folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

laa şimdi bide amk bu taytla kot karışımı bi bok yapmışlar giyince sanki üzstünde bişi yok bilader  :S

sorsak bakmayın derler, biz bakmmıcaksak kime giyinion abacım sen o kadar ?

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Dekolte giyinen bayanlara potansiyel sex objesi olarak bakan yaratıklar, bakan deyince aklıma geldi bırakın bakanı başbakan, Profesör, gazeteci,amir, memur, var memlekette...

örnekler çok;

Örtüsüz kadın; perdesiz ev benzetmesi yapan başbakan

dekolte giyene tecavüz normal diyebilen bir Prof. Dr. Orhan Çeker

13 yaşında kız çocuğuna tecavüz eden şehrin ileri gelenleri ( esnafından, hocasına)

Evlere şenlik Hüseyin Üzmez örneği

Hac' da bile tacize uğradığını söyleyen kadın var ulan bu memlekette, en kutsal mekanda bile hormonlarına yenik düşen yaratıklar var.

Ögrenci yurtlarında, yatılı kurslarda sakalını sıvazlaya sıvazlaya küçüçük çocuklara tecavüz eden yaratıklar var.

O yüzden hamile, yaşlı, çocuk demeden tecavüz eder bu zihniyet onu bulamazsa gider köpek, keçi, eşşek kovalar sapık yaratıklar. Sonra çıkar ar, haya, namus edebiyatı yaparlar.

Bir de geniş geniş yok senin anan bacın var onlarda giysin sen bişey demezsin zaten GAVAT diye pişkin pişkin sırıtmaları, klavyeye abanmaları yok mu

Bu tiplerin ortak adı SKY ( ..k kafalı yobaz )

Aynı mantıkla düşünürsek o zaman kendi kız kardeşlerinize, ananıza bile hallenirsiniz lan siz sapıklar... Temizlik falan yaparken eğilip kalkmalarından

tövbe tövbe; rükuya secdeye varamayacağız sayenizde bizim kestaneyi çizersiniz diye yakında

Allah sizi ıslah etsin ne diyelim...

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ahahahaha adam tam bir abazan.

Bakın hacı, güzele bakmak sevaptır. Bakarım ben, hiç bir frikiği, dekolteyi kaçırmam. Ama taciz vakam kız istemedikçe olmamıştır. Kız isterse de taciz olmaz zaten. Ayrıyetten, eğer böyle giyinen hatun çevremden biriyse kendisine de söylerim, "Dekolten pek güzel lan.", "Her yerin görünüyor, hep böyle ol." vs. şeklinde.

aliyk bunu yazdı:

-----------------------------

hiç bir erkeğin malafatını maximum meydana çıkartan bir kıyafetle gördünüzmü

Ben gördüm. Kuzenim dalga belli olsun diye basketbol şortu giyip su parkına gitti. Zenci turistlerin bile dikkatini çekti alet, ben şahidim.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Horoz:

Ben mikerim gerisine karışmam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Ne alaka mini etekle veye dar pantolon giymesiyle hoca ? Açık veya kapalı hiç farketmes...

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:
    Ne alaka mini etekle veye dar pantolon giymesiyle hoca ? Açık veya kapalı hiç farketmes...
    hey gidi koca zaygo yıllar sonra :) sen de yaşlandın artık :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

arkadaşım sen bi karaköye git'de yılların patlamasını yaşa dünya görüşün değişsin ne diyimki.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

konuyu açan arkadaşım kendini haklı mı görüyosun?

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    dusunmeye cesareti olanin, yapmaya cesareti yoksa, bana cesurluktan bahsetmeyin...

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek

darpantolon  mini etek topuklu ayakkabi giyip ilgi cekmeye calisan parfum sikip kendisine ilgi cekmeye calisan larin var halina  oyle bir gunaha girmektedirlerki  vay hallerine vayyyyy 

simdi yeni evlenecek  genc  kardeslerime soyluyorum elinizi cabuk tutun yarin birgun kizoglan kizbile bulamicaksinizz evlenecek.Allah sonumuzu  hayir eylesin insallah

imza
Toplam Hit: 80556 Toplam Mesaj: 246