folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    +++956874545455

BAN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    karizmatrixxx tamam boşver ya sen bizimle kafa buluyorsun ya burda insanlar sana bişeyler anlatmaya çalışıyor sense olmadık şeyler söylüyorsun anlaşıldı kafa buluyorsun ayrıca o kitapları okusaydın şimdi böyle olmazdın orda anlatılanların hepsi doğru.Doğru olmasaydı defalarca baskı yapılmazdı.
    ertan & golgeler siz süpersiniz ya hele ertan manyaksın adamın sen ya tuttum seni :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bak sana kesin cevap kesindir ha ozaman herseyi anlarsin neyin ne oldugunu Allahin olup olmadigini

al eline silahi cek tetigi vur kafadan kendini bak bakalim ne oalcak olunce tabi ben bilemem acep birseyler olursa yani kiz gin atesli bir yerde bulursan kendin ibilki hep yanlis bilmisin

eger bise yoksa olmadiysa yani sadece bsoluk olduysan ne bileyim dedigin gibi sonsuz yoklu filan olduysan kusurabak ma bunu bilemiceksinzaten uzulmenede gerek kalmicak soruda kalmicak kafanda

bir gun anlicaksin elbette birgun matrixten fisin cekilcek olum pesinde kosuyor onun celmesini yediginde kalkamicaksin geri dustugun yerden omuzlar uzerinde toragin icine gireceksin vasuyet et senin icin cenaze namazi kilmasinlar yanin inanmiyorsunya

birde arkadaslar benim bir hiristiyan arkadas settan hiristiyandi dedi dogrumu acaba

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    settan ne ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    şeytan şeytan

World is a freak show
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    olum sen harbı dallamasın manyak la bu okuzmu ne s.g a.q gıt namaz kıl kuran oku ımansız serefsz

ne kdar if okdar endif
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    bıde bunun en buyuk cevapı allah korkusu yok sende suc sende deıl kardesım senı ytıstırende allah senı affeylesınn onca dogadakı hersey onun varlıgının bır temsılı hersey onu anlatıyo sen bır seyı yoktan var edebılırmısın ıste o eder bole bı karamasralıga dusmussun dıyosun kafayı yıyorum gıt kafanı ye mılletı kendıne yoneltme ıcımızdekı tanrıymıs allah her yerde o sıze sah damarınızdan daha yakın dıo olum sen olmussun yuru gıt allah senı ıslah etsın :|

ne kdar if okdar endif
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    sunuda soyleyım dınazorların genlerı ıle ınsan genlerı hemen hemen aynı ortam denenmıs bı deney olarak dusun bu da bır hıpotez ve deney sonunda bıtmıss

ne kdar if okdar endif
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    bak karızma olum senı doverım lan daha hala sacmalıo mal mı ne yaw

ne kdar if okdar endif
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTaL_PC
    FaTaL_PC's avatar
    Erkek
    adresını sole la sana uyuz oldum dovecem senı la gor dayak cennetten cıkmadır haberın ola ozaman belkı bısıler anlarsın dallama geıklık yapıo ınancagından deıl

ne kdar if okdar endif
Toplam Hit: 25307 Toplam Mesaj: 199