Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
@by_gizemli hayatında kaç defa kadın oldun da ewden çıkarken falan nası düşünceğini öğrendin
saçma sapan paylaşımlar yapıp durmayın özgür bi ülkedeyiz isteyen istediği gibi giyinir biz senn nası giyindiğine karışıoz mu yok sende karışamazsın herkes haddini bilsin
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
c0der bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:

ne fotoşopu amk olm
moda bu moda hacı hoca modası
bizim kız bizden kaçar, başını örter kıçını açar :)
-----------------------------illa kanıtlamam gerekli dime?
sağ bacağa bak tunik bacağın içine girmiş sanki, tuniğin sol bacaktaki ğpaçası düz kesim iken sağ ayak tarafındaki paçası oval, yani ps kesimi, bacak sonradan oturtma, bacak bacak sütüen atmış vucudun d,ğer kesiminde hiç gölge yok aynı açılarda bile, neden orada gölge var? onu geçtim makine flaş lı çekim yapmış fşlaş o açıda gölge mölge yapmaz olan gölgeyi de siler, neden onu silmemiş bu flaş?
tamam ahdi gölge oldu neden o gölge bank ın altına da aynı oran da yansımadı?
bana atar batar muhabbeti yapmayın, bilmeden bişeye bok attığımız yok,
,
bu arada bu fotoğrafn sahte oluşu bu kızlardan olmadığı anlamına gelmez, polisten kaçmak isteyen orospular bilerel eşarp takıyor, türban fantezisi olan akdınlar da başörtüsü takıp dolaşabiliyor, Allah ıslahe tsin, geçen vapurdan indim ve evime gidrken önümdeki akdının başı çok güzel bi şekilde kapalıydı ama iç çamaşırı diz kapak boyunda olan eteğinin altından transparan olarak bomba gibi görünüyordu, elimde makine de vardı fotoğrafını çekeyim diye düşündüm de kadın bilerek giymemiştir diye çekmedim, Bence her bokun altında bokluk armaktan sa iyi düşünüp olaydan uzak kalmak en iyisi,
-----------------------------bu foto sadece bir ornekti..
bu photoshop olsun olmasin bunlardan baska olmadigi anlamina gelmez..
her neyse konu zaten bok..
yorumlar da boka sariyo..
salla gitsin.
alan memnun satan memnun..
hem ben giymelerine karsi degilim.
her kim olursa olsun biraz ne giydiginin farkinda olsun yeter.. (bu ister kiz olsun ister erkek)
ben bahsi konus uzerine sokakta istediginiz kilikta istediginiz kiyafetle dolasirim..kimse sen kadin misin ne anlar misin demesin!
ben kadinlardan daha iyi anlarim!
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Hoca yazıdan sonra imzanıda bir çırpıda okudum (:
ahahahahah :D -
irwa bunu yazdı:
@by_gizemli hayatında kaç defa kadın oldun da ewden çıkarken falan nası düşünceğini öğrendin
saçma sapan paylaşımlar yapıp durmayın özgür bi ülkedeyiz isteyen istediği gibi giyinir biz senn nası giyindiğine karışıoz mu yok sende karışamazsın herkes haddini bilsin
-----------------------------şu bayanların özgürüm triplerini hiç sevmiyorum
adam, özgür değilsiniz giyemezsiniz demedi ne derdiniz varda heryerinizi açıyorsunuz dedi
sende şu derdiim var ondan açtım derdin olur biter
nasıl bi dertse
-
------------------
tamam ablacım sakin ol , ben kimin ne giyindiğine karışmıyorum ki , nasıl bi algıya sahipsinizz şaşırdım doğrusu ( sadece senin için demiyorum , senin gibi çok insan varr burada , her konuya atlıyorlar bişi anlamadan etmeden) , yazdıgım yazıyı nasıl okuyorsunuz acaba , herkes anlamadan bişiler karalıyorr çiziyor .. -
CyberAngel bunu yazdı:
Hoca yazıdan sonra imzanıda bir çırpıda okudum (:
----------------------------- -
Lambo bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
Hoca yazıdan sonra imzanıda bir çırpıda okudum (:
al benden de nah bu kadar ya -
beğenme beğenilme durumları işte.her iki cinsdede vardır bu durum.
erkeklerin kadınlar gibi açacak güzel bir götleri olmadığı için daha bastırılmış bir şekilde yaşarlar.
-
evden çıkarken kızım bu ne hal demiyen bir anne,baba,abi için niye sinirlerimizi bozuyoruz burda.
boş verin
-
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar *mın olsun.. der felsefik bi söz,