folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    evet mahlukattan zumzuk kardesim sende bilip bilmeden konusma ben o karizmatrix denen ite "sen ateist misin diye" pm cektim
    birde onun verdiği cevaba bakin
    -------------------------------------
    lan göt senin ananým amýna kavak aðacý diker gölgesinde babanýn gözleri önünde seni götten siker siker r boþaltýrým oðlan yaparým adam gibi konuþ bacýsýnýn amýný sýke sieke parçalýdýýmýn cocuu...

üstünden yarrak ordusunun geçtiinin evladý...
    -------------------------------------
    ben o p*ce kufur etmekte haklımıyım haksızmıyım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    tamam ben karizmatrixxx arkadastan ozur diledim yanlıs anlasılma olmus
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Ahmet hocam senin yerinde kim olsa aynı küfürü ederdi hatta daha fazla.Ama senin ona o soruyu sorman yanlış.Demek adamın canına tak etmiş ve patlamış.İkinizde birbirinizden özür dilerseniz sorun hallolur.Bu dünya 3 günlük dünya,bugün varsın yarın yok,onun için kimseyi kırma,üzme,kavga,dövüş neden? Barış içinde yaşamak vaken.Herkes birbirinin görüşüne saygı duysun,onu uyar ama aşırıya gitme.Çünkü Allah aşırıya gideniz sevmez diye bir ayet var

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Herkes düşüncesini belirtmekte özgürdür. Biri inanır diğeri inanmaz buna kimsenin karışmaya hakkı yoktur. Saygı sınırlarını aşmadıktan sonra bu konuların konusulması son derece mantıklı. Bana soracak olursanız her şeyin Tanrıya bağlanmasına karşıyım. Bir olay olduğunda önce araştırılması bilgi edinilmesi gerekir. Ayrıca insanlar ateşe,yıldırıma,güneşe tapmışlardır ve bunları yenecek güce eriştiklerinde aslında ne kadar salak olduklarını anlamışlardır. Insan kendini zor durumlarda koruyabilecek, kendisinden güclü bir varlık olan Tanrıyı kabul etmiştir. Ancak az önceki ihtimali göz önüne alırsak bunun da çürüme ihtimali zamanla olacaktır. Benim görüşkerim bunlar. Unutmadan hiç bir ülkenin/ırkın/kişinin kutsal değerlerine saygısızlık etmeyin. Ben inanmıyorumdur sen inanıyorsundur bu benim ve senin görüşündür. Saygı çerçevesi içerisinde konu devam ederse daha iyi olur aksi halde kilitlenmesi daha mantıklı....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    ßu ne ya:( ßurdaki yazıLarın hepsini okudum ;)

waLLa kafam aLLak ßuLLak oldu :S

(zaten kafam güzeL derin derin düşünmeye başLadım)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    İnsanların düşüncelerine saygısı olmayan insan olamaz.Kuranda bir tabir var hayvandan daha aşağı,böyle olmamak için insanların fikirlerine saygı gösterin önem verin,eğer yanlış yolda ise bunu iyilikle düzeltin.Bir kişiye doğru yolu göstermek için çok iyi derecede o yolu bilmek gerek.Burda ise Allah vardır o kadar diye kesip atmak ile olmuyor.Kişinin neden böyle düşündüğüne bakın ve çözümler üretin.Bu size bir farzdır.Bilmiyorsanız da imzamda yazdığını uygulayın "Söz bilirsen bir söz söyle ondan ibret alsınlar,söz bilmezsen suküt eyle seni adam sansınlar"

Herkes düşünmeli bu konu hakkında.Körö körü bağlanmanın ne faydası olacak.
    = Allah var m?
    - Var
    = eee yok gibi yaşıyorsun

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firuz20
    firuz20's avatar
    Erkek
    kıssadan hisse:
    sarhoş sormuş hocaya
    -hocam tanrı warsa ne olacak
    -hoca demişki ebenin ....nı göreceksin..
    peki ya yoksa ne olacak demiş
    hocada o zaman ben görecem ebemin ..nı.

uğraşmayın ..bu iş bilimsel bi iş değil ispatlayamassın.iman işi,inan işi,açlık işi...derin işş

Credo quia absurdum!!Entropy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    ahmet_k nihayet hatanı anlayıp özür diledin bende sustum sustum yapılan yorumları dinledim iyice sinirlerim bozuldu son noktadada sana patladım küfür ve küfür edeni sevmem yzağım küfürleride HolyOne Küfür Sayıcı ndan uyarladım özrün karşılığı bende üzr diliorm.
    daha fazlada uzatmk istemiyorum.

World is a freak show
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    ayrıca ertan kardeş herşeyi bilmeden biliyormuş gibi yorum yapmayalım ilk hakaret ve küfür ahmet_k ve diğerlerinden geldi SANA PİÇ DENİLSE İDİ SENDE BENİM GİBİ HATTA DAHA FAZLASINI EDERDİN...

World is a freak show
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Bak hocam ahmet denen arkadaş pic diye yazdı küfür etme dedim o da dediki bana pm atmış küfür yazmış,bende onun için küfür ettiğini sandım.Onun başlattığını bilmiyordum eminim ki bunu kimsede bilmiyordur. Ben herkesin sınırları aşmadan fikirlerini paylaştığı bir ortam istiyorum.Kimseyi tetikleyici bir rol de üstlenmedim aksine sinirlenen arkadaşları sakinleştirmeye çalıştım

Toplam Hit: 25073 Toplam Mesaj: 199