folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik

Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Yoklaması daha önce olanları göndermişler bu dönrm myle diyorlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

E-devlet te askerlik muayenesi kısmına nereden ulaşıyoruz yardımcı olabilecek var mı?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

bana vurmuyor :)) diğer bedelli ne zaman olur bilen veya tahmini olan varmıdır ?

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yargıtay Askere gidecek diye iş akdini sonlandırmış olanların işe geri dönemeyeceğine hükmetmiş.. Vatani borcunu ödeyen vatandaşın işine dönmesi gerekmezmiydi.. Yani yasalar desteklemelimiydi.. Bilemedim ama bence dönmesi mevcut işi resmi ise hakkı mahfuz tutulmalıydı. Özel sektörde çalışanlar ise patronları ile anlaşmanın bir yolunu bulsa olur gibime geliyor..

Şimdi kaynak istersiniz biliyorum.. Ahanda kaynak.

http://www.habernediyor.com/haber-Bedelli-yapacaklara-Yargitaydan-soke-eden-emsal-karar-25325 

ShockMan tarafından 04/Eyl/18 14:24 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_Sharaby
    El_Sharaby's avatar
    Erkek

Daha para yatirmadim kredi faizi düşsün diye bekliyorum başvuru yaptım sadece 

Söz uçar yazı kalır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Muayene için celp dönemimin belli olması mı gerekiyor?

Bana E-devlet üzerinden bir form doldurmam gerektiği falan söylendi, aile hekimim " bilgilerinizi görebilmem için E-devlet üzerinden form doldurmanız lazım" falan dedi.

Başvurusunu tamamlamış arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Yakın zamanda adresimi değiştirdim aile hekimim aynı kaldı sıkıntı yaratır mı acaba? Bir de bunu değiştirmekle mi uğraşacağım yoksa?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı

Muayene için celp dönemimin belli olması mı gerekiyor?

Bana E-devlet üzerinden bir form doldurmam gerektiği falan söylendi, aile hekimim " bilgilerinizi görebilmem için E-devlet üzerinden form doldurmanız lazım" falan dedi.

Başvurusunu tamamlamış arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Yakın zamanda adresimi değiştirdim aile hekimim aynı kaldı sıkıntı yaratır mı acaba? Bir de bunu değiştirmekle mi uğraşacağım yoksa?

Yazılana göre daha önce yoklama ve muayne varsa tekrar gerek yok. Askerlik şubeni arayarak öğrenebilirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    engin01288 bunu yazdı

Yazılana göre daha önce yoklama ve muayne varsa tekrar gerek yok. Askerlik şubeni arayarak öğrenebilirsin.

Şubeye gittiğimde söylediler hocam muayene yaptırman lazım diye ama o konuda bir sıkıntı var sanırım her gittiğim yer farklı bir şey söylüyor.

İlk celp döneminde askere giden arkadaşlardan yok mu muayene yaptıran acaba? Size zahmet yazıverin beyler süreç nasıl işliyor öğrenelim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Bu gün 7:40 da Zeynep kamil şubesine gittim 3 de çıktım, saatlerce güneşin altında bekledim. Allahtan yüksek lisnstan tecilim yoktu ve şubatta ertelettiğim için muanem vardı yoksa tekrar o lanet şeyi yaşamak zorunda kalacaktım.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Bugün bende ücreti yatırdım, ne zaman giderim konusunda hiç kimse birşey söyleyemiyor. kimisi 450,000 kişi önünde sen seneye gidersin diyor, kimisi diyor ki birdahaki aya gidersin onlar para yatıran değil edevletten başvuran diyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi beyler? ona göre hayatımızı planlayalım.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 410986 Toplam Mesaj: 761
bedelli askerlik