Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
Cehalet la böyle bir konu açıldı ya tbt de ne diyim.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Mini etegi savunan elemanlar, Kizlarin bu tur malzemelerini giymeyi savunuyorsunuz cunku yolda kizin kicina basina bakmak hosunuza gidiyor, hatta daha bi acilsinlar medenilesiriz gibi tavirlara giriyorsunuz isin asli bu.Siz kimi kandiriyosunuz abaznin onde gideni iste sizlersiniz.
-----------------------------sen kapat.Biz de türbanlılardan feci tahrik oluyoruz.
-----------------------------Dar goruslu murid, ben ortuye, turbanami girsinler dedim.Bir normal giyinmek var basi acik olarak bide asiriya kacmak var.Turbanlilardan tahrik oluyosan turbansizligi savun ne diyeyim banane.
-----------------------------dar görşlü mü :D ahah tabi iki bacak gördüğümde boşalacak kadar abaza olan benim ya..
Mini eteğin medenilik yada herhangi birşeyle alakası yoktur.Tercihtir.Sen nasıl cinsiyet bölümüne top olarak eklediysen ve kimse buna laf edemezse (ki fark ettiğin sanmıyorum) mini etek giyenede karışılmaz.
İsteyen istedğini giyer., takılır.Tacize davetiye falan olayıda yok.Siz mini etekle azıyorsanız bizde türbanla çarşafla azıyoruz.O halde kim ne giyecek ?
aptal aptal konuşuyorsunuz.Azcık zikinizle değil, beyninizle hareket edin.her gördxüğünüz karıya sikilecek obje olarak bakmazsanız amı görünüyor mu diye bakmak yerine, kız güzelmiş dersiniz.
Eee Türkiye de sevgili normal değil, bir lüks ise olacağı budur amk.Abazan dolu etraf.Çarşaf giyse herkes gözünden tahrik olursunuz
-
zumsuk bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Mini etegi savunan elemanlar, Kizlarin bu tur malzemelerini giymeyi savunuyorsunuz cunku yolda kizin kicina basina bakmak hosunuza gidiyor, hatta daha bi acilsinlar medenilesiriz gibi tavirlara giriyorsunuz isin asli bu.Siz kimi kandiriyosunuz abaznin onde gideni iste sizlersiniz.
-----------------------------sen kapat.Biz de türbanlılardan feci tahrik oluyoruz.
-----------------------------Dar goruslu murid, ben ortuye, turbanami girsinler dedim.Bir normal giyinmek var basi acik olarak bide asiriya kacmak var.Turbanlilardan tahrik oluyosan turbansizligi savun ne diyeyim banane.
-----------------------------dar görşlü mü :D ahah tabi iki bacak gördüğümde boşalacak kadar abaza olan benim ya..
Mini eteğin medenilik yada herhangi birşeyle alakası yoktur.Tercihtir.Sen nasıl cinsiyet bölümüne top olarak eklediysen ve kimse buna laf edemezse (ki fark ettiğin sanmıyorum) mini etek giyenede karışılmaz.
İsteyen istedğini giyer., takılır.Tacize davetiye falan olayıda yok.Siz mini etekle azıyorsanız bizde türbanla çarşafla azıyoruz.O halde kim ne giyecek ?
aptal aptal konuşuyorsunuz.Azcık zikinizle değil, beyninizle hareket edin.her gördxüğünüz karıya sikilecek obje olarak bakmazsanız amı görünüyor mu diye bakmak yerine, kız güzelmiş dersiniz.
Eee Türkiye de sevgili normal değil, bir lüks ise olacağı budur amk.Abazan dolu etraf.Çarşaf giyse herkes gözünden tahrik olursunuz
-----------------------------Benide bircok kisi taniyorki bende herkesin istedigini giymesinden yanayim, ama benim lafim hani etek giymeyi hatali gorenlerin abazan olarak ilan edlimesi ki bu is tamtersi olarak ortadadir yukarida acikladigim gibi.Isteyen istedigini giysin hesabini kendi verecektir.Ayrica merak etme Avrupanin orta yerindeyim su anda Turbanli bir kiz dahi yok, her etegi savunmayan insana abazan muamelesi yapamazsin bunada hakkin yok.
-
Giyen giyer göze batanlar zaten giymesini beceremeyenler. Ayrıca böyle bir konunun tartışılması kimsenin haddine değil. Zaten o eteği taşıyamayan edep adap bilmeyen karı pantalon giyse ne olur uzun etek giyse ne olur çarşafa giyse ne olur bebek bezi gibi kafasını sarsa ne olur?. Millet sizemi soracak?
bu türban denilen kepazilik türban fetişi diye birşey çıkarttı ortaya yahu :D Ama her moda gibi türban modasıda sönecektir 5 6 yıl bilemedin 10 yıl veriyorum gidecek :)
-
Abi tartışılcak bi konu bile değil.Kİm ne bok yerse yesin banane.Kimisi giyer erkeklerin ona bakması beğenilmesi hoşuna gider kendini iyi hisseder bize ne.
-
Taciz, tecavüzün giyim kuşamla uzaktan yakından alakası yok. Psikolojisi yerinde bir insan evladı, ne taciz etmeyi düşünür ne de tecavüzü. Bu eylemleri gerçekleştirenlerin hepsi rahatsızdır, hastadır, sorunludur.
Mini giyene bakma mevzusuna gelince, Türkiye'de bakılır, normal. Sex'e öcü diye bakılan her ülkede durum böyle olur. Sokakta gördüğün her 100 kadından sadece 1'inde mini etek gördüğün zaman bakıyosun, sahile gittiğin zaman etrafta bir sürü göt olduğundan ilgini çekmemeye başlıyo. Algı ve doygunluk meselesi.
-
MaTRaX bunu yazdı:

-----------------------------Çok güzel bir bayan profile koysammı la =)
-
ExpirE bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:

-----------------------------Zaten o got olduktan sonra kimse saçınla ilgilenmez. Bosuna kafanda o kadar bezi harap etme. Evde bi yerleri silersin. Tabi ev işiniden anlıyorsa :)
-
RunAway bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:

-----------------------------Zaten o got olduktan sonra kimse saçınla ilgilenmez. Bosuna kafanda o kadar bezi harap etme. Evde bi yerleri silersin. Tabi ev işiniden anlıyorsa :)
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=rgGVJVX09T4http://www.youtube.com/watch?v=rgGVJVX09T4
-
burdaki kaç erkek kareli pantolon giyer ya da sarı bir kot giyip dışarıda dolaşır merak ettim bu cesaret midir yoksa başka bişey midir asıl konu tam oalrak bu erkelerin köhne düşünceleri toplum baskısı