Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik
-
omery bunu yazdı
3. celp yerleri açıklandı.
Sorgulamayı deniyorum ama sanırım yoğunluktan hata alıyorum . "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı."
anasını siktiklerimin yaptığı hangi sistem doğru ki, elli saattir bakmaya çalışıyorum.
edit. Şimdi baktım çıkmamış amk
sLeymN tarafından 27/Eyl/18 11:02 tarihinde düzenlenmiştir -
sLeymN bunu yazdıomery bunu yazdı
Sorgulamayı deniyorum ama sanırım yoğunluktan hata alıyorum . "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı."
anasını siktiklerimin yaptığı hangi sistem doğru ki, elli saattir bakmaya çalışıyorum.
Bende hala aynı hata, koyam böyle işe
Edit: Çıkmamış.
omery tarafından 27/Eyl/18 11:58 tarihinde düzenlenmiştir -
sLeymN bunu yazdıomery bunu yazdı
Bize de çıkmadı yine bu nasıl iştir
-
Bana da çıkmamış.
-
Banada çıkmamış. Nasıl eritecekler bunu
-
çıkmamıs ney yav parayı bastırıp ben gelmiyon denmiyo mu? kurayla mı yapılıyor ne bu çıkmama muhabbeti
-
çıkmadı muyane işlemlerinden sonra yapacağımız birşey yok diye biliyorum
ama bize en uygunsuz zamanda çıkar
-
Şubede işlemleri tamamladım.
Benim aile hekimi izinde olduğu için yerine bakan hekim git evrakları şubeden al getir dolduralım götür yapsınlar dedi, öyle yaptım şubeye teslim ettim. Sonra benim e devlette 2. şık kırmızı gözükmedi, şubeyi arayıp sordum. Senin işlemini elle yaptığımız için orada gözükmez, ama işlemin tamam merak etme dedi.
Ancak 3. seçenekte kırmızı, bu seçenek celp olduğu zaman falan mı yeşile dönüyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?
-
benim de 3. şık kırmızı hala daha tüm işlemleri yaptım. doktor muayenesinden sonra o belgeyi teslim etmem mi gerekiyor acaba ?
bilgisi olan
-
mephisto bunu yazdı
benim de 3. şık kırmızı hala daha tüm işlemleri yaptım. doktor muayenesinden sonra o belgeyi teslim etmem mi gerekiyor acaba ?
bilgisi olan
Bişey teslim etmenize gerek yok 1 - 1,5 hafta sonra onaylanıyor. Hatta bazen askerlik şubesi onaylıyor e-devlette geç gözüküyor.