folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    "insanlar, olaylar karşısında aciz kaldıkları zamanlarda kendilerinden güçlü bir şeye sığınma ihtiyacı duymuşlardır. Tanrı insanları değil, insanlar Tanrıyı beyinlerinde yaratmışlardır. Asıl tanrı insanın kendisidir. İçinizdeki Tanrıyı bulun. Tanrı sizsiniz."

World is a freak show
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    O zaman bu evrenide biz yarattık değil mi? İnsanları,ağaçları hayvanları,herşeyi biz (tanrı) yarattık. Görüşürüne saygı duyarım ama tamamen yanlış birşey

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    "Peygamberler azıp sapmış olan yahudi milletine ve pis bir millet olan araplara indirilmiş?!Neden? Bu milletlerin düzelmesi için içlerinden akıllı olanlar çıkmış ve toplumu bu sekilde düzeltmeye çalışmışlar. İnsanlar bunun adına; “dîn.” demisler. Ve pek çok dîn türemis. Oysa bu peygamber denilen kişiler birer sosyologdan öte değil."

World is a freak show
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neoleo
    neoleo's avatar
    Erkek
    Karizma sen uçmuşsun.Allah günahlarımızı affetsin :)

Hacking Attempt !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    karizma bu işin içine çok düşersen dinsiz kalırsın bu kadar derin düşüncelere dalmanı önermem...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Kuran da buyuruyor ki Allah Teale,hiç bir millet yok ki biz ona kitap indirmedik, burda tüm dünya ırklarına bir peygamber gönderildiğinden bahsediliyor.Eski bir kabile olan mav mav kabilesi (50 bin yıl önce) hala bu kabileden insanlar yaşıyor.Bu insanların ibadet şekilleride islamdaki ibadet şekline benziyor.Namaz kılmaları neredeyse aynı

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    karizmatrixxx fazla uğraşma bu işlerle,motoru yakar dişliyi sıyırırsın sonra,inan ya da inanma,ama dikkat et,innsanların inançlarına müdahele edersen tepki toplayabilirsin.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    Düşünüyorum arkadaşlar düşünmeden duramıyorum bazen kafayi yiick gibi oluorm... ama hiç bi cvp bulamıyorum neyse ya ''en sonunda ya sürüden biri olucam yada sürüdeki karalardan biri...''

World is a freak show
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca arkadaş yazsın bildiklerini tartışalım.İnanıp inanmamak onun fikri görüşüne saygılıyız.Ama benim görüşüme saygısızlık yaparsa o zaman bende onunkine yaparım.Akıllıca tartışılıyorsa buyur ben burdayım.Bu konuda yıllarca araştırdım o yüzden baya iyiyimdir.İstediğin ortamda konuşmaya hazırım.Buyur sor sorularını,aklına takılanları,çelişkilerini.....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    haklısınz zumsuk kardes de ama simdiki kosullar farklı artık koşullar çok değişti o yuzden bunlar olu o bence...

World is a freak show
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Evrim teorisi farklı birşeydir.bilim adamları kaç milyon yıl önceki tabakaları bulup inceliyor ama şu kayıp halka adı verilen ara-geçiş formlarını bulamıyor.Buldukları ise hep sahtekarlıklarla dolu.Geçengün bilim teknik dergisini elime aldım.Yeni birşey bulmuşlar Homo Flore... bilmem ne.Bu insanın atasıymış yeni kanıt bu.Şimdi bu araştılıp incelenecek ve sonuç yine yanlış çıkacak.İnşallah.Evrim teorisi kanıtlanmamış madem öyle birşey var kanıtlasınlar. Hz. adem ve hz. havvaya gelince.Alla onları topraktan yarattım diyor.O zamanöyle birşey yok inananlar için

Toplam Hit: 27459 Toplam Mesaj: 199