BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
mkyb bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=J67w1ozffy4
İnternet Hızı : 1000 Mbps yada 1 Gbps
İnternet Fiyatı : 49.90 Singapur Doları / aylık
Adil Kullanım Kotası : YOKvay amk
-
mkyb bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=J67w1ozffy4
İnternet Hızı : 1000 Mbps yada 1 Gbps
İnternet Fiyatı : 49.90 Singapur Doları / aylık
Adil Kullanım Kotası : YOKhocam dh den alkislarlayasiyorum a oradan da buraya geldim hepsinde mkyb ve bu video var :D sanırım o nickler de sana ait hocam :))
-
Doğrudur hocam. Mkyb her yerde : )
Bu arada adamın evinde modeme kadar fiber kablo çekilmiş. Türkiye'de modeme kadar fiber çekili kullanıcı görmedim, duymadım, okumadım.
-
mkyb bunu yazdı
Doğrudur hocam. Mkyb her yerde : )
Bu arada adamın evinde modeme kadar fiber kablo çekilmiş. Türkiye'de modeme kadar fiber çekili kullanıcı görmedim, duymadım, okumadım.
Var hocam, superonline öyle yapıyor, çoğunlukla.
-
Koymasan eyidi böle videolar. Sabah sabah güne küfürle başlamak şart oldu..
Cüce beynini s.ktiğim yobazlarının elinde 8 MBit bağlantıya mahkum yaşıyorum memlekette...
-
izmirin en kıytırık mahallelerin birinde hatta medeniyetin bitti bir yerde yaşıyorum 100 mbit vdsl 2 bağlı evde. Ofisim izmir karşıyakada belediyenin yanında.Hani daha ne kadar merkezi olabilir bilmiyorum. 16 mbitten başka seçenek yok. neden altyapı çalışması yapılamıyomuş yasakmış otmuk bokmuş. Modeme 5 pc 8 tane tel bağlı herkes bişi yapınca felç oluyoz ( sanırım upload tıkanıyor ). Şaka gibi amk dağda 100 kullan merkezde 16 :S
-
sabah doping adsl aradı hızınız 3 mbit düşmüş şu kadar ücret karşılığında kotanızı arttıralım dedi hayır 3 mbit bana yetiyor dedim bu aydan sonra hızlar artacak ya bu ibnelerde skecek adam arıyorlar
-
adeleks bunu yazdı
sabah doping adsl aradı hızınız 3 mbit düşmüş şu kadar ücret karşılığında kotanızı arttıralım dedi hayır 3 mbit bana yetiyor dedim bu aydan sonra hızlar artacak ya bu ibnelerde skecek adam arıyorlar
Ben superonline 10 mbit kullanıyorum,kotayı aşarsam (50GB) hız 1mbit e düşüyor. Mayıs için akk aşım durumunda 3-5 mbps gibi gönderirlerse bana da sıkıntı olmaz.. AKK'nin kalkması değil de şu 1Mbps harbi can sıkıcı, alırken dikkat etmemişim..
-
Bu Türknet kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler mi? bulunduğum bölgede 75 mbite kadar vdsl desteği var gelen en son hızı vereceğiz diyorlar, sonrasında kota olarak neye düşecek nedir ne değildir? kullananlar memnun mu?
-
twilight_flame bunu yazdı
Bu Türknet kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler mi? bulunduğum bölgede 75 mbite kadar vdsl desteği var gelen en son hızı vereceğiz diyorlar, sonrasında kota olarak neye düşecek nedir ne değildir? kullananlar memnun mu?
Eğer kendi altyapılarının olduğu bölgedeysen kota yok.
Gerçi kota olsa bile Mayıs'tan itibaren hız 24 megabite düşecek.