folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertsezgen
    mertsezgen's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------

selamun aleykum mürid + mürideler , daha havalar ısınmadan kızlar mini etek giymeye başladı , evden çıkarken bütün erkeklerin kendisine bakacağı hayallerini kurması nasıl bi zihniyet yaoo , mini etek giyen bir kızın , bir erkeği baştan çıkarması çok kolay, mini etek dikkat çeken bir unsurdur çünkü , kızlardan anlamadıgım şey şu , mini etek giyince başın göğe mi değiyor noluyor anlamadım ki , misal ; bir kızın bir mini etek giyerek  tramwayda yada otobüse bindiği varsayalım , bu kızın tacize uğraması %65tir + Kızın Popusunu Elle Tacizle %100'dür. Dar pantolona gelince , o kocaman popolarını nasıl o daracık pantolona sığdırıyorlar anlamadım gitti , hani arkadan kadını takip edersin yaa  bi iğneyle yada bi jiletle rahatca yırtılabilir .... ha bu arada ordan biri çıkıp sana ne diye dayılık kesmesin lütfen , sadece gözümle gördüğüm şeyleri aktarmaya çalıştım ve biraz meraktan açtım konuyu ...

neyse fazla uzatmiyim söz sizde

Hocam jilet fantezine bittim sanki gta dasın aq :D:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

gözümün gördüğünü dile getiriyorum.. senin gibi herifler olduğu sürece bu ülkenin derdi tasası bitmez. taciz edesim geliyor, taciz ediyorum diyorsun giymesinler diyosun. ulan sorunlu olan kim o zaman bu durumda? 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

jilet konusu 80lerde adana vardi. hatta adana/kozan'da konser vermek icin gelen bir sarkici bayan'a yaptilar diye biliyorum.

senin kafa hala 80'lerin abazan kafasi haci. madem 80'ler dedik konuya uygun bir video koyalim..

http://www.youtube.com/watch?v=zDnZfs3wzpg

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

jilet konusu 80lerde adana vardi. hatta adana/kozan'da konser vermek icin gelen bir sarkici bayan'a yaptilar diye biliyorum.

senin kafa hala 80'lerin abazan kafasi haci. madem 80'ler dedik konuya uygun bir video koyalim..

koptum :)))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    froozo
    froozo's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

kardeş sende şort ve tsirt giyme, yüzün güzelse sakal bırak yüzünü gizle, dar pantolon giyme alet edevat belli olmasın, ne acayip adamlarsınız arkadaş, rüzgar esse fiskos sehpa gibi üç bacak oluyosunuz.

hacı haklı

I choose not to choose life...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Geçenlerde vücuttaki kasları ortaya çıkaran dar gömlek muhabbeti dönmüştü. Üstten 2 düğmesi açık dar gömlek giyen arkadaşların metrobüste gayların tacizine uğrama ihtimalinden bahsetmiştik.

Konuyu bir gay açsaydı;

-----------------------------------------------

selamun aleykum mürid + mürideler , daha havalar ısınmadan erkekler seksi giymeye başladı , evden çıkarken bütün gayların kendisine bakacağı hayallerini kurması nasıl bi zihniyet yaoo , dar gömlek giyen bir erkeğin , bir gay'i baştan çıkarması çok kolay, dar gömlek dikkat çeken bir unsurdur çünkü , erkeklerden anlamadıgım şey şu , dar gömlek giyince başın göğe mi değiyor noluyor anlamadım ki , misal ; bir erkeğin dar gömlek giyerek  tramwayda yada otobüse bindiği varsayalım , bu erkeğin tacize uğraması %65tir + erkeğin Popusunu Elle Tacizle %100'dür. Dar pantolona gelince , o kocaman popolarını nasıl o daracık pantolona sığdırıyorlar anlamadım gitti , hani arkadan erkeği takip edersin yaa  bi iğneyle yada bi jiletle rahatca yırtılabilir .... ha bu arada ordan biri çıkıp sana ne diye dayılık kesmesin lütfen , sadece gözümle gördüğüm şeyleri aktarmaya çalıştım ve biraz meraktan açtım konuyu ...

------------------------------------------------

Mini eteğe karşı sapıkça düşüncesi olanlar bir de bu açıdan düşünsünler.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:

selamun aleykum mürid + mürideler , daha havalar ısınmadan kızlar mini etek giymeye başladı , evden çıkarken bütün erkeklerin kendisine bakacağı hayallerini kurması nasıl bi zihniyet yaoo , mini etek giyen bir kızın , bir erkeği baştan çıkarması çok kolay, mini etek dikkat çeken bir unsurdur çünkü , kızlardan anlamadıgım şey şu , mini etek giyince başın göğe mi değiyor noluyor anlamadım ki , misal ; bir kızın bir mini etek giyerek  tramwayda yada otobüse bindiği varsayalım , bu kızın tacize uğraması %65tir + Kızın Popusunu Elle Tacizle %100'dür. Dar pantolona gelince , o kocaman popolarını nasıl o daracık pantolona sığdırıyorlar anlamadım gitti , hani arkadan kadını takip edersin yaa  bi iğneyle yada bi jiletle rahatca yırtılabilir .... ha bu arada ordan biri çıkıp sana ne diye dayılık kesmesin lütfen , sadece gözümle gördüğüm şeyleri aktarmaya çalıştım ve biraz meraktan açtım konuyu ...

iki dk da çıkarıvermiş istatistikleride devlet bahçeli gibi hocam çok klişe olucak ama abazangillerden abacan olduğunun farkında mısın?

Abra Kadabra
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

insanımızın HAYVAN lığı yüzünden itediğini giyemesin mi şimdi kız milleti?
    bakma arkadaşım. (bakanlara diyorum)
    çok zor bişey değil, kafanı çevirirsin olur biter.. 
    dar pantoln ya da kısa etek giyen her kız sen bak diye giymiyo hocami kendi içinde bişeyelr yapabiliyo insanlar
    sen saçını yapmıyo musun? yapıyosan şunu sorarım sana;
     " evden çıkarken bütün kızların sana bakacağının hayallerini kurman nasıl bi zihniyet yaoo "
    benim takıldığım bi başka notka da şu.. sanki kızlar dar bişiler veya etek giymeseler taciz olayı tamamen biticek.. 
    he yani hepsi eşortman giyse, hiç bi HAYVAN çıkıpta laf atmıcak öle mi?

bence yolda yürüyen her dişiye asılan bakan iç geçiren taciz eden vs Türk erkeğinin sonra da çıkıp "öle giyerse böyle olur, öylede giyinilmez ki ama" gibi lafları tamamen ;

içinde bulunduğu ABAZALIK durumunu kabullenmeyişi, 
    yaptığı ŞEREFSİZLİĞİn suçunu karşı tarafa atmak istemesi, 
    ve tam manasıyla bir HAYVAN olduğunu gizlemek istemesi yüzünden uydurduğu/hazırladığı KILIFlardır..

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

---------

o kocaman popolarını nasıl o daracık pantolona sığdırıyorlar anlamadım gitti

----------

bu nasil bir ifadedir allah askina ya

(bkz: uu beybi guzel bi hareketlenme oldu bende)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

naptın ya :D:D:D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 80572 Toplam Mesaj: 246