folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

İçinizdeki Tanrıyı Bulun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    arkadaşım ben ateistlerin çok olduu bir yerde büyümedim tam tersi bir yerde büyüdüm hemde tam tersi bir yerde
    ayrıca kendini arayan adamı okudum ortasına bile gelmeden sonununun nasıl olabiliceğini tahmin ettim bana pek inandırıcı gelmedi hayal ürünü gibi geldi ayrıca şimdide Kendini Arayan Kadın diye bir Kitap çıkkarttıldı :)) aynı yazar

World is a freak show
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ders almak için başınıza birşeylerin gelmesi gerek değil mi.O at gözlüklerinizi ancak o zaman çıkaracaksınız. ismini vermek istediğim bir arkadaş önceden dine inanmıyordu ama şimdi cinler ona bulaştı ve sonuç ortada...

Bak ne diyorum,aklına takılan her sorunun cevabı vardır,çelişki diye bildiğin soruları sor ki birlikte doğrusunu bulalım. Haa yoq ben böyle iyiyim,cehennem varsa ben cezamı çekerim,sen karışma diyorsan,amenna yapacak birşeyimiz yoktur. Tek amacım insanların ileride pişman olacağı işler yüzünden ceza çekmemesi....

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    edit
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Bakınız Kardeslerim insanlar illa mucize isterler ama mucize iyi birsey deil mucize demek inanmayanların coğunluğu demek dünyadaki en büyük mucize kurandır!! Kuranı Kendiniz OKuyunuz Sonra gidip bir hocayla birlikte okuyunuz celilskiye düştüğünüz kelimeleri secip anlamlarını öğreniniz mucize hala isteyenler icin londradaki firavunu görmelerini öneririm veya avusturyaya gidip rükuya eğilen ağacı görsünler Allah dünyadaki herseyi eksiksiz hatasız yaratarak bir mucize vermiş zaten!! bazı insanların bazı yerlerinde lekeler olur kimsinde Allah Yazar veya dini kelimeler hiçmi görmediniz derim Evrim teorisine gelince evrimin var olup olmadığı gercekten tartısılacak bişey ama evrim Allahın komutasında var Yani Mesela Hz.Adem 5 katlı bir apartman boyundaydı ama insanlar Allahın komutasındaki evrim ile kücüldü yani evrim kendiliğinden olmaz onuda bir yöneten varki şüphesiz Allah...

BAN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    eski insanların biraz uzun olduğunu biliyordum, 5 katlı bir apartman nerdeyse dinazor kadar :D Hoca öyle birşey olduğunu sanmıyorum. Ama büyüktürler.hz. alinin kılıcını gördüm vallahi 2 m falandı. Onu bir kaç kişi zor kaldırıyor,o ise tek başına...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Şu anki bi insanın boyu Hz.ademin burnu kadar diyebilirim..!!

BAN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    arkadaşıma cin girdi :D
    küçük çocuk masalları bunlar brak girsin zuhahahah...
    ne ini ne cini ya...

World is a freak show
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Bence Bu cevaptan sonra bu konunun kitlenmesini talep ediyorum yaklasık 17 sayfa yazılmıs ama arkadasımız hala bişeyler anlamamıssa ne diyebilirizki...

BAN
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    bence cinler insan zihninin yarattığı düşünceden öteye gitmeyen soyut kavramlar

World is a freak show
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hem kendin diyorsun cin girdi hemde bunlar masal diyorsun
    Yalan diyorsun,o zaman topkapı müzesine bir git de gör bakalım,eski insanların kılıçlarını.Onları kaldırma gücün var mı diye ölç tart.Lafla bu işler olmuyor hoca.Biz bunların hepsini gördük geçirdik

Toplam Hit: 27473 Toplam Mesaj: 199