yakin icerde ölü varmis, halk galyana gelmesin diye soylenmiyomus. Yigiliymis cesetler ust uste ve gocukte varmis..

NoToLeRaNcE tarafından 14/May/14 12:52 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek

Rabbim yardımcıları olsun 

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    • Kömürü sevmiyorum. Uğruna ya can veriliyor ya da oy ..

wAreX!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu olay siyasi olmaması lazım ama yazmadanda edemeyecem...

bu ölen insanların vebali bütün akp'ye oy veren insanların üstünde.niye?

çünkü sen akp ye oy verdin bu adamlar başa geldi.bellki ki bu taşeron firma peşkeş çekilen bir firma.denetleme yok.zaten chp konuşmak istemiş mecliste kabul edilmemiş.yani bu firmaya peşkeş çektir, zaten denetlenmez böle firmalar.ondan sonrada ah öldüler dua edelim de.

siz daha oy verin anasını satim.daha çook peşkeş çekilir bu ülkede....

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Kabullenmek sebep sonuc olarak olayi mi yoksa Rabbin verdigini mi ?

Dua etmek neyi zarar, la ne diye batiyo size bu kadar ben onu cozemiyorum bunda ne zarar var ? Hayir yani ateist olursun bilmem ne olursun oda beni ilgilendirmez banane yani ? Ama benim dua edisim Allah ile benim aramda gecen bi olay sanane ne bundan size ne bundan ? 

Kader iste bas baya kader ? Ne diye aksam olmadi ne diye sabah olmadi da degisim saatinde oldu bu olay ? Yani baska zaman dilimi mi kalmadi ? Bu olah bu yuzden benim icin vade vakit saat meselesi. Kader iste. Yazilan bisey ki oldu.

Ha bu demek degildir ki olay arastirilmicak, sorunlar cozume kavusturulmicak, bunlari istemiyorum. Inanan insani yobaz olarak gormekten vazgecin artik,

Ekside baslik var, daha fazla olu olsunda tayip istifa etsin hukumet gitsin diye. Ne bu simdi o zaman ? Noldu inanmayan aydin olan laik.olan kesime ?

yani bu kafayi atmadigiMiz surece her bi bok bole girecek bi tarafimiza.

Edit: yeni bi haber daha aldim AFAD daki akrabamdan ve coktum resmen. 300 e yakin icerde ölü varmis, halk galyana gelmesin diye soylenmiyomus. Yigiliymis cesetler ust uste ve gocukte varmis..

Hocam yanlış anladın biraz, inanan yobaz demek istemedim. Kabullenmek ters bana.Az önce daha okulda bile ' kader, dikkat etselermiş ' diyen insanlarla karşılaştım onlara sinirlendim.Herkes istediğine inanır dua eder ona karışamam ama sadece dua ile olacak iş değil. Eğer olsaydı deniz kenarına geçip dua ederek gemi yapardık.Hem duanı et, hemde araştır.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 61797 Toplam Mesaj: 394