İçinizdeki Tanrıyı Bulun !
-
ben sana dimmi:) yani dincilerin sıyrılış politikası allahın verdiği bedene zarar veriosun çok içersende başkalarına zarar veriosun:) derler yani hep bunun gibi şeler sölerler kaçamak cevaplar yani
-
zumsuk kardeşim tam çıkacaktım msjını gördüm,bir cvp yazayım.Alalh kuranda içkinin azını da çoğunu da haram etmiştir. Geçende bir konferans izledim,orda uyuşturucu bağımlısı bir insan konuşuyordu.Takriben yaşı 50 gibiydi.Ve bu adam 40 yaşına kadar içki,kumar,uyuşturucu,sigara kullanmış.Dediklerini aktarıyorum
Bütün kötülükler sigarayla başlar,bir tane sigarayla başladım bıraktığımda günde 5 paket içiyordum.İlk çektiğğim esrar küçük bir pipetle burnuma çektiğim çok az bir esrardır,bıraktığımda 4 dakika kendi bastığım esrarı içiyordum.İlk aldığım hap yarımdı bıraktığımda 8 tane hapı birden içiyordum..... böyle devam ediyor.Burda anlatmak istediğim şu,hep küçük şeylerle başlar.Sen şimdi bir kadeh içiyorsun,ileride kötü bir olay başına gelince yine içersin bu sefer iki kadeh başka bir zamanda daha fazla ve böylece artar bu içkiler,sonunda alkolik olup çıkarsın.Her bir alkol damlası milyonlarca beyin hücresini öldürüyor.Alkol,benzen gibi maddeler hücreyi çözüyor ve yok olmasını sağlıyor bu da işin biyolojik kısmı ayrıca ekonomiye de zarar,ayrıca pis de kokarsın :))
İyi akşamlar -
ertan bunu dedi:
ayrıca pis de kokarsın :))
İyi akşamlar
ehuehuehuehu evet ertana katılıyorum -
ateist ve tanrı arasında diyaloglar
-bana inanmiyormussun ?
-yanlisin var abi..yok oyle bisi..
-hadi hadi..
-abi simdi bilion mu obur tarafta boyle kizlara filan hava atmak icin inanmam filan dedik ama..sen buyuksun icimi bilmen lazim icten diildi yani..sadece bi kac kiz dusurmek icindi..
-e aferim..burda da hurileri kacirdin ama..gec soyle kirmizili arkadas ilgilensin senle..
-abi yapma kulun kolen olayim
-sktr..
-inanmiyom lan var mi anasini satiyim..kimsin lan allah mi saniyon kendini ibnetor..
-evet ustune bastin..siktir git yan simdi..
aa, siz de mi burdaydiniz? ben geleceginizi bilmiyordum
- vay abim! nassin abim? ne zahmet ettin de geldin kar$ilamaya, ben kendim giderdim...
- gel guzelim gel, ne zahmeti a$kolsun. sen buralara yabancisin hem, zaten buradaydim sana da bir ho$geldin diyeyim dedim.
- sayin abim, ne zahmet verdin, $u taraftan* gidiyoduk di mi?
- keh keh kurnaz afacan. yok aslan parcasi, sana kendi $ominemde yer ayirdim, bizzat orada kavurucam, azrael ve uriel de marshmellow ve cerez almaya gitti.
- yuce tanrim biraz bokunu cikartmiyor musun?
- sana ne lan? allah ben degil miyim?*
- $imdi yarraa yedik.
- yaa, hep dogruyu konu$san $imdi bu halde olur muydun canku$um?
buyur bişi mi istemiştin?
-tanrıyım ben!
-o senin sorunun, şahsen benim öle bi sorunum olmadı...
-yürü lan cehenneme
-pardon? valla şuraya adımımı atmam, ne yani öldürecek misin? baba git yaaa..
*cozttt*
-yaa naptın canım benim yaa, ben yani aramız ısınsın diye espri yapıodum sadece... aloo duyuyomu beni yaaa... sıcak burası....
inanmiyorum sana
- evet biliyorum bir cok kisi inanmiyo zaten.
- aglama hocam ya valla iyi adammi$sin.
- oyle olmaya calisiyorum. guzel bir tanri olmaya calisiyorum. yardim et bana. daha ne yapabilirim ? ne yapsam yaranamiyorum bu insanlara.
- niye yaratiyosun ki insanlari boyle mutsuz olacaksan ?
- beni sevebilecek birilerini yaratmaya calistim. ama beceremedim.
- hocam ben yardim ediim sana. bo$ver insanlari.
-sevaplarına bakalım
-yusuuuuf yuussssuuuf
-hım bunlar da günahlarıın
-yussuf yussuf yussuff
-hıım ateistmişsin sanıyorum.
-yusuft yusuftttt yussssfuuyt
işin latifesi bir yana herkes kendi bacagından asılacak bir gün .Dinle devlet işlerini ayırmak lazım :))) -
kuranın tam çevrisi yapılamaz deniyor. peki kuran herkese gönderilmedi mi? illa arapça mı bilmemiz gerekiyor? herkese gönderildiyse niye başka dillere çevirmede zorluk çekiliyor yada tam çevrisi yapılamıyor. herkes içinse basit bir dille yazılması gerekmezmiydi?
