Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
laa şimdi bide amk bu taytla kot karışımı bi bok yapmışlar giyince sanki üzstünde bişi yok bilader :S
sorsak bakmayın derler, biz bakmmıcaksak kime giyinion abacım sen o kadar ?
-
Dekolte giyinen bayanlara potansiyel sex objesi olarak bakan yaratıklar, bakan deyince aklıma geldi bırakın bakanı başbakan, Profesör, gazeteci,amir, memur, var memlekette...
örnekler çok;
Örtüsüz kadın; perdesiz ev benzetmesi yapan başbakan
dekolte giyene tecavüz normal diyebilen bir Prof. Dr. Orhan Çeker
13 yaşında kız çocuğuna tecavüz eden şehrin ileri gelenleri ( esnafından, hocasına)
Evlere şenlik Hüseyin Üzmez örneği
Hac' da bile tacize uğradığını söyleyen kadın var ulan bu memlekette, en kutsal mekanda bile hormonlarına yenik düşen yaratıklar var.
Ögrenci yurtlarında, yatılı kurslarda sakalını sıvazlaya sıvazlaya küçüçük çocuklara tecavüz eden yaratıklar var.
O yüzden hamile, yaşlı, çocuk demeden tecavüz eder bu zihniyet onu bulamazsa gider köpek, keçi, eşşek kovalar sapık yaratıklar. Sonra çıkar ar, haya, namus edebiyatı yaparlar.
Bir de geniş geniş yok senin anan bacın var onlarda giysin sen bişey demezsin zaten GAVAT diye pişkin pişkin sırıtmaları, klavyeye abanmaları yok mu
Bu tiplerin ortak adı SKY ( ..k kafalı yobaz )
Aynı mantıkla düşünürsek o zaman kendi kız kardeşlerinize, ananıza bile hallenirsiniz lan siz sapıklar... Temizlik falan yaparken eğilip kalkmalarından
tövbe tövbe; rükuya secdeye varamayacağız sayenizde bizim kestaneyi çizersiniz diye yakında
Allah sizi ıslah etsin ne diyelim...
-
Ahahahaha adam tam bir abazan.
Bakın hacı, güzele bakmak sevaptır. Bakarım ben, hiç bir frikiği, dekolteyi kaçırmam. Ama taciz vakam kız istemedikçe olmamıştır. Kız isterse de taciz olmaz zaten. Ayrıyetten, eğer böyle giyinen hatun çevremden biriyse kendisine de söylerim, "Dekolten pek güzel lan.", "Her yerin görünüyor, hep böyle ol." vs. şeklinde.
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------
hiç bir erkeğin malafatını maximum meydana çıkartan bir kıyafetle gördünüzmü
-----------------------------Ben gördüm. Kuzenim dalga belli olsun diye basketbol şortu giyip su parkına gitti. Zenci turistlerin bile dikkatini çekti alet, ben şahidim. -
Horoz:
Ben mikerim gerisine karışmam.
-
Ne alaka mini etekle veye dar pantolon giymesiyle hoca ? Açık veya kapalı hiç farketmes...
-
ZaYGo bunu yazdı:
Ne alaka mini etekle veye dar pantolon giymesiyle hoca ? Açık veya kapalı hiç farketmes...
hey gidi koca zaygo yıllar sonra :) sen de yaşlandın artık :) -
arkadaşım sen bi karaköye git'de yılların patlamasını yaşa dünya görüşün değişsin ne diyimki.
-
konuyu açan arkadaşım kendini haklı mı görüyosun?
-
dusunmeye cesareti olanin, yapmaya cesareti yoksa, bana cesurluktan bahsetmeyin...
-
darpantolon mini etek topuklu ayakkabi giyip ilgi cekmeye calisan parfum sikip kendisine ilgi cekmeye calisan larin var halina oyle bir gunaha girmektedirlerki vay hallerine vayyyyy
simdi yeni evlenecek genc kardeslerime soyluyorum elinizi cabuk tutun yarin birgun kizoglan kizbile bulamicaksinizz evlenecek.Allah sonumuzu hayir eylesin insallah