folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Erkek
    fatal yılın flood rekorunu kırmışsın tebrikler..ayrıca kimsenin inancı seni ilgilendirmez,biz inanıyoruz diye herkesin inanması gerekmiyor..saygılı olalım.

One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anka_kusu_1635
    anka_kusu_1635's avatar
    Erkek
    söylediklerin ilk bakısta mantıklı görünsede daha genis bir pencereden bakınca saçmalık senin dedigğine göre evrenin ve canlıların tamamen tesadüfler sayesinde yaratılmış olmaları lazım senin dedigin bos bir araziye çimento tuğla ve bir bina yapımı için gerekli olan şeyleri koyup binanın kendi kendine olusmasına beklemek gibi bisey. beklemeye koyul bina oluşursa sana inanacam................bunları felsefe dersindemi gördün. dostum o tamamen saçma bir ders tamamen amaç insanların kafasını karıştırmak.

hatyatın anlamı çıldırmakmıdır yoksa intahara sevdalanmakmı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    avres: Tanrı eğer gerçek olsa bıze hep su denılmez; eger dıleklerın burda olmayasa dıger dünya" da olur dıye mantıksız sonucu bılınmeyen bı yorum yapar dini iyi bildiğini sanan insanlar tanrı eger var sa neden dunyada kotulukler var bunada cvp var din alemlerınde o da tanrı hersey ı iyi yapsaydı insanlar arasında rekabet olmazdı hic denremişler mı acaba! hayır yanı acaba yukarda bı yerde ornek dunya mı uzerinde oynama filan mı yapıyolar anlamadım o yuzden bu tanrı konusunu hıc sevmıyom
    ... bu konuda benle ozel konusmak isteyen arkadaslar varsa msj ceksınler.....____AvreS___
    ------------------------------------------------------------------------------------------

Hocam şu yazdığın yazıya bak valla pek birşey anlamadım :)
    Biraz açarsan gerekli cevabı güzelce veririz,şüphen olmasın elhamdülillah...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    ERTAN cnm kardesım bırak sunlar ınancagından deıl bunların adamı delı edıolar anca sabahtan berı kac sayfadır konusuyoz adamların bırıde olumlu yone gıtmıyo hala aksıne dvranıyolar benım tek sozum var allah hepınızı affetsın

ne kdar if okdar endif
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Dünyada din insanları eğitmek için kullanılır eğerki günümüzde din olmasaydı millet sokakta Her bi pok u yerdi ama Allah çarpar korkusundan bi şey yapmıyolar bırakın böle olması daha iiidir.Zaten din olmasa ülke de kan gövdeyi götürür a.q

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    ya fatal pc helal olsun abi sana. kadınlara nuri mi verilecek diyen dalkavuk sen dalga gecmeye dewam et.ayrıca Allah ın soylediklerini ve emirlerini belli bir mantiğa sokmaya calişmayın onlari olduğu gibi kabullenın.mantıksız diyiip reddetmeyin dinden cıkarsınız...

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    kücücük ve sınırlandırılmış beynimizle aklımızın ermiyeceği kuralları sorgulamayalım.biz aciziz ve Allah a tabiiyiz.fatal pc dediğğin gibi guzel kardesim Allah hepimizi affetsin.insanlar illa akıllarına ve mantıklarına yatan seyleri kabul edecekler dolayısıyla farz bi takım kuralları mantıklı değil diip reddedecekler ve dinden cıkacaklar.bu işin sencesi bencesi bana goresi olmaz.goreceli değildir din. oyle olsaydı herkes Kuran i kendi kafasına gore yorumlar ortaya 7 milyar din cıkardı.

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    imam ertan efendi die tugay kurunda müslümanlık adına hack yapın ulan sevap kazanırsınız kazandığınız bonuz sevaplar cennete hurilerle cip cip bonus sevaba dönüşür. catır catır yersiniz

konuyu kitledim

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 25413 Toplam Mesaj: 199