-
bu işleri fazla kurcalayıp milletin aklını bulandıranların Allah aklını alır. bu gerçektir.
-
ulan karizatrixmisin nesin kardeşim yazdıklarına bakıyorumda walla dınden çıkaarsın kardeş.senin bayağı bır beynını çelmişler.sen en iyisi gıt abdest al 2 rekat bı namaz kıl töbe et Yüce Allah ımza
-
Ertan kardeşim helal olsuna mükemmel örnekler vermişin Tbr ederıms enı kardeş
dikkat ederseniz herşey bir değişim içindedir ve çağlara göre kitap şekillenir.Kıyamet kopana kadar da kuran hak kitap olarak inmiştir.O kitap bize kıyamet gününe kadar yetecek buyuruluyor. Şarap"a gelelim.Şarap"ın haram edilmesi bildiğim kadarıyla bir rahip"in içki içmesiyle başladı.Şeytan bunu kandırarak içkiyi içiriyor sonra bütün kötülükleri yaptırıyor.Allah da o andan sonra hz. isa ya vahiy gönderiyor.Domuz etine gelince. Eşini kıskanmayan tek hayvan domuzdur arkadaşlar ayrıca kendi pisliğini yiyen tek hayvandır.Domuz eti yiye yiye insanlar domuza benziyor.Dikkat edin buna.Mesela hristiyanlar artık bu duruma geldi.Geçen de iki ailede adamlar karılarını değiştirdiler.Bu da demek ki eşelerini kıskanmıyorlar.... Neyse herşey o zaman ki şartlara göre ayarlanmıştır,incilin orjinali ne olup olmadığını da bilmiyoruz onun için son ve doğru kitap olan Kuranı okuyalım
İyi akşamlar -
Eğer Allah olmasaydı, kötülük yaptığımızda kötülükler yolumuza gelmezdi bunun gibi bir çok örneği var tüm herkez ettiği dua bir kerede olsa nasıl kabul oldu ? Allah olmasaydı dualar kabul olurmuydu ?.. Namaz kılıp kuraanda cüz dinlediğimizde ne kadar derdimizda olsada nasıl huzurlu olabiliyoruz? Demekki Allah var...
ALLAH İLE İSLAM DİNİNDEN EN UFAK ŞÜPHESİ OLAN DİNDEN KOVULUR. BU YAZILARI OKUYUP ŞEYTANDA SİZE YARDIM EDER VE ŞÜPHEYE DÜŞERSİNİZ EN İYİSİ OKUMAMAK. ! -
Baştan sona kadar okumanızı tavsiye ve rica ederim...
Burda herkes öyle ya da böyle ordan burdan duyduğu şeyleri yazmış ama işe birde karizmatixx tarafından bakmak gerek.
Hepimiz (Her ne kadar genelleme yapmayı sevmesemde) bişeylerle karşılaşıp veya görüp , yaşayıp şu yada bu yoluyla bişeyler öğreniyoruz ve kafamızda yorumlar oluşturuyoruz.
Bu her tarafta böyledir yeni birini tanırsınız önce dış görünüşüyle aklınızda bi yorum uyanır sonra tanıdıkça yanılırsınız veya haklı çıkarsınız. Ama senin burda yaptığın şey resmen tanımadan esgeçmekten başka birşey değil.
Herşeye bi yorumumuz var. Büyük bi çoğunluğunu babamızdan dedemizden arkadaşımızdan ordan burdan gazeteden radyodan duyup %100 gerçekmiş gibi inanıyoruz ve başkalarına da böyle anlatıyoruz. Ancak bu Neden Yaratıldık ? Allah olmak zorunda mı ? Yok tanrı aslında sizsiniz. Yorumları ufak 2-3 olayla karşılaştıktan sonra Herkesin yapabileceği yorumlardır.
Onun için kafanızı yormayın. şunu yap bunu yap diyerek birini Allah inancına sahip edemezsiniz. Bildiğim Temel bilgilerden biri de Cahil olmamak , bişeyleri ordan burdan görüpde yorum yapmaktansa yaşayarak öğrenmektir.
Bak kardeşim... Daha önünde çok yol var belki ilerde başka olaylarla karşılaşıp da " aslında bütün insanlar benim için yaşıyomuş" yada "gördüğüm insanlar benim hayal ürünümdür" gibi yorumlar da getireceğin şüphesizdir. o da olmadı " aslında cennet cehennemi bu dünyada yaşıyoruz da dersin sen ilerde. hatta onuda geçtik ondan sonrada "beynini göremiyosun ama varlığını biliyosun Allahıda göremiyosun o halde Allah vardır" gibi salak yorumlarda yapacaksın belki de. öyle ya da böyle yaşamaya devam ettikçe anlayacaksın sen de. Şunun için oldu bunun için oldu demene gerek yok.
Öyle yada böyle hepimizin inandığı şey "VARLIK"tır. yani var olmaktır. Gördüklerin hayal olabilir rüya da olabilir. ama sonuçta vardır. Mutlak bir enerjinin de var olduğu şüphesizdir.
Gerisinide sen düşün artık...
Toplam Hit: 27467 Toplam Mesaj: 199