Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik
-
By_HC bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Peki bu bedelli askerlik başvurusunu vekalet vererek yaptırabiliyormuyuz?
Biraz araştırdım ama bazı yerlerdeyaptırılabileceği bazı yerlerde kişinin kendisinin şahsen gitmesi gerektiği söylenmiş.
Tecil ettirdiğim zaman muayene olmuştumn ondan dolayı bir daha isteyeceklerini sanmıyorum. Bundan dolayı vekalet ile başvuru olur gibime geliyor.
vekalet ile oluyor. Bedelli askerlik başvurusu, tecil işlemleri, tecil bozdurma, vb. işlemlerin tamamı için noterden 103 lira 31 kuruş karşılığında vekalet vereceğin kişiye yaptırabilirsin :)
Bende askere vekalet ile başkası gidebiliyor sandım :)
-
UmuT38 bunu yazdı
29 Ekimde Samsun'da Asker olcagım gelince detaylı oalrak yazarım sizlere askerlik anılarını :)
İş arkadaşımda Samsun'a gidiyor berabersiniz. Semih Güler ismi göz kulak olun birbirinize :D
-
Aile hekiminden sağlık muayenesi oldum imzalı askere elverişlidir belgesi aldım ancak edevlette asal yoklama basvuru süreç takibi sayfasında aile hekimi muayene işlemleri henüz tamamlanmadı görünüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor?
-
sabredin sabredin hepiniz gideceksiniz...
-
detCode bunu yazdı
Aile hekiminden sağlık muayenesi oldum imzalı askere elverişlidir belgesi aldım ancak edevlette asal yoklama basvuru süreç takibi sayfasında aile hekimi muayene işlemleri henüz tamamlanmadı görünüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor?
Bir kaç gün alıyor sistemde gozukmesi
-
detCode bunu yazdı
Ben başvuralı 1,5 ay oldu ben de hala muayene olmamışım gözüküyor. Askeriyeye sordum endişe yapma işlemi şubeden yaptığımız için sisteme yansımıyor dedi. İnandık, hayırlısı :D
-
Bankaya parayı şahsi olarak mı yatırmak lazım. İş yerinden askerlik şubesine gitmek için izin aldığında bankada beklemek istemiyorum.
Kardeşim veya eşim kimliğim ile gidip yatırabiliyor mu ?
-
Askeriyeyi arıyorum açan yok. Ortopedi ve alerji için aile hekimi hastaneye gideceksin dedi askeri hastaneler kapatıldı diye biliyorum ben hangi hastaneye gideceğim, randevu alacak mıyım bilgisi olan var mı?
sonunda birisi açtı doktor sevk ediyormuş hastaneyi o yazıyormuş, randevu almaya gerek yokmuş.
-
mavii bunu yazdı
Askeriyeyi arıyorum açan yok. Ortopedi ve alerji için aile hekimi hastaneye gideceksin dedi askeri hastaneler kapatıldı diye biliyorum ben hangi hastaneye gideceğim, randevu alacak mıyım bilgisi olan var mı?
Aile hekimi hastaneye yönlendirdiyse, önce askerlik şubesine gidip hastane sevk zarfı alman gerekiyor. Daha sonra o zarfla randevu vs almadan direk gidip muayene olabiliyorsun.
-
Kasım Celpleri açıklandı mı arkadaşlar bilen varmı ?