folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Allah katında tek dil arapça demiş muhabbet fedaisi mi ne işte o...
    biz Türkçe dua edince kabul olmuyo o zaman.saçma sapan konusmayın allah ırkçı mı oluyo o zaman.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    uzaylıoğlan okumadan kendi kendine bi takım kanılara warma.tamam sonsuzluğu kimsenın aklı almaz Allah oyle yaratmıştır zaten . ayrıca oteki dünyada bıkkınlık yok cunku orada (eğer cennete gidecek olursan) sıkıntı diye bir sey yok. her istediğin oluyor. tarifi mumkun olmayan nimetler hatta hatunlar (huriler).cennette en az dereceli müslümana 70 tane huri verilecek bu dünyadaki hatunlara benzemior onlar.her istediğin anında olacak.sıkıntın olmayacak. sewdiklerin yanında olacak.soyle bıkkınlık bunun neresinde.zaten cennet nimetlerini bizim aklımız alsa emin ol 60 sene secdeden kalkmayız.işte sınawda buudur zaten.

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek
    Arkadaşım ne bilim yani yan gelip yatıp tembellik olacak bunlar, her istegin olacakta nereye kadar bu ne bilim işte garip deilmi.Hem kuranı okumussanız hep şu söz vardır "Sonunda O'na döndürüleceksiniz" ben bu sözden sunu çıkartıyomki cennette cehnnemde sonunda bir sonu olacak ve tekrar ruhlarımız Allaha dönecek.Hem ayrıca erkeklere huri varda kadınlara ne var nuri mi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    avres
    avres's avatar
    Erkek
    Tanrı eğer gerçek olsa bıze hep su denılmez; eger dıleklerın burda olmayasa dıger dünya' da olur dıye mantıksız sonucu bılınmeyen bı yorum yapar dini iyi bildiğini sanan insanlar tanrı eger var sa neden dunyada kotulukler var bunada cvp var din alemlerınde o da tanrı hersey ı iyi yapsaydı insanlar arasında rekabet olmazdı hic denremişler mı acaba! hayır yanı acaba yukarda bı yerde ornek dunya mı uzerinde oynama filan mı yapıyolar anlamadım o yuzden bu tanrı konusunu hıc sevmıyom
    ... bu konuda benle ozel konusmak isteyen arkadaslar varsa msj ceksınler.....____AvreS___

_____AvReS____
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    abıler kardeslerım pardon agzımı bozdum yaa bole s. gorunce hala yanı onca seye karsın bole yaptıklarını gorunce delıresım gelıo bırıde kurana ınanmıyomus hasaa tobe tobe olum allahu teala dıokı benım peygamberıme onun kıtabına ınanmayan banada ınanmasın dıo bunlar gayet acık olum sız boku yemıssınız ben onu soyleım ne dıım arkadaslar hepınızdende ozur dılerım ıste kıyamet gunu az kaldı 2 parmak arasındakı mesafeden az ozaman da ne yapcaksınız bılmıorum ALLAH ( C.C) HEPINIZI KORUSUN o ınanmayanlarıda naparsa yapsın

ne kdar if okdar endif
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    Arkadaşım ne bilim yani yan gelip yatıp tembellik olacak bunlar, her istegin olacakta nereye kadar bu ne bilim işte garip deilmi.Hem kuranı okumussanız hep şu söz vardır "Sonunda O"na döndürüleceksiniz" ben bu sözden sunu çıkartıyomki cennette cehnnemde sonunda bir sonu olacak ve tekrar ruhlarımız Allaha dönecek.Hem ayrıca erkeklere huri varda kadınlara ne var nuri mi

--------------------------------------------------------------------------------
    su soledıklerıne bak bıde dalga gecıo allahım sen sabr yaa

ne kdar if okdar endif
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    Arkadaslar şiddetle tavsite ederim ki şu siteye bi göz atın

http://www.islamiyetgercekleri.org/

Zaten ben bunları okuduktan sonra süpheye düşmeye başladım aman siz dikkat edin :D

--------------------------------------------------------------------------------
    uzaylı kardesım bırının kıcından uydurdugu lafları sıtede yayınlamasına mı ınanıyosun dısarda kı herseyın allahın ıspatı kuranda gectıgınemı

ne kdar if okdar endif
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    lan uzaylı OĞLAN o kadar destanı bılıon o kadar ıısınde su dınını neden arastırmıyon olum ıcınızdekı korkuyu yenın kendınızı kandırmayın

ne kdar if okdar endif
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    uzaylı karızma ve onun gıbıler www.muslumangenc.com gırın orda bı kuran dınleyın tmm mı ozaman anlarsınız ya da kalkın bı sabah namazı dınlegın ıcınız rahatlasın

ne kdar if okdar endif
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek
    fatal bizi ataist yaptı olaya bak
Toplam Hit: 25027 Toplam Mesaj: 199