folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik

Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    By_HC bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Peki bu bedelli askerlik başvurusunu vekalet vererek yaptırabiliyormuyuz?

Biraz araştırdım ama bazı yerlerdeyaptırılabileceği bazı yerlerde kişinin kendisinin şahsen gitmesi gerektiği söylenmiş.

Tecil ettirdiğim zaman muayene olmuştumn ondan dolayı bir daha isteyeceklerini sanmıyorum. Bundan dolayı vekalet ile başvuru olur gibime geliyor.

vekalet ile oluyor. Bedelli askerlik başvurusu, tecil işlemleri, tecil bozdurma, vb. işlemlerin tamamı için noterden 103 lira 31 kuruş karşılığında vekalet vereceğin kişiye yaptırabilirsin :) 

Bende askere vekalet ile başkası gidebiliyor sandım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    UmuT38 bunu yazdı

29 Ekimde Samsun'da  Asker olcagım gelince detaylı oalrak yazarım sizlere askerlik anılarını :)

İş arkadaşımda Samsun'a gidiyor berabersiniz. Semih Güler ismi göz kulak olun birbirinize :D

Wingardium Leviosa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek

Aile hekiminden sağlık muayenesi oldum imzalı askere elverişlidir belgesi aldım ancak edevlette asal yoklama basvuru süreç takibi sayfasında aile hekimi muayene işlemleri henüz tamamlanmadı görünüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor?

Who is detCode?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

sabredin sabredin hepiniz gideceksiniz... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    detCode bunu yazdı

Aile hekiminden sağlık muayenesi oldum imzalı askere elverişlidir belgesi aldım ancak edevlette asal yoklama basvuru süreç takibi sayfasında aile hekimi muayene işlemleri henüz tamamlanmadı görünüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor?

Bir kaç gün alıyor sistemde gozukmesi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    detCode bunu yazdı

Ben başvuralı 1,5 ay oldu ben de hala muayene olmamışım gözüküyor. Askeriyeye sordum endişe yapma işlemi şubeden yaptığımız için sisteme yansımıyor dedi. İnandık, hayırlısı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Bankaya parayı şahsi olarak mı yatırmak lazım. İş yerinden askerlik şubesine gitmek için izin aldığında bankada beklemek istemiyorum. 

Kardeşim veya eşim kimliğim ile gidip yatırabiliyor mu ?

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Askeriyeyi arıyorum açan yok. Ortopedi ve alerji için aile hekimi hastaneye gideceksin dedi askeri hastaneler kapatıldı diye biliyorum  ben hangi hastaneye gideceğim, randevu alacak mıyım bilgisi olan var mı?

sonunda birisi açtı doktor sevk ediyormuş hastaneyi o yazıyormuş, randevu almaya gerek yokmuş.

mavii tarafından 25/Eki/18 10:33 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

Askeriyeyi arıyorum açan yok. Ortopedi ve alerji için aile hekimi hastaneye gideceksin dedi askeri hastaneler kapatıldı diye biliyorum  ben hangi hastaneye gideceğim, randevu alacak mıyım bilgisi olan var mı?

Aile hekimi hastaneye yönlendirdiyse, önce askerlik şubesine gidip hastane sevk zarfı alman gerekiyor. Daha sonra o zarfla randevu vs almadan direk gidip muayene olabiliyorsun.

" ' "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Kasım Celpleri açıklandı mı arkadaşlar bilen varmı ? 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 403007 Toplam Mesaj: 761
bedelli askerlik