folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------

kızlardan anlamadıgım şey şu , mini etek giyince başın göğe mi değiyor noluyor anlamadım ki , misal ; bir kızın bir mini etek giyerek  tramwayda yada otobüse bindiği varsayalım , bu kızın tacize uğraması %65tir + Kızın Popusunu Elle Tacizle %100'dür. Dar pantolona gelince , o kocaman popolarını nasıl o daracık pantolona sığdırıyorlar anlamadım gitti , hani arkadan kadını takip edersin yaa  bi iğneyle yada bi jiletle rahatca yırtılabilir .... 

nasıl bir fantazi var sende kardeş, jilet milet ne ayaksın :) kızların bacaklarına kezzap atan sapığı duymuştum da jilet jada iğne kullananı ilkkez duyacağım :)

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Mini etek, dar pantalon, uzun yırtma, göğüs dekolte adı her ne olursa olsun,

Bu ve benzeri şekilde giyinmenin tek açıklaması vardır;

TEŞHİRCİLİK

Bu giyim tarzı MODERNİZMLE yada ÇAĞDAŞ'lıkla hiçbir şekilde bağdaştırılamaz,

Mini etek= Bacak Teşhirciliği

Göğüs dekolte = Göğüs Teşhirciliği

Dar pantalon = Koca Göt Teşhirciliği

V.b.

Mini etek giyiyorsan ve teşhircilikten hoşlanıyorsan, oturduğunda bok var gibi bacağını yada apış aranı kapamayacaksın,

Göğüs dekolte giyiyorsan eğildiğinde o koca memelerini ellerinle muhafaza etmeyeceksin

Dar pantalon giyiyorsan koca götünün üstünü örtecek derece de uzun giysi giymeyeceksin.

Nokta...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

dar yada mini giyince nasil tacize davetiye cikartiyor ?

istanbulda yasiyorum, dar dan daha darini, kisadan daha kisasini gordum, suh giyineninide gordum, dekoltesini de hatta transparan giyeninide gordum.

bi defa bile taciz etmek gelmedi icimden.

sen hangi zihniyetle yaziyorsun da, dar giyeni taciz kacinilmazdir diyebiliyorsun ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

HaYLaZzz bunu yazdı:

aynen hocam bende anlayamam, neden oran buran görünsün insanlarda seni görüp akşama malzeme çıkarsın istersin ki ? demek öyle hoşlarına gidiyo yada aceba biz mi çok abazan bi milletiz (?) etraflıca düşünmek lazım ...

yolda gordugun kizi dusunup 31 cekiyosan agir abazansin hocam evet.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

garipsenecek bişey yok. kendisini hazır hissediyorsa giyebilir kimse karışamaz. senin dediğin de aynı ; dekolte giyene tecavüz edilir diyen doktor gibi. lan bu doktor gibi de zaten dü,şününenler var bu ülke de. öyle düşünenler yüzünden her geçen gün geriliyor bu ülke . taciz etme hakkı nasıl doğabiliyor o insanlara ? kim veriyor o hakkı ? nası bi düşüncedir bu arkadaş bi bu ülke de var ya. yabancı ülkelerde böyle bişey oldğunu göremiyoum. hiç bi zaman şu çağ lara ayak uyduramıyor bu ülke. amk yim haberler de bile çıktı ya japonya gibi abd gibi bi ülke nin 90 yıl gerisindeyiz. şu düşündüklerinize bak aq !. sonra müslümanım dinime uyuyorum. siktir git amk nereye uyuyorsun ona buna laf et sonra delikanlıyım diye geçin. insanları görünüşüne giyinişine göre yargılamak var bü lke de kimse beyine bakmıyor kodupğumun yerinde ne erkek te ne bayan da. milleti kara çarşafa bürüyün istediğiniz o dar kafalı insanlar

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

istanbulda yasiyorum, dar dan daha darini, kisadan daha kisasini gordum, suh giyineninide gordum, dekoltesini de hatta transparan giyeninide gordum.

sen hangi zihniyetle yaziyorsun da, dar giyeni taciz kacinilmazdir diyebiliyorsun ?

-------------------------

hocam gözümle gördğüm şeyi aktardım ben buraya , ordan burdan ona buna çamur atmak için yazmadım , ist.da özellikle otobüslerde ve tramwaylar çok kalabalık bunu biliyoruz , bi gözünü dört açarsan sende bişiler görürsün

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:

hocam gözümle gördğüm şeyi aktardım ben buraya , ordan burdan ona buna çamur atmak için yazmadım , ist.da özellikle otobüslerde ve tramwaylar çok kalabalık bunu biliyoruz , bi gözünü dört açarsan sende bişiler görürsün

sadece dekolte veya acik giyenler mi tacize ugruyor ?

gorduklerini yazmamissin, dusuncelerini yazmissin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

abi ya bizde var yada sen normal deilsin mini etek giyen herkıza türk milleti bakar dar pantolıonda aynı şekilde bakmam diyene de inanmam yokdur zaten

Yol Güzeldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:

By_Gizemli bunu yazdı:

kızlardan anlamadıgım şey şu , mini etek giyince başın göğe mi değiyor noluyor anlamadım ki , misal ; bir kızın bir mini etek giyerek  tramwayda yada otobüse bindiği varsayalım , bu kızın tacize uğraması %65tir + Kızın Popusunu Elle Tacizle %100'dür. Dar pantolona gelince , o kocaman popolarını nasıl o daracık pantolona sığdırıyorlar anlamadım gitti , hani arkadan kadını takip edersin yaa  bi iğneyle yada bi jiletle rahatca yırtılabilir .... 

nasıl bir fantazi var sende kardeş, jilet milet ne ayaksın :) kızların bacaklarına kezzap atan sapığı duymuştum da jilet jada iğne kullananı ilkkez duyacağım :)

o konulara hiç girme hoca baktım göte jilet fantazisi var adamın bulaşmaktan vazgeçtim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:

sadece dekolte veya acik giyenler mi tacize ugruyor ?

gorduklerini yazmamissin, dusuncelerini yazmissin

-----------------------

hocam benim söylemeye çalıştığım iki kavram var , mini etek ve sıkı dar pantolon ben bunları kastediyorum ?

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
Toplam Hit: 80542 Toplam Mesaj: 246